Home, sweet home

Har befunnit mig på andra breddgrader i några dagar. Närmare bestämt kring Herrljunga trakterna. Har bland annat varit på Nossebromarknaden och fyndade Matrix shampoo och balsam samt ett snyggt armband från en indian? :) Är nu hemkommen och har kirrat fyra nya blommor, två rosor och två andra saker. Skall nu käka lite mat, idag blir det bambakäk, nämligen blodpudding och potatisbullar med lingonsylt. Gött!

Tjillevippen.
/ C

Vart fan är min lön?!

                

Vart fan är min lön?!

                

Veckoplanering inför vecka 31

Tänkte bara skriva in hur min vecka ser ut framöver, ganska mycket planerat i början av veckan, men därefter avtar det. Detta är alltså sista veckan innan jag och Lina börjar köra på intensivkursen i Kungälv, vi skall ta körkort!!

Måndag:
Lina och jag drar till stan en stund för att umgås och kolla i affärer
Tisdag: Åker till Ullared tillsamamns med Robert och hans föräldrar, kanske Sofia också? Senare på eftermiddagen/kvällen åker jag upp till mina föräldrar i Herrljunga.
Onsdag: Går på Nossebros marknad med min familj, och ev. min moster och hennes familj. Lina skall dit med, så kanske träffar henne där en stund också. Åker ev. hem på kvällen, beror på humör och andra händelser.
Torsdag: Om jag inte kommer hem på onsdagen, så kommer jag hem på torsdagen. Annars inget planerat.
Fredag: Inget planerat.
Lördag: Min farbror kommer hem från Spanien, så jag ska la hem till dem och lämna nycklarna och lite så.
Söndag: Dagen för intensivkursen börjar. Jag kommer gå på nålar hela dagen och vara gör nervös. Önska mig lycka till!

En mugg kaffe ...

... sitter aldrig fel, särskillt inte efter middagen. Mums. Jag har blivit en riktig kaffeslukerska. Ibland med mjölk i, ibland helt svart. Beror på dagens humör. Idag vart det svart kaffe.

Blev inte tacos till middag, utan stuvade makaroner och köttbullar/falafel. Det vart helt okey, men eftersom det inte var den maträtten som jag var sugen på, så vart det inte lika gott som det kunde ha varit. Hade lite Haricon Vertes till också, och de var också goda, tills Robert sa att de såg ut som maskar... Dumma honom. Tacos hade varit det ultimata för mig idag, men jag fick inte gå och handla för Robert idag igen, utan ta något som vi hade hemma..

Funderar lite på om jag kanske skall ställa mig och baka lite bröd nu ikväll, det där italienska brödet som jag brukar baka. Mmm, det är så himla gott! Ni som inte har testat att baka detta gudomliga bröd, gör det! Så här ser förpackningen ut;

Ett tips bara. Du behöver endast tillsätta vatten!


Annars är det lugnt här hemma ikväll. Drar la förbi katterna senare ikväll och ger dem lite mat, och viker lite tvätt samt tvättar. Men annars får vi la se vad som händer.

/C


Idag gör vi ingenting

Vaknade tidigt imorses, 06:30, och öppnade balkongdörren. Katterna tycker om att gå ut där på morgonen då det inte är allt för varmt. Det regnade och var fuktigt. Jag lade mig i sängen igen och hörde då hur en katt jamade. Det lät först som Xenna, fast väldigt långt bort. Jag fick panik och trodde att hon rymmt, så jag rusade upp ur sängen och ut på balkongen. Där satt mina bebisar på räcket som ingenting. Däremot kom det en grå/vit katt nedanför, som jamade. Så jag gick och lade mig i sängen igen. Titt som tätt vaknade jag av den jamande katten och vid 10:30 gick jag upp och gick ut till katten för att se vad det var med den. Kanske hade den gått vilse eller något. Men så var det nog inte, den hittade nog hem igen.

Annars så har vi inte gjort något speciellt idag. Vi har kollat på Mumindalen och mer har vi la egentligen inte gjort. Vi låg i sängen i nästan två timmar förut och bara låg där och pratade och tramsade. Nu sitter vi vid tv;en igen och kollat på Sprängaren. Jag funderar också på middag, hade bra gärna velat äta Tacos, men det tyckte inte Robert. Så vi får la se vad det blir för middag.

Jag kammar ju mina katter, för att de fäller så mycket och för att innekatter behöver kammas. Lucifer kan nu ligga still och sura istället för att jag behöver hålla fast honom. Men, han har nu börjat bita i kammen och skall till varje pris få fatt i den. Han missade kammen och hög mig i fingret. Satan vad ont det gjorde! Så nu fick jag ett litet, men djupt, sår i fingertoppen. Aj, aj, aj. Säger jag bara. Fick tvätta det med sårsprit eftersom att det är rötmånad nu.

Tjenixen!
/ C


Lina, håll i hatten :)

Önskelista från Jotex

Kom på att jag fyller år snart, den 22 Augusti fyller jag 22 år. Undrar då vad man kan önska sig? Hmm. Jag tog mig en titt på Jotex hemsida och hittade detta;


bäddsätt i fyra dela - 99:-


Sänghimmel - 169:-


Gardiner - 238:-


Pläd i beige - 99:-

Visst var det finfina saker jag hittat? Dock kan jag nog inte få Robert till att gå med på att skaffa sänghimmel, men det är ju så himla gulligt att jag blir sjuk! När jag var liten hade jag en rosa sänghimmel och en "prinsess-säng" med guldknoppar. Åh, det var min favorit säng. Jag tyckte att det var jättefint. Men denna sänghimlen, den var inte så stor, och fanns inte till vår 160 säng. men men :)

Bajs på tv;en?

Ja, det är bara skit på tv;en ikväll. Inget som jag känner någon spänning för alls. Får la ta och gå till katterna snart, ge dem lite mat. Annars ska vi inte göra något speciellt, varken idag eller imorgon. Mamma och pappa har grillfest, men vi är inte där, egentligen kanske jag hade velat det. Men, ja. Det är som det är.

På måndag ska jag och Lina till stan och dra en affärsrunda, och på tisdag kanske vi ska till Ullared tillsammans med Roberts föräldrar och på kvällen ska jag hem till mamma och pappa och sova där. För vi ska till en marknad, som jag inte kommer ihåg vad den hette.. Hmm. Var det Norsesund? Jaja, skitsamma. En marknad ska vi till ialla fall.

På måndag är det vår sista semestervecka. Eller ja, jag börjar ju inte skolan förrän i september, men jag börjar ju på körskola, intensiv kurs, nästa måndag, den 3 aug. Det skall bli spännande. Hoppas både jag och Lina klarar detta galant och har körkort i sep. Det hade varit något :)

/ C

Idag ser jag ut såhär;





Grov misshandel

Har inte skrivit på några dagar, men det är så det är ibland. Man får stå ut och vänta på min blogg helt enkelt. Men det finns anledningar till att jag inte skrivit här, jag har varit med om något hemskt. Jag har beskådat en grov misshandel, 15 - 20 killar som hoppade på 1 - 2 killar. Bara sådär, mitt på ljusa dagen, eller ja, tidig kväll. De väntade bara på att vi skulle gått förbi och sedan small det. Knivar och andra tillhuggen som knogjärn fanns med i bilden. De hoppade, sparkade och slog killen, en 26-årig kille från stället där jag bor. Och vad gör jag mitt i allt? För ni tror väl inte att jag kan med och bara gå därifrån? Nej, jag rusar in i misshandeln och skriker på dem, säger till dem att sticka och lägga av. Allt gick så himla fort, och jag tror att jag drog i misshandlarnas kläder också, varav en vänder sig om och ber mig att inte lägga mig i och gå därifrån, så jag backar, men fortsätter skrika. En annan kvinna ringer till 112, och när misshandeln är över stannade jag vi killens sida, ända tills han åkte med ambulansen in, 50 minuter efter att vi ringt och larmat. Det tog alltså 4o min för polisen att komma och 50 min för ambulansen att komma. Helt ofattbart! Där låg han, mitt i ösregnet och hade jätteont. Han blödde och kräktes, och jag sa till honom att han garanterat fått en kraftig hjärnskakning, vilket också konstaterades på sjukhuset.

Så ni kan förstå att jag har varit upptagen med mig själv. Jag vet att misshandlar sker varje dag men jag har aldrig varit med om en, aldrig sett en. Visserligen har jag en bror som själv blivit misshandlad några gånger, men mer än så är jag inte bekant med detta. Så när jag kom hem till vår lägenhet grät jag och darrade. Det var så hemskt!

Dagen efter skulle jag egentligen träffa Lina, men jag orkade verkligen inte det. För denna upplevelse hade verkligen tagit musten ur mig. Dessutom så pissregnade det ute då.

Men igår tog vi oss i kragen och träffades. Så jag drog hem till henne och satt där hela dagen. Vi var ute en sväng och hon visade mig vart hon sökte lägenhet, och det skulle nog passa henne bra :) Hoppas hon får en nu då.

När jag kom hem vid 17-tiden lagade jag middag och därefter gick vi till shell för att hämta HM-paket till Robert, och sen gick vi och matade min farbros katter.

/ C

Tidig middag

Nu tänkte jag fixa lite middag, börjar bli hungrig och tänkte att jag lika gärna kunde laga lite middag, innan jag träffar Sandra och Leia. Kan ju lika gärna äta middag nu istället för att äta mellanmål och äta senare ikväll. Så, det blir nog bra. På matlistan idag står det färskpotatis, pannbiff/falafel, stekt lök och brunsås. Perfekt! Så gott dessutom.

Vi hörs!
/ C

Dubbelhaka?

Igår när vi åkte hem från Orust och Göksäter satt jag i baksätet och kollade på min mun och haka i backspegeln. Och vet ni vad jag har upptäckt?! Min dubbelhaka är borta!!! GONE WITH THE WIND! Och gissa om jag var glad. Jag visade Robert på en gång och han höll med! Äntligen ser jag någon form av framsteg efter mitt sötsaksförbud. Gissa om jag är glad, lycklig och happy?! :)

Tänkte bara säga det, så att ni vet :)
/ C

Diskning, tvättning & frukost

Jag vaknade för ca en timme sedan. Då gick jag upp och tog på mig kläder och satte upp håret i en slarvig toffs. Min plan för morgonen var att sätta igång en tvättmaskin med handdukar och sedan hänga upp dem. Nästa steg var att sätta på kaffebryggaren och fixa lite morgonkaffe åt mig och Robelibobban, därefter var det diskning som gällde. Och som jag har diskat. Uh, jag hatar disk. Får panik när jag ser mitt kök ligga i krig med doften av mat. Fy fan, det var bara till att ta tjuren vid hornen, bita i det sura äpplet, och köra igång. Nu är allt uppdiskat och klart.

Så här på morgonen är jag värd en kopp kaffe och en Risifrutti; jordgubb.
/ C

Promenix imorgon

Fick sms förut om att jag fått post till Shell. Så jag och Robert gick först till min farbror och matade katterna, därefter traskade vi ner till Shell och hämtade paketet - mina byxor. Väl hemma upptäcker jag att de svarta inte alls är sånna som jag haft innan, men jag kunde ha dem. Likaså med de andra jeansen, dock skall jag fortsätta kämpa med mig själv så kommer båda byxorna sitta bättre senare.

Imorgon skall jag träffa Sandra och Leia, dock har vi inte bestämt tid än, för allt beror ju på Leias dagsform. Så Sandra skulle höra av sig, men trodde runt tidiga eftermiddagen. Vilket i sig innebär att jag troligen inte hinner träffa Lina imorgon, skulle ha åkt till Olofstorp imorgon, men vi kan säkert träffas på torsdagen istället. Dessutom MÅSTE jag upp till min farmors grav imorgon, för hon skulle  fyllt 81 år då, 22 juli.

Allt löser sig nog.
/ C

Göksäter på Orust

Idag har jag och Robert varit på Orust, tillsammans med hans föräldrar. Vi drog till Göksäter för att Reine gillar deras räksmörgåsar.. och för att handla lite. Man kan ju tro att jag och Robert skulle komma hem till lägenheten med en del nytt? Men nej, vi köpte två stycken ramar i ek, två stycken olika konservöppnare, hårnålar och batterier. Yey, snacka om storhandling, eller inte. Vi åkte dessutom igenom Kungälv och kollade vart min körskola låg och vart jag och Lina skulle gå. Vi hittade det ganska snabbt :) DittKörkort, här kommer vi!

/ C

Jag gillar inte anonyma inlägg bland kommentarerna ...

därför kommer jag hädanefter att godkänna alla kommentarer innan de publiceras. Varför kanske ni undrar? Jo för att anonyma personer bland mina kommentarer har en förmåga att vara tykna, och det vill jag inte ha i min blogg.

/ C

Imorgon ...

... tror jag att mina byxor kommer på posten, eller ja, ner till Shell. Man kan ju följa sitt paket via kollinummer och Schenkers hemsida, och mitt paket vart sorterat imorses strax innan klockan 10. Så imorgon kommer jag nog få ett sms om att paketet är levererat till Shell.  Yes! Jag är i stort behov av byxor, då jag upptäckte igårkväll att mina är trasiga, mina ända hela är nu paj.. :( men men :) Då hoppas jag att dessa två passar mig bra och helt utmärkt.




Kaffe, tvättning och Lotta på Liseberg

En kväll i min smak? Det är frågan det. Hur kul är det att tvätta då? Nja, sådär va? Och kaffe då, gillar  jag det? jotack, det är gött! Men Lotta på Liseberg då? Helt ärligt så är det första gången som jag kollar på det. Måste ju se om det är något att ha, så här på slutet av sommaren.

Vad har jag/vi gjort idag då?
Sen förra inlägget har vi varit och handlat i Bonum och på djuraffären, där jag köpte en kam till Lucifer. Och det är nog banne mig bästa köpet på länge. Satan i gatan vad mycket hår jag har kammat bort från Lucifer idag. Man skulle kunna tro att jag kammat bort all päls från honom, men icke, det finns en hel del kvar. Men helt ärligt tror jag att jag kammat bort ungerfär en kattunges pälsmängd från honom... Då kanske ni förstår att det är mycket? Och mer finns det, det slutar inte där.

Vi var uppe en sväng hos Mervi och Reine med, åt lite glass och jordgubbar. Lekte lite med Leo också, lille pissen. Sofia har dratt till Småland med sin vän Sara, hon kommer hem på lördag, tror jag det var?

Det började hällregna, så mellan skurarna rusade jag och Robert hem till oss. Och jag satte igång med dagens middag, köttfärsås/linssås och spagettie. Mumsfillibaba. Medan jag lagade mat städade Robert, och som jag sagt tidigare, det var fullt med massa pälstussar överallt. Vi har även slängt in bäddsoffans överdrag i den stora tvättmaskinen i tvättstugan - första gången som vi tvättar där. Så vi får la se om de blir rena sedan :)

Nej, nu ska jag sjunga med i programmet; Arvingarna - Elouise.
/ C

Home, sweet home

Igår när vi kom hem från Herrljunga och koskitsdoften, köpte vi med oss pizza och mölade i soffan framför Beck - Den svaga länken. My6sigt värre. Vid 21 tiden gick vi bort till min farbror och hans katter. Passar ju dem i 1 månad, fram till 1 aug. Gav dem lite mat och klappade Persson liten, Pompe kom och strök sig mot benen som vanligt, men honom vill man inte gosa med. Det är en elak katt. Vattnade även blommorna då jag såg att vissa blommor börjat bli bruna! Oj vad duktig jag är på att vara husvakt.. haha :) Nåja, hoppas det inte var så farligt ändå.

Vaknade vid 11 tiden idag och då väckte jag Robert. Vi har inget att äta hemma, så vi måste handla idag. Så frukosten bestod idag av uppvärmda vitlöksbaguetter och utgången mjölk. Blä! Men men. Har även borstat Lucifer, han hatar det! Jag får verkligen trycka ner honom i soffan och hålla honom hårt i nacken, annars smiter han. Men han fäller så djävulskt mycket! Så jag måste borsta honom. Tänkte gå till djuraffären sen och köpa en kam till honom istället, för det kanske är så att det är borsten han inte tycker om, kanske river den honom på huden? Vad vet jag. Men kammas/borstas är ett måste. För även om vi dammsuger ena dagen så är det fullt av hårbollar andra dagen. Irriterande!

Hoppas på en någorlunda lösning, för jag vill ju inte vara elak mot honom. Xenna gillar det däremot.
/ C

Regn, koskit och kaffe

Har nyss ätit middag; färskpotatis, sallad, falafel, kallsås och franska till. Gött som hell! Som grädde på moset dricker vi kaffe efteråt, och det är ju heller inte fy skam.

Min bror har kommit hit, tillsammans med sina vänner Jocke och Marcus. De skall spela fotboll på logen och dricka några öl. Kul för dem. De hade fått med sig ett fotbollsmål upp, som de nu satt ihop. Sen skall de sova i husvagnen, och tur är la det :) Haha.

Robert ligger på vår luftmadrass och lyssnar på musik, spionerar på nätet och kollar på film. När vi är här uppe, i skogen, så är det bara slappa som gäller för oss. Själv har jag sovit nästan 40 minuter på eftermiddagen, med Robert som huvudkudde! Så mysigt så.

Här regnar det som bare den och har gjort det ända sedan imorses, då vi kom upp till Herrljunga. Som om det inte vore nog, det stinker koskit också! Förut åkte en bonne förbi med höbalar och annan skit, snacka om landet alltså. Jag vill hem till civilisationen igen! Tur att vi ska det imorgon :)

Får se vad vi hittar på nu ikväll, kanske kan det gå en bra film på kanal 1, 2, 4 eller 6? Får kolla upp det där.
/ C

Ute i skogen, med andra ord, Herrljunga

Sitter hemma hos mina föräldrar nu. Jag och Robert ska vara här över natten bara, åker hem till Gråbo imorgon. Vi är här för att min mormor och morfar är här. Och dem träffar man inte alltför ofta, eftersom att de kommer från Tjällmo, Motala, Östergötland. Ses några gånger om året, så jag tänkte att jag skulle pallra mig upp en stund. Dessutom har mamma och pappa skaffat sex hönor, varav en är en tupp, som heter Otto! Haha. De andra har jag döpt till Pruseluskan, Prillan, Agda (tyckte morfar), Kling och Klang. Däremot vet jag bara vem Pruseluskan är för hon är grå. De andra är mörkabruna respektive ljusbruna, och jag har inte märkt någon skillnad på deras utseenden än. Jag får ta och studera dem senare..

Det är en anonym som kommenterat min blogg inatt, två gånger. Synd att jag inte vet vem det är, men jag känner nog personen efter som att hon/han frågade om jag gått ner i vikt. Och svaret på den frågan vet jag inte. Detta eftersom att jag inte vägt mig på 1½ månad, för vår våg är mongolid. Sedan tycker jag själv inte att jag har gått ner något, trots att jag varken äter godis, snacks eller bullar och kakor. Har inte gjort detta på över 2 månader. Men jag hoppas ju självklart på att jag själv skall känna av någon form av viktnedgång, men än så gör jag inte det. Däremot är det ju kul att utomstående ser lite skillnad. T.ex. min mormor påpekade det förut, att jag gått ner. Men jag själv märker inget. Får kanske ta och ställa mig på vågen ändå, trots att den är mongolid, och se vad den skriker ut? :) Glad blir jag iallafall, av sånna kommentarer. Tack du anonyma :)

Och ja, ännu ett svar till den anonyma. Det är min mormor som kommenterar min blogg då och då. Hon är 63 år och bloggar själv. Dock har jag inte henens adress, för man måste vara medlem i en tidning för att kunna läsa hennes blogg. Men visst är det lite fräckt, hon är ganska modern trots allt. Och som om det inte vore nog, hon har MSN också ;)

Nej, nu ska jag dricka kaffe. Återkommer senare!
/ C

Så här ser jag ut idag



Något risig i håret, har bara satt upp det i en sne och slarvig toffs., Men visst är vår fondvägg i sovrummet snygg? :)

För vuxna för Mumindalen?

Idag vaknade jag klockan 9:40 med ett ryck. Jag väckte Robert då och sa till honom att  vakna, för vi har verkligen vrängt på dygnet. Vi sover länge och kan inte somna på nätterna förrän runt 2 - 3 tiden. Det känns inte riktigt okey, så nu jagade jag upp honom tidigt. Visserligen har vi inte gjort något speciellt. Jag har sminkat mig och Robert suttit vid datorn en stund, och ätit frukost då. Annars inget speciellt.

Nu går Mumindalen på tv och Robert älskar det. Han vart överlycklig. Han har suttit flera dagar i rad för att titta på detta mysiga barnprogram. Nyss kom Stinky fram ur en stubbe och Robert skrek; "Åh, Stinky!" Med ett stort leende på läpparna. Som sagt, han älskar detta barnprogram.


Lucifer har börjat klia sig i ena örat igen. Han låg på filten vid Roberts ben nyss och kliade i höger öra flera gånger. Han har ju haft öronskabb för ett tag sedan, så vi får la hålla lite koll på örat. Men just nu ser det rent och friskt ut. Annars så ber jag bara mamma om preparatet mot öronskabb, som hon har hemma, så löser det sig nog.


Jahopp, vad ska vi göra idag då? Troligen går vi upp till svärföräldrarna idag igen. Det är fint väder och då vill jag inte sitta inne. Skulle vilja gå upp till dem och spela lite badminton, crocket eller kasta pil. Då kommer man åtminstonde ut en stund, till skillnad från att sitta inne i vår dövarma lägenhet; "Nej tack!". Så vi får dra ner alla persienerna sedan.

Vad ska ni göra idag? Bada, grilla eller dricka vin kanske?
/ C

Senaste nytt a'la Carin

Ja, eftersom att jag inte har bloggat på ett tag så har det la hänt en del. Min familj har flyttat till Herrljunga, så de senaste två helgerna har jag spenderat hos dem. Man blir ganska lätt rastlös och Robert mår lite dåligt när han är där, för han vet verkligen inte vad han skall göra. Han ligger upp på vårt rum i luftmadrassen (som mamma köpt av Anna på Rusta) och gör absolut ingenting. Jag själv blir också rastlös och frågar om vi inte borde åka in till Herrljunga för att handla lite mat eller så. Oftast blir svaret nej, men vi har gjort det ändå. Den kommande helgen kommer min mormor och morfar ner för en titt över dagen på huset, vet dock inte om jag/vi kommer åka dit på lördagen. Har inte bestämt oss, däremot lutar det åt det hållet.

Annars har jag/vi varit mycket upp på Hörnemossevägen hos Roberts föräldrar. Vi, eller snarare Robert, har hjälpt dem rensa källaren, vinden och förrådet så att ytan är nu otrolig. Det trodde jag aldrig att det var så stort i källaren. Haha. Mycket grejer har slängts kan jag lova. Vi åkte även med dem till ICA Maxi i Alingsås igår, jag behöve köpa trosor och BH, och tänkte att Maxi fick duga för stunden. Dock kom jag hem med fyra par trosor men ingen BH. Alltså, storlek 80D är banne mig inte kul att ha ibland, iaf inte när man skall leta BH.

En annan grej vi har gjort på Hörnemossevägen är att rensa deras avlopp. Och jag tackar gud, trots att jag inte är troende, över att jag har varit förkyld och tät i näsan så att doften inte riktigt har varit lika genomträngande hos mig som hos andra. Men idag kände jag verkligen hur det luktade, och det var då banne mig inte kardimumma som lukta.

Roberts syster Veronica kom igår (onsdag) tillsammans med barnen, Jonathan, Isabell och nya stjärnskottet Sofie. Världens sötaste barn, lite svåra att charma ibland dock, men är men envis som jag så går det tillslut. Sofie låg mest och sov i vagnen. När hon vaknade fick jag ta upp henne och gick runt med henne i min famn en bra stund då Veronica var lite upptagen. Världens mysigaste stund var det :) Och nu har jag glömt att säga detta med, tror jag, Robert skall ju bli gudfar till Sofie. Och då skall jag sno henne så mycket som jag bara kan, speciellt nu när jag snart har körkort ;) haha.

Nu ska jag nog försöka sova, så jag slipper vakna så sent som jag  gjorde idag. Får ju panik så att det skriker om det när jag sovit bort hela förmiddagen! 11;45 när man nästan är 22 år är banne mig inte en okey tid att vakna på.
/ C



Lina, jag vill bara säga att saker och ting kommer att ordna sig. Allt som händer, sker av en anledning. Jag vill bara säga att jag tänker på er, och finns här om det skulle vara så. Dock vet jag som sagt inte om jag kan komma på lördagkväll till dig, men annars har vi ju en hel vecka på oss, du och jag, som vi kan utnyttja och hitta på något kul tillsammans. Puss och Kram ♥ ♥ ♥

Att blogga är inte min starka sida...

Nej, det kan jag lungt påstå, att blogga inte är min starka sida. Men ibland är det kul att skriva av sig, men det blir mycket roligare om man får kommentarer.. Vilket det inte finns så mycket av här på min blogg.

Nåväl, igår beställde jag ett par jeans till Robert och ett läderarmband till honom. Älskar när han har läderarmband på sig, och en snygg t-shirt till ett par heta jeans. Yummie! Och något som jag verligen längtar efter till att få klä honom i är en snygg, svart, skinnjacka. Tyvärr kostar de uppemot en tusen lapp, och då är det en billig skinnjacka. Men jag hoppas kunna köpa det till honom snart ändå :)


Jeans från HM; 398:-


Läderarmband från HM; 59:50:-


Så nu väntar vi på att paketet till min man skall komma. Bör komma senast nästa vecka. Nu ikväll beställde jag även två par byxor/jeans till mig från Only. Det ena paret vet jag att jag kommer i då jag haft dem förr. Det andra däremot vet jag inte riktigt än. Men det återstår att se.



Byxor från Only: 299:50:-
Dessa svarta är dem jag haft förr.


Jeans från Only; 699:95:-




Ni anar inte vad jag längtar tills mina byxor/jeans kommer på posten!!
/ C

RSS 2.0