Blä.

Ibland, blir jag irriterad på mina katter. Tror ni inte att någon av dem har kissat i min älskade Björn Borg väska?! Hur skall jag få bort det liksom? De kunde ju inte ha kissat på skinnet utanpå väskan, nej nje, de skulle absolut kissa INNE i väskan, på sidenet. Tack, tack som fan. Hur får jag bort det?! Man kan inte direkt tvätta en skinnväska hur som helst. Nej absolut inte. Så nu ligger den ner tryckt i en spann, full med vatten och jag vet inte ens om den kommer bli bra igen. Jag har ju inte några andra fina väskor, alla andra är skit! ååh, blir så trött. Och som om det inte vore nog, nej, de har kissat på mina jeans också. Schyssta puckar liksom. Eftersom att Robert gjorde rent deras låda igår så funderade jag på vad det var som gjorde att de inte gick på den, så jag kollade i lådan - de hade skitit/pissat sönder den på ett dygn! Helt otroligt. Jag förstår ju varför de inte ville gå på lådan, men de behöver la inte smutsa ner lådan som förbannat fort?! :/

Idag och igår hade jag VFU. Trevligt. SKulle observera leken. Men det var svårt, fruktansvärt svårt. Dssutom måste jag råplugga flera böcker tills på måndag, då vi skall ha basgruppsträff samt seminarium. kul, helgen är räddad! :/ :)

Imorgon skall Lucifer kastreras, han är på Xenna hela tiden. Men iofs har han lugnat ner sig jättemycket. Kanske skall vänta med honom ett tag till? Fast samtidigt är det bra att få det gjort, särskillt om vi skall passa min kusins katt Nisse och även med tanke på att vi skall flytta, troligen. Xenna tar vi när hon är könsmogen, just nu är hon inte ens i närheten, hon fyller 14 veckor på söndag, så det lär dröja några månader till för henne.

 / Carin


Jadu, snart vet jag varken ut eller in..

Igårkväll fick jag ett samtal från mamma, min moster ligger på sjukhus då hon haft stickningar i högra delen av hjärnan och världens huvudvärk. När jag var lite och min moster var 20 år fick hon en tumör i vänstra delen av hjärnan, vilket de opererade bort. Hennes men från tumören blev att hon fick Afasi. Igår rasade min värld åter igen, jag var helt hysterisk och var helt inne på att hon skulle dö! Jag gick som en zombie hela kvällen och förväntade mig det värsta, då alla andra har dött i min omgivning :( Jag var helt slut igår och visste inte vad jag skulle göra. På automatik började jag fundera över vem som skulle ta hand om mina små kusiner.. Som tur är ringde mamma, Ya hade ringt hem och sagt att allt var falsk alarm, de kunde inte hitta något på röntgen. Men om hon känner av minsta lilla igen, så är det sjukan som gäller med ryggmärgsprov.

Gick och la mig halv elva igår, helt slut så somnade jag på en gång. vaknade nu vid halv elva. sovit i tolv timmar, plus att jag sov några timmar mitt på dagen igår. Orkar inte mer nu..

Som om inte det vore nog har vänner reagerat på attjag inte hört av mig på ett tag, men samtliga vet om hur min sommar har varit. Jag trodde att de skulle ha överseende med mig då, och jag har lovat alla att jag skall höra av mig så fort jag känner att jag orkar. Men tydligen så känner inte alla så. När man väl tänkt ta kontakt så händer det något mer. Som tillexmepel, innan Sally dog, 29 Augusti, förra fredagen. så kände jag mig på bättringsvägen. Så blir hon överkörd och allt rasar samman igen.. Samma sak igår, jag började känna mig bättre, så får man höra att min moster är på sjukhus. Och jag ställde in mig på det värsta, eftersom att år 2008 bara har varit det värsta för mig.. men men, nu är det bara till att börja bygga upp mig själv återigen.

Tack till er i min omgivning som fortfarande stannar kvar hos mig, och orkar med mig, och som inte säger upp kontakten.. Ni betyder med än vad ni anar för mig just nu..
/ Carin

Mår dåligt.

Idag ä r det inte min dag. Började med att jag mådde illa när jag knappt ätit någon frukost alls, så jag skippade den, åkte till skolan och tänkte att det nog skulle gå över. Men, det gjorde det inte, fick ont bakom ögonbrynen, vet inte hur jag skall förklara det, men jag var liksom trött, slut och helt seg bakom ögonbrynen. Kändes nästan som om jag suttit och höjt på ögonbrynen hela livet och inte orkade med det mer.. hmm, som sagt, svårt att förklara. Men iaf, jag tänkte att det skulle gå över med lite mat i magen, så jag åt vårrullar.. jättegott visserligen, men fick ganska snart känningar i magen om att den inte mådde bra. Så jag fick skippa rytmiken/musiken idag. Orkar inte stoja runt som en gnu när jag mår dåligt. Jag åkte hem. Har sovig i någon timma, men känner mig fortfarande lika tung bakom ögonbrynen :/

Skall ev. gå på kärringgympan ikväll, om jag mår bättre, och efter det kommer Olle och kollar på vår lägenhet.

/ Carin

Å herre min skapare!

Alltså, jag har varit på en såkallad kärringgympa :) Gråbogympan även kallad. Det var dock i princip bara gamla tanter där.. Jag kämpade på och tog i, så det slutade nästan med att jag höll på att kräkas, fick rusa till toaletten för jag trodde verkligen att jag skulle spy, men det kom inget, som tur var :) Fick andas lite på toaletten och sedan ut till tanterna igen, som skräckslagande nog har bättre kondis än mig :O :) Men men, detta passet var medelpass+, alltså det "svåraste" passet som gympan erbjuder under veckorna. Samma pass på fredagar också. Skall banne mig gå då med, och nästa vecka köpa terminskort.. jag skall röra på mig och bli några kilo lättre. DESSUTOM har jag ju gymmet också, som jag skall träna på. Så nu jävlar är jag igång :D

Kommer inte ihåg om jag nämnde det där med lägenheten som vi blivit erbjuden.. Men vi skall träffa en tant imorgon klockan 19 för att kolla på lägenheten. Dock har de inte hunnit rensat bort möbler och så efter hennes pappa, han är död. Men det gör ju inte oss något, vi skall ändå inte ha hans möbler :) Tänka sig att jag antagligen skall bli granne med min kära Anna :D Kul!

Nu skall jag duscha efter passet, det kan behövas vill jag lova :)
/ Carin

Shit pommes frites

Vi har redan en lägenhet på gång! Pratade med Akelius imorses och de hade en trea som var inflyttningsbar den 1 oktober. Vi skall gå och kolla på den imorgonkväll, jag och Robert. Och efter att vi har kollat på den, så skall min friend Olle komma och kolla på våran lägenhet, för jag kan eventuellt fixa så att han får den då det inte är någon kö till våra lägenheter nu. Olle behöver flytta hemifrån :) Våran lägenhet är ju bra att börja med iaf, sen att man inte bor här tills man dör är ju en annan grej :) Men iaf, då kan han flytta in den 1 oktober och vi flyttar ut den 1 oktober :) så slipper vi betala dubbla månadshyror. Det hade varit perfekt! :)

Snart skall jag på kärringgympa med min mamma, hoppas att jag inte känner mig helt lost in space där bara.. och att jag hinner hem till Idol! :D

/ Carin

Måste bara säga ...

... att jag vill ha dessa skor från Bianco!


De är så snygga att jag inte vet vart jag skall ta vägen :) Hittade iofs en del annat på www.bianco.se också, men jag får börja med dessa :)

/ Carin

Äntligen!

Skolan har börjat och det är så skönt. Har längtat jättemycket efter denna värdelösa sommar. Känns kanonbra att få tänka på annat och ha en vardag att återkomma till efter allt som hänt.
      Vi började skolan igår, de introducerade kursen. Idag valde jag och Lina att åka till skolan med nio-bussen för att vara där vid tio tiden. Egentligen började vi inte förrän kl 13:00, men vi satt i biblioteket och läste böcker som vi inte hade. Man kan säga att jag läste två böcker och anteckande till dem. Vi skulle ändå bara bekanta oss med dem och ha ett koll på vad böckerna handlade om. Värre var det med den tredje boken... Jag trodde igårkväll att jag var jätteduktig och tyckte att det var skönt att jag kommit igång med boken som skall vara klar på fredag. Jag läste lite i den imorses med när jag satt på bussen, innan Lina kom ombord. Så säger hon till mig att jag läser fel bok! :) Jaja, vart lite irriterad på mig själv där en sekund eller två, men jag är som sagt lite lost in space just nu efter alla dödsfall ocg liknande som varit i sommar.. (för er som inte vet, min gammelmormor dog i april, min farmor den 4 juli, min kusin tog livet av sig den 16 juli och min älskade katt Sally blev överkörd i fredags, den 29 Augusti)

Men men, life goes on... and on.. Tur att jag har Robert och min familj i stundens hetta..
Har även sökt andra lägenheter, vi är så trötta på detta området! Vi vill här ifrån nu, helst gärna flyttar vi imorgon. Droppen var liksom när Sally blev överkörd, då satte det stopp..

Nu skall jag ta mig ett glas vin, innan promenaden med mamma.. Sen när jag kommit hem, då skall jag börja läsa den RÄTTA boken :)

                                                                               

                                                                                                        / Carin

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0