Elektriker kan man tydligen inte lita på

Allvarligt talat. NEA - väst var här imorses och lånade mina nycklar till vårat förråd på bottenvåningen. De skulle dra lite kablar och grejer där. Visst sa jag och gav dem nycklarna. De skulle komma upp idag och lämna dem när de var klara, alternativt lägga dem i brevlådan om jag inte var hemma. Nu är klockan 16:15 och jag har fortfarande inte fått tillbaka några nycklart! Så jag sprang ner för trappan för att kolla om de var kvar. Vad jag finner där nere är att vår förrådsdörr står öppen, igen skjuten, men inte stängd. Plus att det lyser där inne och så var någon liten lucka öppen i svalen med massa kablar. Då undrar jag; är det inte en elektrikers plikt att låsa efter sig, släcka lamporna och stänga lock som det finns kablar i, när de är klara för dagen? Och framförallt, är det inte en elektrikers plikt att lämna tillbaka nycklarna när de är klara för dagen? Åtminstone komma upp och fråga om de kan behålla nycklaran för att de inte var klara, eller liknande? Gud, jag blir så himla irriterad! Detta skall alltså vara proffs som kommer till oss och ber om nycklar för att komma in i utrymmen som är våra! Med grejer som är våra, så låser de inte! Precis vem som helst kan gå in i vårt förråd nu, ta våra saker och sticka! Precis vem som helst!! Jag borde klaga ihjäl dem. Skriva hat mail och bombadera dem med bomber... Men så kan man inte hantera en situation. Men jag överväger allvarligt talat att klaga på dem. Det är inte första gången jag blir irriterad på NEA - väst. Nej, när de skickade ut information om att de skulle komma till oss och behöve nycklar till lägenheterna så sa de att de skulle vara här 3/3 - 4/3. Ingen utav dagarna kom de. Dessutom fick vi lappen den 3/3.. De presenterar sig heller inte när man öppnar dörren, de säger knappt hej och står så långt ifrån som om man vore pestsmittad.. usch. Jag gillar inte dessa elektriker. Och jag har frågat Robert om de gör så på Gustafssons, men det gör de verkligen inte sa han. Och dessutom sa han också att vi borde klaga, för såhär får man inte behanla sina kunder.. Blä. Om jag någonsin skall anställa elektriker skall jag anställa Gustafssons Installation AB - dem känner jag iaf, och vet att det verkligen är professionella i sitt arbete..

Men NEA - Väst, dem kan man inte lita på!

Kommentarer
Postat av: Mormor

Hej, Du ska verklien klaga. Ring till Kontoret och be att få tala med chefen, får du inte det ska du ändå framföra kritik och be att de hör av sig tillbaka till dig. Sådär får man inte bära sig åt. Att visa legitimation är nödvändigt, annars kanju vem som helst utge sig för att vara elektriker. Nycklarna är dock mest alvarligt. Du kunde fått förådet länsat och då gäller att bevisa ansvarsfrågan. Lite kanslisvenska, di vet ju min bakgrund.

Kram

2009-03-12 @ 21:13:55
Postat av: Carin

haha. Det är bra mormor. Ringde ett mobilnummer som vi har, förut. Sa att jag undrade vart mina nycklar var och att förrådet var olåst - lite snällt.. Men har ingen lust att börja skälla i en telefonsvarare. Och har jag inte fått nycklarna innan klockan tolv imorgon, eller hört av dem, så ringer jag mobilnumret igen och frågar vad de håller på med! Måste ju ha mina nycklar, kan ju inte stå olåst heller. Gillar iaf inte det dära företaget, och Robert tycker de är dåliga också.

2009-03-12 @ 22:33:44
URL: http://fortrollamig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0