Hes och abstinensbesvär

Jag saknar mitt sims! Varför gav jag bort det i julklapp till min lillasyster? Ibland är jag allt bra dum. Tänk vad mycket pengar jag hade lagt ner på det, hade alla uppgraderingar och prylpaket upp till Jorden runt.. Åh, ibland är jag bra korkad. Fast samtidigt var det bra att jag gav bort det, annars hade jag suttit här vid datorn hela dagarna och spelat mitt älskade sims, tro mig, har jag gjort det förr kan jag göra det igen. Inget fick komma i min väg och timmarna bara rusade förbi, herregud. Jag hade inte fått gjort någonting. Men ändå så saknar jag det. Idag var jag hemma hos mamma och pappa, och jag spelade sims. Kul? JA! Och nu vill jag bara spela mer, mer och mer. men, det går inte. Kanske skall upp till dem imorgon med och spela lite? Ska jag, ska jag, ska jag? Nåja, den som lever får se.

Jag är hes, såhär på kvällskvisten. Varit det några kvällar i rad nu, konstigt att det kommer på kvällen - aldrig haft det så förr. Alltid varit hes på morgonen, när jag väl är hes. Mitt värsta hes-minne är dock dagen efter studenten. Herregud säger jag bara, kunde inte prata dagen efter, och då överdriver jag inte. Fick inte fram ett ord, något pip ibland men nej, det gick bara inte. Senare på dagen så var det lite bättre, men inte mycket. Jennys kompis pappa ringde, jag svarade. Men han ville inte prata med mig för han trodde att jag var full och inte särskillt närvarande..... Ändå förklarade jag för honom att jag bara var hes och att jag hade tagit studenten. Jävla mupp alltså, just då, fanns det inte någon annan människa på jorden som jag hatade mer än honom. haha :) Jaja, jag säger då det, vilket minne.

/ Carin

Black tower efter träning

Kan man avsluta dagen bättre än med ett glas vitt vin från black tower?
 

Klar eller inte, det är frågan det

Jag har skrivit tentan, den är klar - tror jag i alla fall. Jag vet inte, känner mig inte hundra på den. Men jag orkar ärligt talat inte lägga ner mer tid på den, utan jag hoppas innerligt att den duger som den är. Hoppas kan man ju alltid göra, men den MÅSTE åtminstonde vara ett G, jag hoppas det. Orkar inte med komplettering just nu, då skulle jag bara lala bort det.. Får la se, på måndag skall den mailas in i alla fall, då hoppas jag att jag har kollat igenom den soppas mycket och filat på den så att jag kan få känna mig någorlunda nöjd åt minstonde, det hade inte varit helt fel..

BLÄ!

Använde brun utan sol igår, det har gett resultat! Jippie, fast tycker fortfarande att jag är en riktig blekfis, ikväll efter träningen och efter att jag duschat och skrubbat mig och gjort värsta skönhetsbehandlingen på mig själv, DÅ, skall jag ta mer brun utan sol. Och hör och häpna, än har jag inte hittat några konstiga ränder heller, eller så är det för att jag inte tagit av mig alla kläder och inspekterat mig själv framför spegeln. Haha :) Tänker jag inte göra heller, det man inte vet någonting om det har man heller inte ont utav, eller hur?!

Kaffe är gott, det har jag kommit fram till, faktiskt. dricker mer och mer kaffe för varje vecka som går. Brygger till och med kaffe hemma några gånger i veckan, faktiskt. Det har jag inte gjort förr. På tal om dryck, vet ni vad jag åt som lunch idag, här hemma? Haha. Jag kokade brysselkål och morötter, det var min lunch - smarrigt va? Först var det gott, sen blev det äckligt. Hade en liten och ensam brysselkål kvar i skålen, men den slängde jag. Vägrade äta mer.

Nu skall jag ge mina bäbisar mjukmat. Herregud vad de älskar den där förbannade mjukmaten. De tror att de skall få sånt såfort man öppnar kylskåpet, men det kan de glömma. En gång om dagen, det räcker. De får faktiskt fin och dyrt torrfoder också. Snacka om skillnad på Xennas päls sedan vi köpte det torrfodret. Herregud, hon är jättesöt och fin nu, i den där pälsen. Hon ligger här i sängen tillsammans med mig nu. Hon ligger på rygg med alla fyra tassarna i vädret och sover, vänta, haha, nu ramlade hon ner!! :) aaw, min bäbis.

/ Carin



Två promenader

Idag har jag gått på två promenader. Först med Anna, sedan med mamma och Ludde. Duktig mig, måste kompensera för att jag inte gick på träningen igår. Men imorgon skall jag träna! Jippie :)

Imorgon skall jag göra klart tentan, tänkte jag. får kanske slipa lite på den under helgen, men den skall vara klar iövrigt imorgon.

Nu skall jag köra brun utan sol, känner mig blek som en gris - måste fixas.
/ Carin

Jag har ramlat!

Jag och Anna var ute och gick, så när vi nästan var hemma halkade jag på löven. Haha, jag ramlade precis vid bilvägen och bilen bromsade in lite lätt, och där satt jag, på rumpan med ett ben fram och ett ben bak :D Anna tyckte det var kul också :)

Idag blev jag nästan helt klar med tentan, skall i princip bara skriva diskussionen så är jag fit for fight sen. SKÖNT! Skall kämpa mer med den senare, eller imorgon.

Nu skall jag käka mat.
/ Carin

Lunch och kaffe.

Har suttit i skolan sedan klockan nio. Tenta, tenta, tenta. Några är tydligen redan klara, snacka om snabba! Jag har lite på analysen kvar och hela diskussionen, men diskussionen skall nog gå fort, tror jag.

Har nyss haft lunch och sitter nu med min dagliga kaffe i handen, från 7-eleven. Chokladkaffe, mumma :)

Nej, nu skall jag kämpa vidare.
/ Carin

Gomorron!

Ja, då är det en ny dag idag. Skall till skolan idag och skriva på tentan. Roligt? Nej. Behövligt? Ja. Sitter här i min soffa, kollar på tv4 nyheterna och dricker blåbärste, dock har det svalnat och det är inte alls gott. Tydligen har man hittar hon Carolins kropp nu, det var la på tiden. Kan inte vara mysigt och ligga ute i skogen, död. Nej usch. Bra att de hittade henne, men jag tror inte att hon dog av en knuff, han ljuger nog.  Det återstår att se, följer nyheterna som en igel.

Jag är snorig och har ont i halsen, men det får vara. Men det är jobbigt! Igårkväll när jag la mig i sängen, då vart jag så hes, man hörde knappt att det var jag! Det kom bara sådär, helt roslig och konstig. Hel mysko. Nu däremot, är jag inte ens i närheten av den heshet från igår, jag är nog lite hes, men inte mycket. Får se hur denna lilla "sjukdom" utvecklar sig. Bara jag inte får feber så är jag nöjd, däremot skulle det inte förvåna mig för fem sekunder..

Nej, nu skall jag ta på mig lite kläder. Tänker inte sminka mig idag, orkar inte.
/ Carin

Ingen träning

Precis, hoppade träningen idag. Åt hamburgare, vegetarisk, och pommes istället, Robert ville det. Tanken var att jag efter maten skulle köra mer på tentan, men änsålänge har jag inte gjort någonting alls på den ikväll. Mest kollat runt på andras bloggar och funderat på hur de kan ha så fin design. Hittade en blogg om hur man designade sin egen blogg, men så intresserad av bloggdesign är jag inte.. Hade däremot gärna låtit någon annan designa den åt mig! Men känner ingen som kan sådant där med html koder och stuff. Möjligen att Robert kan, får fråga honom.

Nu när jag sitter här i soffan kom Lucifer igen. Han är väldigt gosig just nu, och sitter man med datorn kommer han gärna och lägger sig tätt intill datorn, eller på mig och Robert. Xenna däremot, hon föredrar våran säng, där ligger hon dag ut och dag in. Mina små bäbisar, mina älsklingar. Tänk om Sally varit här nu, gud vad jag saknar henne. Hon var speciell, lite mer min katt. När vi gick och la oss i sängen kom alltid Sally och trampade i mitt hår, och nu har jag ingen kisse som gör så. Både Xenna och Lucifer föredrar att sova på Roberts sida.. Och det är inte på långa vägar så gosiga som hon var, inte mot mig iaf. Kanske skall skaffa en tredje katt, en kisse som bara gillar att gosa med mig? :) Nejvars, fyra katter på 1 år är alldeles för mycket.. Lille Sally, saknar dig!

Ikväll skall jag se på Generation fett, tror att det går på trean, eller så är det på femman. I alla fall, ikväll handlar det om delstaten Missisppie, eller hur fan det nu stavas? Ni fattar nog, den där delstaten i USA i alla fall. Det är där amerikanerna är som fetast, herregud, klart de blir tjocka om de fritterar snickers?! allvarligt talat, är inte snickers tillräckligt fett och onyttigt redan? Jag skall kämpa mig igenom det där programmet och avskräcka mig själv! Det är min tanke med det hela.

NU, skall jag ta upp tentan och skriva några rader. Annars hade jag lika gärna kunnat gå på träningen, dumma mig.
/ Carin

Måste ...

... bara visa er hur min kisse Lucifer ligger hos mig, nu när jag pluggar :)





Det är min pisse det :) Däremot är det inte min tshirt, det ä Roberts. Men jag lånar den lite :)

Återigen ...

... ja, nu sitter jag här och skriver, igen. Andra gången idag. Har kommit en bit på tentan, bara det att jag inte kan koncentrera mig på endast den, utan jag faller in i nätet hela tiden, och kollar på samma sidor hela tiden, tänk om de har uppdaterats?! Hemskt om jag skulle missa det.. Fy på mig. Nu får jag ta och skärpa mig, faktiskt.

Egentligen har jag träning ikväll, men jag tror att jag hoppar den. Får ta och köra lite egna sittups och armhävningar istället, så får jag sitta instängd i våran lilla etta och ruttna tills tentan är klar. Det låter la perfekt!?

Alla får bäbisar just nu. Jag vill med! Skulle jag bli gravid så skulle jag låta det vara så, då tar jag ett uppehåll från skolan. Annars kommer jag låta skolan flyta på, vill bli klar så snabbt som möjligt. Vill inte hamna efter och tappa mina kära klassisar, särskillt inte Lina! :) Men händer det så händer det, och då får det vara så. Men det skulle allt vara bra mysigt med en liten bäbis på armen.    Drömma kan man göra, får öva med min nalle.

Nej, nu får jag ta mig i kragen, igen. Kämpa på, kämpa på, ett och två.
/ Carin

Tenta - tänk positivt, Carin

Yes, sitter hemma med min kära dator i knäet. Jag skriver på tentan/essän, eller gjorde. Jag har en paus nu, med kaffe och kaka. Kände att det skulle behövas. Har ändrat på tentan en del, kände att min ena situation inte var tillräckligt bra, så jag skall byta. Har redan tagit bort den sitationen, det finns alltså ingen återvändå. Jag måste skriva in en annan. Men det gör jag så gärna, eller hur? Hmm. Kanske, men jag måste :) Nåja, det skall nog gå bra det här också. Men som jag sa igårkväll så känner jag mig lite omotiverad, men det får vara, måste lägga det på hyllan. Tänk positivt Carin, TÄNK POSITVT!

Skulle egentligen suttit i skolan idag med Lina, men jag orkade verkligen inte dra med min feta dator till skolan och all litteratur. Det väger bly! Får så ont i axeln. Dessutom vaknar jag varje morgon med halsont, slemproppar och snorig näsa. Hur trevligt är det på en skala? Lite lagom trevligt, nej. jobbigt. Dricker massa varma drycker för att bli kompis med halsen igen, men det verkar som om den lever ett eget liv? Men men, blir säkert sjuk lagom till Gullholmen nästa helg. Jag tippar en peng på det, faktiskt.

Nejvars, nu tror jag att mitt kaffe har kallnat och jag får la ta och bita i de sura kurslitteraturerna och skriva på tentan igen. Jippie!..
/ Carin

Allt och inget.

Yes, då är det mycket upp nu, igen. Mycket som händer runt omkring. Just nu är jag lite allmänt stressad, essä hit och skit dit. Allt blir nog bra tillslut, som allt annat.

1 december flyttar vi, jag och Robert. Skall bli så skönt att komma till någonting annat, grymt! En trea dessutom, fatta vilken yta till skillnad från den vi bor i nu. Skall ha ett av rummen som kontor, där kan jag stänga in mig när jag behöver plugga och Robert har hög volym på tv. Äntligen har jag den möjligheten. Just nu sitter han och kollar på tv, Livvakterna på svt1. Tanken var att jag skulle plugga på min essä, men jag vet inte om jag har ro till det just nu. Får se, klockan är ändå 22:11 nu.

Imorgon skall jag till skolan, igen. Även om jag är "ledig", eller skall jag kanske kalla det för schemafri? För även om det inte står någonting på schemat så har jag en essä att skriva, som sagt. Den handlar om lek, skapandet, lärandet och samspelet. Vääääldigt kul, eller inte. Inte just nu i alla fall. Jag och Lina har varit i skolan både idag och igår, vi skall vara där alla förmiddagar denna veckan. Vi känner båda att man får mer ro när man sitter där. Däremot så tappar jag all lust och motivation efter lunch, kan helt enkelt inte koncentrera mig.

Blä, nu får vi se vad som händer innan timmen är slagen för sängen.
/ Carin

RSS 2.0