Solar på balkongen

Har suttit på balkongen hela dagen, dock har solen inte kommit dit förrän nu. Så jag håller på att laga en sen lunch och skall ta med det ut på balkongen och fortsätta med att lösa korsord och sola igen. Jag pressar :)

/ C

Nyklippt!



Yay!

Fler godingar

Snyggingar från skopunkten!

Sandalett från Skopunkten.com

399:-





Torka

Ursäkta, har inte haft någon blogg lust det senaste dagarna.

Igår var vi hemma hos R;s familj - Reine, Mervi och Sofia. jag satt där och sola, klappa katten, drack kaffe och drog några fästingar på Sotis. Jag kastade även pil men var snäll och väntade medan Mervi hängde upp tvätten så att jag inte skulle träffa henne :) Och det kan jag säga er, det var tur att jag väntade, annars hade hon varit full av pilar nu! Haha. Jag är inge vidare på att kasta pil, men kul var det.

Idag drar jag och R till Liseberg. Yay! Vi skall fira vår 3-årsdag, som i och för sig är imorgon den 25, men då jobbar han och jag är i skolan, så vi tar det idag istället. Mysigt och åka iväg med honom. Var gör länge sedan vi gjorde något tillsammans, så det skall bli kul. Vi tänkte eventuellt käka på Tyrolen med, men vi får se vart vi hamnar.

I fredags gick R med mig ut och gick, en liten sväng. Vi gick upp till farmor, farfar och kusin Jessica och hälsade på deras gravar. Sedan kikade vi runt lite och sen gick vi hem igen, fast längs den stora vägen ner till rondellen. När vi kom till centrum såg vi att Netto var avspärrat och att polisen var där. Och på fredagkvällen läste vi på Lerumstidningen att det var ett rån på Netto. Två killar, en beväpnad med yxa och den andra med någon pistol/gevär. De hade tvingat ner folk på golvet, skjutit några skott och därefter försvunnit med tobak och pengar. Vilka idioter! Samtidigt förvånar det mig inte, inte för fem öre. Men men. Vi bor liksom i huset bredvid Netto, så det är lite läskigt.

Nej, nu ska jag göra mig ordning och väcka min Igelkotteman.
/ C

Snacka om godingar!






Dessa var banne mig inte fy skam. Jag vill ha dem! Endast 399:-, 13 cm hög klack, på Nelly.
Vad tycks?


Glass i stora lass


Har ätit glass idag :)






Vet inte vad jag ska blogga om idag. Torka..


Lunchtime

Sov ensam i sängen inatt, R somnade på soffan, som vanligt.

Skall strax äta lunch tänkte jag, värma lite raggmunkar och lingonsylt till det. Perfekt. Skall sätta på en maskin med tvätt också, kan behövas.

/ C

Middagen ...

... var jättegod. Allt  var smarrigt som bare den! Fast jag har lite blåsor i munnen, men det är efter allt ananasätande med Anna :)

Ska hänga upp lite tvätt strax och därefter troligen slänga mig i ett skönt bad och tvättakroppen. Men just nu kollar vi på Top Chef, det gillar jag :)

/ C

Onsdag

Inatt kom jag på en sak. Jag har längtat till den 25 maj av den enkla anledning att pengarna kommer då. MEN, så kom jag på att det är ju min och R;s 3-årsdag då också samt vår 2-årsdag för förlovningen..!! Hur kunde jag glömma det?

Idag har jag pluggat lite, skrivit på min och Linas rapport och fixat lite med layouten på den. Måste ju se snyggt ut. Har även suttit i flera timmar med Anna och druckit kaffe samt ätit färsk ananas. Mumma! Vi har pratat om seriösa saker och jag har läst ett personligt brev. Hoppas verkligen att allt löser sig och blir bra nu. Jag håller tummarna!

Just nu håller jag på att laga mat. Det blir klyftpotatis, kött/falafel, sallad, kallsås samt baguette. Mums, jag är gör hungrig! R; kommer snart hem också, och senare ikväll kanske jag och Anna drar på en promenad? Om humör/väder/andra händelser tillåter. Vi får se.

När R kommit hem så ska jag kolla lite på bio och så, inför vår årsdag. Fast vi hittar nog på något på söndagen, eftersom att det blir stressigt på måndagen. Jag funderar på om vi ska se "Änglar & demoner", fortsättningen på "Da Vincie koden".. Vi får se vad det blir, men något blir det.

/ C

Promenad med Pörnill

Vi gick en sväng igår, men jag ville inte gå för långt, för hon kan faktiskt föda närsom helst! Och jag hade ingen mobil med mig, så jag ville hålla mig i närheten av civilisationen och inte dra ut henne i skogen. Promenaden gick bra, så satte vi oss på trappan där hon bor (där jag bodde förut) och pratade. Då högg det till i hennes mage och hon tog sig snabbt för magen. Och jag fick panik och tårar i ögonen! Jag tänkte; - Nej! Bebisen får itne komma nu! Stanna där inne! Hur fan ska jag klara av detta?! Hjälp mig någon! Tydligen såg Pörnill i mina ögon att jag vart vettskrämd, så hon sa att det inte var någon fara och att lilleman bara sparkade henne. Haha :) Så jag oroade mig i onödan! Men jag ska ALDRIG mer gå utan min mobil när jag är med henne, aldrig!!

/ C

Min katt rymmde igår ...

... därför har jag haft dålig uppdatering.

I vanliga fall brukar Lucifer komma springandes när man kommer hem. Men det gjorde han inte går, men jag reflekterade inte alls över det. Jag satte mig vid datorn en stund och sedan ringde jag Anna, som frågade mig om någon av mina katter hade rymmt, vilket jag inte kunde tro för fem öre... Men så såg jag ett hål i nätet för balkongen, och den enda katt jag kunde se och hade sett var Xenna.. Paniken rann över mig och jag blev helt hysterisk och undrade vart min älskade katt var. Så jag sprang ut och ropade på honom och lockade, men inget katt kom. Allt jag såg framför mig var att Lucifer var död, precis som Sally.. Och jag tänkte att jag var en dålig matte som inte gav honom tillräckligt mycket med kärlek och frihet.. Tillslut kom han fram, och då tog jag honom och sprang in. Jag darrade i hela kroppen och vart helt matt. Min älskade bebis! Robert lagade nätet och hädanefter får de inte gå ut på balkongen när vi inte är hemma..

Tydligen hade han suttit nere hos Anna igår vid 14-tiden och varit med henne på balkongen. Men hon fattade inte att det var min katt och schasade bort honom. Men hur ska hon kunna förstå att det var min katt? De är ju inte ute och springer, eftersom att de är innekatter.. Klart att hon inte misstänker det. Men hon tyckte att han var väldigt "hej vi känner varandra", för hon föröskte jaga bort honom med ett kuvert, men utan lycka. Sen gick hon in, och när vi hade pratat vid 17:45 tiden så såg hon honom och släppte in honom, men han sprang ut genom ett fönster.. Så ja :) Tur var det i alla fall att han kände Anna, kanske var det därför som han stannade i närheten av hennes balkong (vi bor ju ovanför).

hur som helst, nu är han hemma och jag är lycklig :)
/ C

Hela dagen

Satte klockan på 6:00 idag, men självklart har jag stängt av den och vaknade vid 9:00 i ett ryck. Självklart har jag försvoit mig, igen! Jag som skulle till Lina.. Så jag smsade snabbt till Lina och sa att jag försovit mig men att jag skulle skynda mig. sagt och gjort, jag satt på bussen till stan 9:25. Och då hade jag inte ätit frukost, duschat eller gjort mig iordning alls. Hann precis packa ner datorn och lite böcker och ta ett päron i handen, innan jag sprang bort till bussen. Nu har jag försovit mig två gånger på  en vecka! Det är inte normalt för mig, jag försover mig aldrig annars!

9:55 var jag i Hjällbo och där mötte jag Lina och Texas (Jockes hund), vi gick upp till dem för att sätta på lite te som vi skulle dricka, och därmed min frukost för dagen - ett päron och en kopp te. Lyckat. Sedan satte vi oss och lyssnade på mina intervjuer och kollade igenom hennes, vi gjorde en "karta" och sedan utgick vi ifrån den. Har faktiskt gått hyffsat bra idag, och analyserna är i princip klara, vi skall bara sammanställa lite nu. Och självklart skriva en diskussion och lite så. Det kommer gå bra, för vi är redan uppe i tre sidor och minimummet är just tre sidor.

Lina gjorde lunch också, spagetti och köttfärssås, plus vegetarisk röra åt mig. Hon var förvånansvärt duktig för att aldrig ha lagat vegetariskt förr. Och det var gott. Men Lina kokade spagetti för en hel armé, och då överdriver jag inte! Vi räknade ut att hon hade sju portioner kvar med spagetti och köttfärsås, så nu får hon leva på det veckan ut. haha.

16:12 tog jag bussen hem från Hjällbo, och nu sitter jag i soffan och läser bloggar. Robert har nyss kommit hem, och kan ni gissa vad han gör? Jo, spelar NHL, som vanligt. Skall snart laga en liten middag. Vad det kommer bli vet jag inte, men något blir det :)

Hörs senare!
/ C

Pretty Women

Kollar på den filmen nu. Spelar in den också för den delen. Det är en fördel med att ha Boxer! Tycker så synd om henne när hon är inne i affären, stackarn blir också utkasstad och blir uttittad på gatan. Samtidigt som jag kollar på filmen så äter jag rostad macka med krydda på, mumma.




Imorgon ska jag till Lina och plugga. Får inte glömma att jag ska ha med med böcker och så, annars är det kört.
/ C

. . .

Har vilat en stund nu och det känns bättre. Yrseln har nästan fösvunnit helt men jag är ganska trött. De där raggmunkarna gjorde nog susens, nästan.

Sitter nu i soffan och kollar på House. Han är så himla rolig och elak. Älskar det där programmet.

Förresten, jag läste lite på Blondinbellas blogg imorses, där stod det att man ska tvätta sin Rougeborste, vilket jag hört förr, men inte vetat hur jag skulle göra. Hon hade skrivit att man skulle tvätta med shampoo, så jag gjorde det. Och fy fan säger jag bara. Det bara forsade smutts och äckligt ur den, till synes, så rena borsten. Riktigt äckligt. Så det kan jag rekomendera er alla. Ta din borste, blöt ner den, häll på lite shampoo och tvätta tills den blir ren. Som Blondinbella skrev, så blir man äcklad av hur smuttsig borsten är och man förstår att hyn inte alltid är så fin....

House kallar.
/ C

Yrsel

När jag kom hem från besöket på jobbet och mina intervjuer så blev jag yr. Jag är fortfarande yr och allt snurrar. Känns nästan som om jag vore full, för jag har lite svårt för att stå rakt. Allt snurrar liksom. Tog en kaffe med Anna och käkade några melonskivor, har ätit dåligt idag så jag var tvungen till att få i mig något. Därefter gick vi till bonum för att handla. Jag var fortfarande yr och kände att jag när som helst skulle ramla ihop. Men jag bet mig i läppen och bestämde mig för att inte skämma ut mig i bonum. Jag köpte frysta raggmunkar för att äta när jag kom hem, tillsammans med lingon. Något måste jag ju få i mig.

Nu ligger jag här, i min säng, och har nyss ätit tre raggmunkar. Tänkte kolla lite på Friends på datorn, och ta det lugnt. Hoppas på att yrseln snart försvinner.
/ C

Morron

Dricker te och kollar på nyheterna på tv4. Ska snart gå och dra några drag med sminket, ta fram 22 likadana föremål och därefter bege mig till praktiken. Idag ska jag intervjua 4 - 5 barn kring matematik. Hmm, rätt så intressanta frågor faktiskt. Ska spela in intervjuerna, därefter hem och lyssna på dem, för att lyssna efter olika saker.

Ha en bra dag!
/ C

Ojsan hoppsan

Nu har jag spelat musik för hela svalen*. Haha, hoppas verkligen inte att Johan var hemma. Annars tänker han nog inte gott om mig just nu. Har spelat Madonna, Roxette, GOB och Islands låt på väldigt hög volym. När jag sprang ner och slängde soporna så hörde man vartenda ord som de sjöng. Ojsan hoppsan :) Men iblanad måste jag få spela högt, jag gör det när jag mår som bäst, tror jag. Nåväl, musik är som bäst när det spelas högt och man kan sjunga med, och inbilla sig själv att man sjunger kanske ganska bra ändå :D haha.

Nu har jag i alla fall dammsugit lite, vädrar täcken och kuddar just nu och ska snart bädda rent. Smaskigt.

Dessutom såg jag nyss att jag hade 2 stycken som premunerar på mina uppdateringar här på bloggen. Fräckt!
/ C


*För er som inte är göteborgare så betyder "Svalen" samma sak som uppgången/trapphuset.

Eurovisionkvällen

Det började inte särskilt bra för min och R;s del. Vi bråkade, eller ja, han vart sur för att diskborsten låg längst ner i diskhon, under disken. Men det är ju bara till att ta upp den, men tydligen inte. Då var den äcklig och bla bla bla. Tillslut slängde han diskborsten i väggen, då blir jag förbannad för det är faktiskt inte han som betalat renoveringen i köket! Då säger han; "Men Carin, det är bara en vägg!". För mig var inte den väggen BARA en vägg, för mig var det mina pengar. Okey, det vart inget stort märke, och man ser det absolut inte, om man inte står på 10 cm avstånd och studerar väggen, men ändå! Det hela slutade med att han vägrade följa med ner till Anna och Johan, han skulle minsan sitta uppe i vår lägenhet ensam. Han bad mig gå därifrån, vilket jag gjorde. Jag var nere hos Anna och Johan, släppte några tårar, och sedan var det bra för min del. Vi grillade kött (till dem), gjorde klyftpotatis, sallad, baguett och världens godaste dressing. Maten var helt underbar god.

Själva Eurovision kollandet var också bra. Vi tre mös ner oss i soffan och drack cola zero. Gör trevligt. Sen somnade Johan. Och då tog vi fram lite ost och kex, ja, vi får äta det. Och nu har jag hållt mig borta från sådant i närmare tre veckor så det var jättegott med lite kex, ost och vindruvor. mumma.

Var hemma strax innan 24:00, för då hade både Anna och Johan somnat, men Norge ledde ju överlägset ändå.. Jag kollade på någon film som hette "Klienten" när jag kom hem, den slutade vid 2:30, och då gick jag och lade mig..

R är på konfirmation just nu, kul för honom. Jag själv ska ta mig en kopp kaffe, kolla på "Gilmore Girls" och därefter dra ett röjj med städningen.
/ C

Är detta ett skämt?

... eller är det bara jag som absolut inte förstår hur Norge och England kan ligga så högt upp? Riktigt dåligt faktiskt. Visst vi kom inte med ett bra bidrag i år, det gjorde vi inte. Men seriöst, vad lyssnar folk på egentligen? Jag är i alla fall glad för att Island ligger tvåa, för det bidraget är grymt!



Tyvärr vann hon inte.. :/ Men det är absolut en favoritlåt för mig just nu.

Oh! Ellen - GOB

R spelar NHL på playstation2. Där spelas denna låt, och vi har verkligen fastnat för den. Tur att man har Spotify nuförtiden!


I väntan på ...

... sen lunch/mellanmål/middag (?). Ja jag vet inte vad jag ska kalla det riktigt. Eftersom att jag har ätit frukost, men inte så mycket mer. Nu är både jag och R hungriga, så jag slängde in lite pommes i ugnen och steker lite köttbubullar till R. Vi måste äte lite innan vi grillar med Anna och Johan ikväll. Annars kommer vi vara vrålhungriga. Passade också på att marinera två kotletter till R, så slipper vi köpa det sedan - onödigt när man ändå har det hemma.

Igår lånade vi Johans tre boxar med Friends. Kollade en del på det igår, tänkte fortsätta till maten. Då vi faktiskt äter, för ofta, framför tv. Vet inte varför det har blivit så, jag är inte uppvuxen så och inte R heller för den delen. Men vi har, under våra 2 år och 2 månader som vi bott ihop, nästan alltid ätit framför tv. Kan det bero på att när man flyttat hemifrån så älskar man själva tanken att få göra precis som man vill, och fick man inte äta framför tven när man bodde hemma, så tar man ut det när man flyttat hemifrån. Det är i alla fall min teori, men om det stämmer är en annan femma. Hur som helst så ska vi kolla på Friends snart.

Vid 17-tiden ringer Anna, då ska jag möta henne vid affären så skall vi shoppa loss, med mina sista kronor, inför ikväll. Vi har inte diskuterat alls vad vi skall äta, bara att vi ska grilla. Men resten vet jag faktiskt inte. Vi får la se vad kvällen har att bjuda på. Vi ska också kolla på Eurovision Song Contest ikväll. Spännande!

Idag är jag sötsugen till tusen
. Blundar jag så ser jag chips, choklad och massa fika framör mig. Men det är slut med det där nu. Jag ska bli smal och smärt! Och på tisdag har jag inte ätit sådant på tre veckor. Det är faktiskt väldigt bra gjort utav mig, och Anna. Visserligen så äter jag ju pommes, men man måste faktiskt få äta mat, och hjälper det inte att ta bort sötsaker så får jag börja kolla igenom vad jag äter för middag. Dock tycker jag inte att det är så farligt faktiskt.

/ C

En lista ...

... när man har tråkigt, kan vara kul att göra.

SENASTE:
1. Dryck: Vatten
2. Telefonsamtalet: Jenny, min lillasyster
3. SMS: Sandra, tror jag?
4. Sång du lyssnade på: Creed - One
5. Gången du grät: Hmm, i onsdags tror jag?

HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: Skulle vara Roberts och mina alla promenader då.
7. Har någon varit otrogen mot dig: Ja, jag tror det.
8. Har du varit otrogen: Räknas en fyllekyss när man var 16? :/
9. Förlorat någon speciell person: Ja, min älskade farmor.
10. Varit deprimerad: Beror la på hur man deffinerar ordet deprimerad?
11. Varit så trött att du somnat sittandes: Hmm, nej det har jag nog aldrig gjort.

DINA TRE FAVORITFÄRGER:

12. Svart
13. Rosa
14. Vitt

I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: Jaa, Pörnill
16. Fått ditt hjärta krossat: Nix
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Japp
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: På sätt och vis, ja.
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Verkligen!
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Nej, och skulle fallet vara så, skulle jag nog inte bry mig.
21. Kysst en kompis: Nix

BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat IRL: Alla
23. Hur många barn vill du ha: 2 - 4 stycken
24. Har du några husdjur: Ja, vi har två katter som heter Lucifer och Xenna
25. Vill du ändra ditt namn: Orka byta förnamn. Men efternamnet vill jag byta i framtiden
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Hm, jag tror faktiskt att jag jobbade och hade kalas på kvällen
27. Vilken tid vaknade du idag: 10:40
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Skrev med Lina på facebook, ändrade min design och försökte sova.
29. Någonting som du längtar till: Mitt körkort och barn
30. Senaste gången du träffade din pappa: Igår, utanför affären
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Skaffat körkort tidigare
32. Vad lyssnar du på just nu: Roxette
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Eh, ja?
34. Vad gör dig irriterad just nu: Roberts såkallade skönsång.. Han sjunger med i texten.

OM DIG:
36. Vad är ditt namn: Carin
37. Singel/upptagen: Förlovad
38. Stjärntecken: Lejon
39. Kille eller tjej: Tjej
40. Grundskola: Röselidsskolan och Hjällsnässkolan
41. Gymnasie: Lerums Gymnasie
42. Högskola: Göteborgs Universitet - Pedagogen - Lärarprogrammet
43. Hårfärg: Brun/Röd/Blond något?
44. Långt eller kort: Mellan
45. Längd: 169 cm
47. Vad gillar du gällande dig själv: Mina ögon
48. Piercings: Räknas öronen?
49. Tattoos: Nix
50. Höger eller vänster: Högerhänt

DIN FÖRSTA:
51. Operation: När jag var ca 1½ år och klämde av hela långfingertoppen - sy
52. Piercing: Om öronen gäller så var jag sju år
53. Tatueringen: Planerad i framtiden
54. Bästa vän: Anna
55. Sporten du spelade: Fotboll och Innebandy
56. Husdjur: Höner, katter, kanin och hund
57. Vaccination du minns: Som jag minns, det måste ha varit i klass 4 då vi tog stelkrampen
58. Konsert: Vet inte
59. Förälskelse: Som jag minns, Robert - vi gick i samma klass som små
60. Alkohol du drack: Jag har alltid fått smaka av pappa...

JUST NU:
61. Äter du: Rostad macka och oboy
62. Dricker du: Vatten
63. Är du på väg att: Bädda sängen
64. Lyssnar du på: Roxette - Dressed for Success
65. Väntar du på: Eurovision Song Contest

DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: Absolut! Mitt liv kretsar ju runt det!
67. Vill du gifta dig: Om Robert vill ...
68. Karriär i åtanke: Förskollärare

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: Ögon
70. Kramar eller pussar: Kramar, sen pussar :)
71. Kortare eller längre: Längre!! Aldrig en kortis i min närhet...
72. Yngre eller äldre: Äldre, inga yngre här inte
73. Romantisk eller spontan: Gärna båda egenskaperna, fast med måtta.
74. Snygg mage eller snygga armar: Oh, I love biceps!
75. Tatueringar eller piercingar: På Robert - tatueringar.
76. Känslig eller inte: Han skall visa känslor!
77. Ragg eller förhållande: Förhållande
78. Bråkstake eller tveksam: Blandat

HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: Nix
80. Gjort något sjukt spontant: Hm, kommer inte ihåg?
81. Tappat glasögon eller linser: Använder inget utav det
82. Haft sex på första dejten: Nix
83. Krossat någons hjärta: Kanske
84. Har någon krossat ditt hjärta: Nej
85. Har du blivit arresterad: Nix
86. Dissat någon: Hmm, kanske?
87. Gråtit när någon dött: Vem fan gör inte det?! Idiotisk fråga!
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): Haha, Nej, det tror jag inte.

TROR DU PÅ:
89. Dig själv: Men självklart!
90. Mirakel: Beror på
91. Kärlek vid första ögonkastet: Till viss del, du kan vara attreherad av någon, men inte kär.
92. Himlen: Religöst? Nej. Jag tror att man föds på nytt.
93. Tomten: Ja, när jag var liten.
94. Att kyssas på första dejten: Känner man för det så
95. Änglar: Ja, absolut! Skyddsänglar.

JA! SVARA ÄRLIGT:
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: När jag var liten och gick på lågstadiet
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja, det tror jag. Annars är det ingen idé att ens försöka ha ett seriöst förhållande.
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Robert och min familj
100. Att posta det här är 100% sanning: Ja, det är det.


Jag utmanar alla som vill

Sömntuta

Somnade runt 2 tiden inatt. Kunde som vanligt inte somna. Men nu så vaknade jag vid 11 tiden, och så längre brukar jag aldrig sova. Däremot förstår jag att jag sov till 11 när jag somnade 2, för hade jag somnat vid 24, som jag alltid gjorde förr, då hade jag vaknat vid 9, som vanligt. men men.

Ikväll är det Eurovision!! Någon som skall se? Vem vinner?

/ C

Väl Godkänd

YES! Äntligen fick jag ett VG igen! Jaaa, jaaaa, jaaa. Nu är jag glad och skall dansa glädjedansen imorgon, efter att jag ringt alla och berättat om detta. Grymt! Det var en fältstudie som jag fick VG på, inom ämnet matematik. Och jag som inte tycker om matematik så mycket, men nu älskar jag det! I alla fall det där betyget :) Men nu är det ju inte så att det betyget är mitt betyg för hela kursen, njenje. Jag har en fältstudie kvar tillsammans med Lina samt en tenta som skrivs den 3 Juni.

Detta fixar jag!
/ C

Okey då

Nu är jag någorlunda nöjd med min design, men är ovän med länkfärgen. Vill inte att den ska vara lila.. men får bråka med den en annan dag. Vad tycker ni?

Sitter nu och kollar på gamla BigBrother avsnitt. herregud säger jag bara, det är min ända kommentar. Och detta satt man och glodde på som en igel när man var yngre?

Ska snart hoppa i säng, gonatt.
/ C

Är inte nöjd ...

... med utseendet på min blogg just nu. Men orkar inte greja mer med den just nu. Kanske kan göra det senare, inatt eller så, om jag fortfarande inte kan sova.

Skit, jag vet inte hur jag vill att den ska se ut, men just nu ser den bara, ja jag vet inte, allmänt ful ut.. ??

/ C

Chek it out ;)




En helt vanlig jag



En vanlig grimas från min sida



Och en till


yay vad snygg jag är när jag gör mina grimaser :D hahah. Någon mer som kan skela med ett öga?
/ C

Kafferep, aptit och skratt

Var nere en sväng hos Anna förut. Vi drack kaffe och käkade jordgubbar och ananas. Passade för två stycken som inte äter sött och onyttigt, eller hur? Jag tycker att vi är grymt duktiga faktiskt. Heja oss, heja oss, heja oss!

Tänkte slå en signal till henne senare, om jag orkar, och kolla om jag kan få låna en box eller två av henne.. Får se vart planerna för oss senare. Jag måste i alla fall komma på vad vi skall äta idag, jag och R. Kanske sallad, klyftpotatis, kött, vitlöksbröd och dressing? Eller kanske inte. Har ingen aning om vad jag vill äta idag.

Har nyss ätit första "måltiden" för idag.. resterna från igår. Om man inte klassar frukt som mat, men det gör man la inte? Har verkligen inte varit hungrig idag, konstigt nog. Men, alla har la sina dagar antar jag.

Förresten, vill bara meddela er att Desirée Nilssons blogg är avstängd, enligt hennes vän Paulina Danielsson. Jag själv tycker att det är rätt åt henne :D

/ C

Morgonpromenaden avklarad

Jag och Anna tog oss i kragen och gick den såkallade mördarrundan. Vi hart alltså gått med stavar i 1½ timme, och det är la ganska bra. Det tycker i alla fall jag och Anna.

Så vad blev min frukost nu när jag kom hem? Ja, ett päron och en cola zero har jag ätit hittills. Nyttigt va? Inte speciellt. Men jag är inte hungrig, tyvärr. men snart måste jag äta lunch, för jag vill inte förskjuta mina måltider. Så vid 12 skall jag värma upp lite rester från igår. Ett hokuspukus test med stekt potatis, blomkål, broccoli, morötter, bönor, vitlök och matlagningsgrädde. Vart faktiskt ganska gott, och borde vara helt okey dagen efter också.

Nej, men om man kanske skall hoppa in i duschen efter svettbomben jag fick från motioneringen? :)
/ C

Jag äcklas av sånna som dig ...

... Desirée Nilsson. Jag förstår att du inte ligger på samma mognadsnivå som jag. Men för i helvete, vad är det för inlägg du gör i din blogg? Egentligen kan jag inte förstå hur sånna som hon kan bli kända. Jo, jag kan förstå det på så sätt att hon provocerat fram ilska hos Sveriges bloggläsare, men hon tror att hon är känd för att hon är snygg, blond och smal. jag skulle mer vilja påstå att hon är känd för att hon är korkad och elak. Nyss har hon lagt ut ett inlägg om att människor med fräknar och leverfläckar är äckliga och att om hon själv haft det så skulle hon begå självmord. Jo tjena, hej och välkommen till Sverigies största fjortis.

Egentligen irriterar det mig att jag ens läser henens blogg eller ens orkar bry mig om vad hon skriver. Men hon är så förbannat störd.
/ C

Gomorron gott folk.

Nu är jag påväg ut genom dörren. Ska på morgonpromenad tillsammans med Anna. Mysmys.

Hörs!
/ C

Tillåt mig att skratta

Allvarligt talat, ibland blir jag så trött på småbarn som bloggar. Visst, de är stora och har många besökare som de tjänar pengar på. Men när inlägg skrivs om att de hatar folk som härmar dem, att de är störst, bäst och vakrast, att de kom på uttryck som "the one and only", då tappar jag intresset för deras bloggar. Allvarligt talat, tror de på det själva då eller? Om ni inte fattar vem jag syftar på borde ni kanske läsa detta inlägg av Desirée Nilsson, det är så löjligt att jag skrattar ihjäl mig.

Hatar när folk har FÖR BRA självförtroende för sitt eget bästa..

/ C

Helt helt inlägg om Anna, min vän!

Återigen ligger jag sömnlös om natten. Klockan är nu 00:30, R sover som en gris. Det är så kul när han somnar för då börjar han snarka. Haha. Låter riktigt som en gris också, nästa gång så ska jag nog försöka spela in det.

Var nere hos Anna och Johan förut, min favvo Anna! Jag ser oss lite som en familj faktiskt. R skrattar åt mig när jag säger så, men jag gör faktiskt det. Jag vet inte varför jag ser det på det sättet, men, vi fyra kommer bra överrens, hittar på saker tillsammans och har så himla kul tillsammans. Senast var ju den såkallade Rodtripen till Finspång. Anna och Johan är några av de bästa som jag känner. Vill jag gråta kan jag gå ner dit och göra det, utan att skämmas. Vill jag fisa så kan jag göra det, för de gör det i min närhet osv. Och Anna, hon är en utav mina allra bästa vänner, om hon inte till och med är min bästa vän? Hon är så grym, eller jag kan inte förklara henne med ord - hon måste upplevas! Men detta kunde jag inte tro om oss år 2007 då vi började umgås igen, efter flera års uppehåll. Jag trodde aldrig att vi skulle bygga upp den relationen som vi har idag. Men det har vi gjort, och det är så skönt att veta att jag faktiskt har Anna. Min älsklings Anna :) När hon och Johan var i Thailand i tre veckor, kändes det som en evighet. Det var så tråkigt att bo i Gråbo då, att itne ha någon att slänga några ord med över balkongräcket och så. Anna är min favorit helt enkelt :)

Bara så att du vet Anna, jag finns här för dig! We are family in my eyes.

Nu ska jag vandra vidare bland alla bloggar..
/ C

Snabbfixning

Ska strax hoppa ner för trappan och in till Anna och Johan. Men först måste jag fixa till mig lite snabbt, man vet ju aldrig om hon har främmat fortfarande, och då vill jag faktiskt inte se ut som ett troll :)

Tjillevippen

Vad har jag gjort idag?

Jadu, vid 10:00 gick jag upp ur sängen. Hade suttit med datorn i sängen och fixat Spotify, som alla redan har. Jag och Robert är la sist ut med det, men nu har vi det. Jättekul. Man kan söka på flera olika artister, år och låtar. Gör fräckt :)

Vid 11-tiden kom Lina hit. Hon hade gjort sina intervjuer redan, och jag ska göra mina på måndag. Klockan 16 skulle hon jobba, så då ansåg hon att det var onödigt att åka hem till Hjällbo och sedan tillbaka till Olofstorp igen. Såklart fick hon komma in till mig och spendera sin dyrbara tid. Gick en sväng till Bonum och shoppade kattmat och frysta grönsaker, därefter gick vi till *piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip* och fixade present till Anna. Annars har vi ätit lunch, ett ihopkok från min egen fantasi som vart helt okey, druckit te och suttit och pratat om allt från skola/betyg till sex - hur man kan tända på bajssex och urinsex. Haha. En härlig blandning av olika diskussioner och ämnen. Dock kom vi inte fram till hur man kunde tända på dessa två olika fetischer.. Någon som har ett bra svar på det?

Nu är klockan 19:10 och jag sitter i soffan. Robert har lagat till sig lite nudlar, som jag inte alls tycker om. Senare, mellan 20 - 21 ska vi ner till Anna och Johan. Hon fyller ju år idag, så hon skall få present från oss och sedan tror jag att vi ska se på Eurovision Song Contest, om inte så ska jag åtminstone se den hemma ikväll.

Nåja, jag tänkte eventuellt fixa lite kvällsmat här strax.
/ C

Gomorron

Vaknade nyss av att Robert ringde och tyckte att jag inte skulle sova bort hela dagen. Fine tänkte jag, det är la onödigt. Så nu är jag vaken. Dock blev jag lite irriterad för jag drömde en dröm, som jag gärna hade fortsatt att drömma. Fråga mig inte vad det var för dröm, för det kommer jag inte ihåg. Jag minns bara att när Rober ringde så tänkte jag; "Åhnej, min dröm.". Men man kan ju inte ligga och drömma hela livet.

/ C

Kvällspromenad med Pörnill

Tog en sväng om med Pörnill och hennes bebismage förut. Hon berättade för mig att hon varit på sjukhuset idag för att hon "läckt", men det var ingen fara, bebisen var inte på väg, inte än i alla fall. Men hon skulle tydligen vara beredd på att den kunde titta ut närsom helst. Spännande va?! Kanske kan jag få lov till att kalla mig för tant Carin när han ploppat ut :)

Vi gick en liten runda, lite längre än jag brukar gå när jag går åt det hållet, men ganska lagom för en promenad med en gravid. Inga backar och bara slät mark, typ. Vi skämtade om att hon kanske skulle föda när jag lämnade henne vid torget och att hon i så fall skulle ringa mig som skulle få springa tillbaka till henne. Men seriöst, tänk om det händer? Tänk OM vattnet går när jag är där. Vad ska jag göra då? Hur kommer jag reagera? Jag kommer antagligen bli ett nervvrak och inte tänka klart för fem öre. Haha. Men ändå, det skulle vara fräckt :)

Efter vår promenad satt vi 1½ timme på trappan vid hyreshuset och rökte, inte jag alltså, men Pörnill och Daniel. Satt där och tjötade om allt mellan himmel och jord, hur stora tuttarna blir när man är gravid, om syskon och lite till. Trevlig kväll :)

Nu sitter jag i soffan (vart annars?) och myser med min man, eller ja, myser och myser. Han pillar sig mellan tårna i denna stund och kollar på tv. Och vad gör jag? Jo, sitter vid datorn och kollar bloggar och min facebook.

Imorgon kommer Lina till mig, har inte träffats på närmare en vecka nu! uj, uj..
/ C

Nackbesvär

Första dagen jag hade ont i nacken var i lördags. Det började när vi var på Viberga i Finspång och handlade. Därefter har det kommit och gått om dagarna. Idag har jag däremot haft ont större delen av dagen. Jätteirriterande. Ont gör det med! Har däremot alltid haft lite problem med nacken, får lätt ont. Kan kanske vara efter bilolyckan som jag och min familj (förutom pappa) var med om när jag gick i 3:an? Ingen blev skadad då, men det var en jäkla smäll alltså, och vår bil var bara skrot. Fanns ingen chans till att den skulle överleva, inte med den farten som den andra bilen kom i... Hur som helst tror jag att jag kanske har en lättare whiplasskada, som dyker upp lite då och då.

Det hemska med just den olyckan var att ingen, verkligen ingen, kom fram för att ta reda på hur vi mådde. Lastbilarna bara körde förbi, människor stannade och kollade. Men INGEN kom fram. Helt sanslöst tycker jag. Hade jag sett en bilkrock eller annan olycka, nog fan hade jag sprungit fram och kollat läget, hjälpt till osv. Men ingen gjorde det för oss. Där satt vi, i mitten av korsningen, och var i vägen för annan trafik, men ingen kom fram..

Dagens samhälle är sinnessjukt.
/ C

Promenad med Sandra och lilla Leia

Sandra och Leia kom över till mig vid 13-tiden. Hon ville se hur min lägenhet var, hur jag bodde osv. Självklart! Har ju sagt till henne att hon gärna får komma upp och att jag ska bjuda in dem, men så är jag inte den snabbaste i världen och dessutom ganska tankspridd, så jag har inte haft en tanke på det, alls. Men så sa Sandra idag att hon och Leia kommer över. Det var bara till att slänga sig in i duschen och dra på ett par kläder. Sedan stod de utanför min dörr, typ. Jordgubbar hade hon med sig också, som hon dessutom lämnade här. Haha, mumma :)

Leia satt på balkonggolvet och lekte med sina leksaker. Mina katter, Lucifer och Xenna, var lite nyfikna, men itne så nyfikna som jag trodde att de skulle vara. Lucifer blängde lite på lilla Leia och undrade vad det där var för litet, medan Xenna verkligen tryckte sig mot balkongväggen för att inte nudda Leia. Dock var hon framme och sniffade på Leias tår. Sedan skulle Leia sova, efter amning, så då gick vi en promenad. Halva hörnemosserundan, det som är barnvagnsvänligt, om man säger så.

Tycker det är kul att vi har börjat träffas och umgås igen. Vi var trots allt bästa kompisar förr. Det känns precis som förr, samma humor, samma skratt, samma tankar, ja allt. Dock har vi växt upp och blivit något mognare än vad vi var när vi slutade gymnasiet, sommaren 2006. Hon och Patrik har bildat familj, fått lilla Leia. Världens sötaste unge! Så glad och go hela tiden, varje gång vi träffas. Och det gör inte mig något att Sandra inte har samma planering och sådant som jag. Utan att hon mer måste göra något när Leia är på humör, om man nu kan uttrycka sig så? Jag tycker bara att detta är kul! Och jag själv längtar väldigt mycket efter en egen bebis, hade gjort allt för ett eget barn.. Och snart ska Pörnill föda också, 21 Juni!

Så Sandra, om du läser detta - tack för allt, för barndomsminnen som vi har, för tonårstiden, för allt, ja verkligen allt :)
/ C

Gissa vem som har försovit sig, om inte fröken Persson själv...




Skit också! Missar jag åter igen en dag i skolan! Jag som ville åka dit.. Fan!

Lina ringde och jag tänkte; "vad vill hon såhär tidigt på morgonen?".  Samtalet resulterade i att jag konstaterade att jag försovit mig. Skitkul... Mobilen låg liksom bredvid mig i sängen, och jag har absolut inget minne av att den ens har ringt! DÄremot vet jag att jag ställde den på 06:00 som jag brukar göra, varje morgon. Så jag måste ha stängt av den i sömen. Åh! Så typiskt. Nu har jag jättedåligt samvete och nej, usch. Dumma, dumma mig.

/ C

Mina "favoriter" (?) ...

... Jag vet att jag gillar Finland och Island mest av alla ikväll, sedan fanns det la en del andra bra med. Typ Vitryssland, de var faktiskt helt okey, trots att sångaren såg ut som en sliskig snobb från överklassen. Är det lagligt att se ut så om man är med i ett rockband? Nåja.

Som sagt, vilka är era favoriter?
/ C

Eurovision song contest!

Ska kolla på det nu, måste ju se hur det går för Sverige. Annars är nog Finland min favorit i år, tror jag :)

Vilka tycker ni är bra som borde gå vidare?
/ C

Besöksrekord igår!

Yay, igår var det hela 36 unika människor som kollade in min blogg. Haha :)

Morgonpromenad med Ludde och Harry


Ludde & Harry

Vi gick runt Hörnemosse idag igen, gjorde det igårkväll också, tillsammans med Anna. Ludde sprang mestadels lös medan Harry satt i koppel. Harry sprang hela tiden och käkade maskrosor, det var jättekul, och jag föröskte verkligen att få med det på kort, men det gick inte så bra. Fick däremot, som ni ser, ett relativt fint kort på dem båda.

Har gått skapligt bra med mammas katter här hemma också. Först tänkte jag att de skulle bli helt tokiga, men det har de inte. Elvis sover uppe på min tvättställning, Sixten har gått och lagt sig någonstans - på ett hemligt ställe för jag har inte sett honom på ett tag, och Nisse, gamla lilla Nisse. Han kissade på mina tidningar/reklam och på min tv-licensräkning! Haha :) Han är som han är.

Nu ska jag se på Top chef och käka lunch.
/ C

Besatt av H.E.A.T?

Efter vår lilla tripp till Finspång, och hem till Göteborg igen - så har jag blivit helt besatt av H.E.A.T! Det är Annas fel, och jag skyller allt på henne! Haha. Nej, men seriöst. Har ni hört dem? De är ju totalt uppskruvat vad bra vissa låtar är, och vad lätta dem är att tycka om.

H.E.A.T - You're lying
 

H.E.A.T - Never let go
 

Du kan numera ...

... följa min blogg på Blogglovin.se, vid sidan av finns en premunantknapp och annan länk till blogglovinsidan för mig. Skynda!

Framtids planer

Har suttit på min balkong, tillsammans med Anna, och druckit kaffe. Vi talade om att hon har hittat ett jättefint litet hus ute i Härryda Kommun. Jättegulligt var det. Det är dit de kommer dra sig i framtiden, men ärligt talat vet jag inte riktigt vart jag vill bo. Jag skulle gärna vilja ha ett hus ute vid havet, där man kan gå ner till stranden och ta ett dopp. Ta med sig barnen och fiska krabbor vid stenarna osv. Framförallt tänker jag på Roberts klagande när det gäller värmen. Ute vid havet så blåser det alltid, vilket i sin tur gör att man inte känner av värmen på samma sätt som man känner den här. Och jag skulle nästan kunna göra vad som helst för att slippa klagandet på solen och värmen. Problemet med hus kring havet/Göteborg är att de är så fruktansvärt dyra, i alla fall om man kollar åt Askim-, Hovås- och Onsalahållet.. En vanlig svenson har inte direkt råd med det, eller, jag vill snarare inte vara skuldsatt resten av mitt liv.. Men, jag kan tänka mig Torslanda och lite så, fast där är det också dyrt.

Robert vet heller inte vart han vill bo. Men en sak är säker, jag tänker inte bo kvar i Gråbo. Det vill jag inte. Och trivs man inte på andra ställen, så får man la ta och flytta tillbaka till Gråbo, det är la inte så mycket mer med det? Jag känner bara inte att jag har något kvar här, i min barndomsort/kommun. Farmor är död och resten av min familj flyttar till Herrljunga 1 Juli.. det finns inget som håller mig kvar här, förutom då att Roberts föräldrar fortfarande bor här, men de leter också efter annat. Och farmor/farfars grav får jag väl åka hit och titta till lite då och då, det är la egentligen inte så mycket mer med det. Eller?

Sitter just nu i vår säng, tillsammans med två utslagna katter. Lucifer och Xenna var ju "på kollo" uppe hos mamma och pappa i helgen, då vi var i Finspång. Tanken var att de skulle få lite semester och få gå ute. Xenna låg dock bara uppe på andra vången och sov, när hon inte jagade de andra katterna vill säga.. Hon är banne mig en liten, men tuff kattflicka.. Helt otrolig. Lucifer däremot, han ville tydligen ut direkt när han kom upp till huset i torsdagskväll. Men det fick han inte. Däremot gick han ut på eftermiddagen på fredagen. Och i lördagsmorse gick han också ut, och kom inte tillbaka på 1½ dygn. Mamma och Pappa var ute och letade efter honom och var jätteoroliga att ytterligare en katt hade dött för oss.. Men på Söndageftermiddagen kom han lugnt hem, som ingenting. Och mamma brast i gråt för att hon varit så orolig för honom :) Haha. Där lurade han allt sin mormor ;) Så nu säger mamma att han inte får gå ut hos dem mer, bara i sele och om jag är med. Stackarn.

Nej, nu ska jag börja lite smått med middagen, pastasallad.
/ C

Frulle

Har nu tvättat håret och sitter numera i soffan och äter frukost. Orkar inte äta yoghurt, müsli och linfrön i en skål, så jag använder mig utav våra stora glas.






Ska strax sätta mig och läsa lite i min aritmetikbok, yey..
/ C


Hemma idag

Ja, egentligen skulle jag vara i skolan och sitta på en föreläsning. En föreläsning som egentligen är ganska viktig, enligt mig. Eftersom att jag läser en kurs om matematik just nu, går vi igenom alla de olika matematiska sätten - addition, subtraktion, multiplikation, division och bråk. Idag skulle föreläsningen handla om det sistnämnda, bråk. Men vad gör jag just nu, om jag inte är i stan på föreläsning? Jo, jag sitter i sängen och vaknade för någon timma sedan. Kunde inte sova inatt, som ni säkert redan märkt. När klockan ringde imorses så gick mina ögon, bokstavligen talat, i kors. Jag var så fruktansvärt trött! Jag har inte sovit ordentligt inatt, jag försökte somna, ibland lyckades jag slumra till. Men jag vaknade lika fort som jag somnat, känns det som i alla fall. Så här sitter jag nu, med dåligt samvete över att jag inte befinner mig i skolan, utan i sängen istället. Skit också! Men, jag får la se om jag kan få kolla på någon annans anteckningar i basgruppen, så att jag får ett hum om vad de talat om och gått igenom.

Som sagt, jag är fasligt trött. Har inte ens ätit den obligatoriska frukosten än, eller vägt mig.. jag tror jag kör på måttbandet istället. Men Finspångs trippen har bara erbjudit mig skitmat.. Så jag tror inte att det är någon större skillnad faktiskt.

Det låter som om det regnar ute, ganska kraftigt, närmare sagt en åsskur? Ska nog dra upp mina persiener och kolla ut. Öppna balkongdörren och få in lite frisk luft..
/ C

Sova, vad betyder det?

Jag kan inte sova och det irriterar mig! Robert ligger redan och sover, snarkar som en gris gör han med, ibland :) Kanske borde ta en bild på honom och lägga upp på Facebook? haha. Undrar om han hade uppskattat det? Kanske, kanske inte.

Ligger här och kollar runt på folk som jag inte gillar.. googlar och lite annat. Kollar hus/lägenhets priser i Finspång, bara för att det är kul, och för att jag vet vart några ligger. Att det får lov att vara sådan skillnad på priser, när det bara är ca 30 mil mellan. Helt sjukt egentligen. Och om man kollar i Haparanda och övriga Norrland, ja, det ska vi inte ens tala om! En herrgård för samma pris som ett standardhus här nere? Robert påstår att han vill flytta upp till Kiruna, men då får han faktiskt göra det själv! Jag vägrar. Ska jag flytta någon annanstans, så blir det i alla fall inte uppåt! Never. Det räcker med sommarstugan på annat håll.

Nej, men jag ska la googla vidare, tills jag blir trött. jag förstår egentligen inte varför jag är pigg? Förut var jag jättetrött och somnade nästan i soffan till hockeyn, men när jag borstat tänderna och lagt mig i sängen, nej då är fröken Persson pigg som en lärka.. Märkligt.


Roadtrip till Finspång...

.. Yes, har varit där över helgen. Var la som vanligt. Skönt att komma upp, men skönt att komma hem sen igen.

Var en vända i Finspång, på systemet och Viberga. Skulle handla lite, visa Anna och Johan vart jag hållt till på somrarna (i mina yngre dagar...) och lite så. Stannade på Lövdungen för lite lunch, hungriga som bare den. Upptäckte dock att de inte hade något vegetariskt, så det fick bli en pommestallrik endast. Tjejen som jobbade där var väldigt otrevlig och blängde en del. Funderade på om jag kände henne eller om hon visste vem jag var, upptäckte tills sist att hon är (var?) tillsammans med mitt X, Stefan.. Kasnke därför hon var så förbanant sur och otrevlig. Men antar att det lätt blir så när man inte kommer från Finspång... Nåja, fick en hälsning från X;et i alla fall, via Dana. Vart helt paff, har inte hört något från honom på över 3 år, han fick la inte ha kontakt med mig.. Haha.

Väl i stugan så grillade vi, spelade spel och drack en del vin/öl. Var jättetrevligt och mysigt. Var även en sväng ner till gården och klappade fåren, korna och hästarna. Hälsade på släkten och snodde lite tändvätska till grillen.

Idag var vi och hälsade på mormor och morfar i Tjällmo. Lämnade vattendunkarna och tog oss en snabbfika. Därefter åkte vi hem, stannade och käkade på burger king i Linköping. Först körde vi fel och hamande mitt i Linköping, jag kan inget om den staden i princip, förutom vart IKEA ligger. Men vi hittade tillslut till Burger King. Tog oss 2,5 timme att komma hem till Gråbo från Linköping, så Johan gasade på ganska bra där. Men det var skönt att komma hem relativt tidigt i alla fall, 17:45.

Imorgon är det skolan, och just nu känner jag inte alls för det. Är så fruktansvärt trött och vill bara sova. Men men, jag får la masa mig upp ändå, det är ju min plikt.

Hungerkänsla eller sug?

Nyss ätit Chili sin carne och sallad. Det var jättegott, men jag ville inte äta för mycket, men jag borde kanske ha ätit mer - är hungrig, tror jag. Kanske är jag bara sugen, men inte sötsugen, nej, jag vet inte vad det är med mig..

Väntar på Jenny och när hon har kommit skall hon gå med mig och Anna på mördarpromenad. Duktig hon är som hänger på.

Blåser bra mycket ute, gött och kämpa med stavarna.
/ C

Nya tag

Sitter här nu, vid den stationära datorn, och skall äta lunch. Felix Grönsakssoppa och ett glas vatten. Nu när jag äter regelbundet så är jag hungrig och vill ha mat, R säger också att det kan vara en effekt på varför jag stått still i vikten nu, för att jag börjat äta ordentligt, eller i alla fall bättre än jag gjorde förut ... Så nu är det nya tag som gäller. Jag måste släppa detta nu, köpa mig en ny, digital, våg (!) istället för vågen vi köpte på Rusta (Annas jobb) för 19 kronor.. Jag skall slänga våran våg, visst den är fräck med en smile på, men så otroligt kass! Skall troligen låna Annas och Johans våg över natten, väga mig imorgon, och se den exakta vikten osv. Så snart jag har råd med en digital våg ska jag köpa en.

Drack två koppar kaffe med Anna för en stund sedan. Hon har klippt sig kort, och visst kändes det ovant att se henne så, men det var faktiskt fint. Lyckat! Kul med ett nytt "jag". Jag skall med klippa mig, så fort jag får råd. Skall klippa mig kort som Frida gjorde på mig i November. Jag gillade den frisyren, men jag är så dålig på att underhålla det. Växte ut snabbt och nu är det långt igen. Blä.

Var och handlade på Bonum förut med. Jag vet att jag sagt att jag skall sluta handla där, men det går sådär, framåt i alla fall. Hur som helst så köpte jag bara nyttiga saker. Massa bönor, morötter, jordgubbar och te. Här skall rasas i vikt!

Lovade min syster Jenny att ta en promenad med henne när hon kommit hem från skolan. Så det ska jag göra sedan. Därefter ska jag laga Chili sin carne och sallad (ris till R), ett storkok får det bli. Skall ha med mig till skolan imorgon och R likaså. Ikväll skall jag och Anna dessutom gå våran mördarrunda, med stavar.

Nu ska jag spela sims (pilutta dig Lina!) och äta lunch.
/ C

Besviken på mig själv

Ja, så skulle man väga sig idag... Jag har gjort allt som vi bestämt, inga sötsaker, godis eller snacks. Motionera osv. Allt! Ändå visar det ingenting.. Jag är faktiskt ledsen. Pratade med R förut, och grät. FAN! Jag som ville ha resultat så snabbt.. men inte jag inte. Nu tar jag till drastiska åtgärder, bröd, pasta, ris och potatis kommer inte in i min käft! Nu är det sallad och bönor som gäller... Visst, jag får äta pasta, ris och potatis några ggr i veckan, men inte mer än så. Men bröd är det hell no på!

Besvikelsen är stor! Jag vill se resultat.
/ C

1 maj

Gokväll.
Sitter i soffan nu efter en inte allt så jobbig dag. Har stådat hela lägenheten, dammat och hela köret. Dock så lämnade jag disken åt R, och nu har han diskat upp halva disken. Resten tar han nog(!) imorgon.. hoppas jag. Har även ätit tacos. Var så  tvungen till att äta en god middag då jag var förbannat sugen på godis och hela baleten idag. MEN! Jag har inte brutit mitt löfte, jag ska vinna! Var nyss ute på en promenad också, med mig själv. Gick runt kyrkan, plockade lite blommor och satte i en vas hos farmor och farfar. Var ingen lång promenad, tog ca 30 min. Men det är åtminstonde bättre än ingenting, eller hur? Gick ju powerwalk, så lite har jag nog förbrännt :)

Igår, Valborg, var vi nere hos Anna och Johan. Jag gjorde en smarrig potatisgratäng, sallad, baguette och grillat kött. Till detta drack vi vitt vin, och det var så himla gott! En underbar måltid! Vi satt ute hela kvällen och käkade mat och därefter spelade vi kortspel, plump. det gick ganska bra faktiskt :) Jag kom åtminstone inte sist, för det gjorde R. Trevligt, trevligt.

Som sagt, tävlingen mellan mig och Anna rullar på. Men idag har det varit lite jobbigt. Har ändå motionerat varje dag (förutom igår) och inte ätit något onyttigt. Jag är så grym!!

/ C

RSS 2.0