Förbannade grannar!

Ja, jag HATAR mina grannar nu, inte Johan och Anna, utan CurryCurry ... !! Idag när jag kom hem från praktiken öppnade jag balkongdörren, så både jag och katterna var ute i ca 2 minuter. Då kommer mina grannar ut, och börjar såga och därefter grilla! På en balkong som man INTE får grilla på. Förbannade idioter! Det stinker tändvätska och äckliga dofter i min lägenhet nu! Synd bara att jag är så feg att gå dit och säga till dem.. skall skicka ett anonymt hatbrev till dem. Hata, hata, hata!!! Vad tänker de med egentligen? Ser bara hur det ryker runt utanför fönstret nu.  Hur skall jag hämnas? Jag måste hämnas!

Goooomorron

Här sitter jag, i mitt kök med en mugg te bredvid mig. Skall vakna upp lite och strax dra ett drag med mascaran och polera tänderna - sedan bär det av till praktiken. Känns ändå skönt, för jag är klar med tre av mina uppgifter så nu har jag bara två kvar. Att komponera en låt tillsammans med barnen och prata med min handledare om ett läs och skriv rum. Detta skall nog lösa sig för mig också, eller? Känns däremot inte som om jag har något grepp om varken examinationen eller annat.. men men, Det är dåligt strukturerat och bla bla bla. Hårt att säga detta, men ibland känns det inte som om lärarprogrammet är så bra.. ? :/

Sen när jag kommer hem i eftermiddag måste jag säga hejdå till Anna och Johan (de skall till Thailand i 3 veckor), plugga - läsa och dokumentera. Klockan 19 skall jag träna, och denna gången ska jag banne mig träna! Inget slinka undan nu, absolut inte, Får vara nog med det nu. FY CARIN! :)

Jaja, nu måste jag dricka mitt te, sen skall jag pysa.

Klösmöbel till Xenna och Lucifer

Ja, mina katter behöver en större möbel att klättra och klösa på. Detta eftersom att våra katter älskar att ligga högt upp på våra möbler, vilket i sig har resulterat i klösmärken på våran nya tapet i sovrummet.. Tack för det Xenna.. Problemet är bara att de är så fruktansvärt dyrt med dessa möbler! Hittar jättefina, men de kostar närmare 3000:-, det är mycket pengar för en fattig student som jag.. Visst, Robert får med pengar, men det är heller inte något att hurra för..


Denna kostar 2799:-, 167 cm hög.


1995:-, golv till tak.


eller denna för 997:-, golv till tak.

Gud, jag vill ju att mina katter skall ha något snyggt, och dessutom vill jag att den skall passa in i vår lägenhet. Men samtidigt kan jag inte lägga ner mycket pengar på det just nu.. så vi får la se vad som händer. Men jag gillar helt klart den översta mest! tror även att mina katter hade diggat den mest också :) Men men.

Vilket i-lands problem.

Ingen panik, Sanna...

... jag hinner bli frisk innan lördag och tjejmiddagen. I prööömis :) Kan ju inte missa en tjejmiddag hos Lina, det går inte för sig! Skall bli intressant och se vad hon har tänkt sig för meny, hoppas det finns något ätbart för min del :) Sallad blir great!

Har suttit i soffan hela dagen, framför Animal planet. Jag gillar den kanalen. Den är intressant. Speciellt gillar jag Djurpolisen. Även om det är fruktansvärt hemska djurplågeri som försigår kring världen, så är det intressant att se på. Fråga mig inte varför bara, för det kan jag inte svara på. Vad är det som är så kul att kolla på djurplågeri liksom? Finns inget alls. Men programmet är hur som helst bra.

Tänkte förövrigt köra lite naturdiet denna veckan. Har en kartong med 12 portioner, i ananassmak.. Men är det gott? det är frågan det. Hmm. den får ju inte vara för söt, då är det bara äckligt och jag kommer ge upp på en gång. Nästa gång köper jag nog chokladsmak, för den vet jag funkar i alla lägen. Funderar mycket på det dära med träning med.. måste komma igång om man vill gå ner i vikt någon gång.. men, min motivation svajar frutkansvärt mycket.. Gud, det är verkligen hårt..

Nej, om man skall ta och testa den dära ananassmaken då.

Magsjuk

Hej!
Förlåt för att jag inte skrivit på länge, men jag har varit grymt trött denna veckan- onaturligt trött. Igår, söndag, blev jag magsjuk. Jag bodde i princip på toaletten med huvudet i en hink.. Behöver jag säga mer? Mådde grymt dåligt. Skickade iväg min man för att köpa cocacola och rostbröd. Cocacolan skall man göra avslagen annars kommer det bubbla sönder i magen på dig, och du spyr. Men man vill åt det söta i colan, det är bra för magen om man är magsjuk - det säger i alla fall min mamma. Vi syskon har alltid druckit avslagen cola när vi varit magsjuka.. :) Hur som helst, spydde och satt på toan fram till 16:00. sen sov jag, svettades, kollade på tv, åt lite jordgubbskräm, pratade med mamma, Lina och Anna. Var förbannad på tv;en också. Jag ville se Beck - Advokaten, men det gick inte för 4:an funkade inte hos oss.. Det var fler kanaler som inte funkade. så det slutade med att jag kollade på kunskapskanalen - älgens dubbelliv.. intressant ;) eller inte :)

Idag är jag hemma från praktiken. Eftersom att jag smittas. Kommer ligga nerbäddad framför tv:en hela dagen.

Vad hände med Melodifestivalen då? Velvet skulle gått vidare, hon var grym! Och vad sysslade BWO med? Haha, ett stort skämt! Pyjamasparty tillsammans med ridkläder? Tydligen ett framgångskoncept.. Usch.

Klart

Kolla in mina limpor! två stycken är italiensk lantbröd och de två andra är franskt lantbröd. Snart kommer mamma och då skall vi äta nybakade mackor, och kaffe eller te. Mumma.


Nybakat bröd.


Franskt lantbröd


Italienskt lantbröd

Vegetarisksås

Eftersom att jag är vegeterian, och vet andra som är det också. Tänkte jag vara snäll att skriva in ett recept på en supergod "köttfärssås", fast utan quorn - eftersom att jag inte tycker om det. Jag kör på rödalinser.

Hacka och fräs en gul lök
Hacka ner en paprika
Pressa ner vitlök - så många som du vill.
En burk krossade tomater
En grönsakssbuljong
Tomatpuré
Röda linser - efter behag
(ev. vita bönor, i tomatsås eller utan)
Matlagningsgrädde
(Ev. smaksatt creme fraiche - chili/paprika eller tomat/basilika)
Kryddor eftersmak - salt, peppar, paprika, chili, basilika.

Låt allt koka på svag värme, och se till att det inte brännsvid, det är lätt hänt. Smaka gärna av för att se om du fått till den smak du vill ha, och för att kolla om linserna är klara eller inte. De skall inte vara hårda.

Servera till spagetti eller någon annan form av pasta. Du kan även göra lasange på detta - mycket gott! Godare än den såkallade "gröna lasangen", om man frågar mig.

Har tyvärr inte någon bild på hur de kan se ut. Men det är väldigt gott iaf, och jag har inget särskillt recpet där det står hur mycket man ska ha i. Jag har hittat på detta själv, så man får ha i så mycket som man själv känner för helt enkelt.

Åter till brödbaket.

Lite dyrare, lite godare

Jag talar om mitt sköljmedel, min favorit! Den är rosa och luktar jättegott! Softlan Aroma Therapy. Finns i några olika dofter, men min favorit är helt klart den rosa. Kommer dock inte ihåg vad den heter :)


Köp den rosa, och test. Jag lovar att man blir helt såld på den! :)

Baka, baka, liten limpa (?)

Ja, jag bakar bröd idag. Fyra limpor tänkte jag mig, eventuellt blir en limpa kanske frallor istället. Får se vad jag känner för sedan. Just nu jäser degen. Och tro nu inte att jag har gjort degen från grunden! NEJ! För jag köper färdigmix, man blandar bara i vatten så är det klart, eller ja, degen skall jäsa några gånger, sen är det klart. Blir nog great. Tjänar i alla fall på att köpa färdigmix och baka själv, istället för att köpa en limpa för 25 - 30 kr, kan du baka två limpor för ENDAST, max, 23 kronor. Det tycker jag i alla fall är ganska ekonomiskt. Min syster frågade mig förut varför jag inte bakade helt från grunden, och mitt svar var att jag inte är tillräckligt "hemmafruig" än. Bra svar va?

Nej, nu skall jag knåda ut två limpor.


Melodifestivalen och alla hjärtans dag

Idag har vi städat här hemma, handlat och lagat lasange med sallad.

Vi började med att ligga i sängen ett bra tag och bara va. Sedan låg vi i soffan och bara va :) Därefter dönade jag på musik och städade medan Robert diskade. Trevlig alla hjärtans dag va? haha. Nejvars, det ha varit mysigt idag faktiskt :) Dock inga blommer eller choklad. Jag shoppade nedfrusen tårta i Bonum - den rosa bara för att det är en rosa dag i dag :)

Har nyss tittat på Melodifestivalen. Alla mina favoriter gick vidare, dock tyckte jag faktiskt att Lili & Sussi skulle gått direkt till finalen. Gillade deras låt mer än Måns Zemleröv ;) (LINA!) Är också glad för att H.E.A.T gick vidare till finalen, de var faktiskt riktigt bra. Har lite rock inom mig, tro det eller ej - men det var grym! :) Me like. Och Amy var också bra, helt klart värd en andra chans. Men min undran är nu; Varför var det fyra - fem stycken bra bidrag denna veckan och nästan noll bra förra veckan? Kunde de inte ha gjort en bättre fördelning? Och på tal om kasst. HALLÅ, VA FAN HÖLL DU PÅ MED? MARKOOLIO?! Absolut inte den Markoolio som jag uppskattar och tycker om - nej. Den låten gick inte hem hos mig.

Snart skall jag se på Patrik 1,5 , tänkte jag. Dock väntar jag på min syster som prompt skall komma hem till mig och sova här idag. Hon var förövrigt ute på krogen igår, för första gången. Congratulations!

Hejsvejs.

Sova ...

... ska jag göra nu. Ligger i sängen och bredvid mig finns det en snarkande man - Ja Robert sover redan! Hör ni inte det, Johan och Anna? Lägenheterna skakar ju :) Haha, nejvars, så illa är det inte, men låter gör det iaf. Skall nog ge honom en smäll snart så att han slutar och jag också kan få sova. För jag är trött, riktigt trött.

Idag satt jag, Lina och Sanna på Burger King/Mc Donalds i flera timmar.. och pratade och skrattade och kollade. Kul! :) Men det är inget emot vad vi skall ha på Linas tjejkväll, den 28 Februari. Hoppas dock inte att jag mår sådär konstigt som jag gjorde sist, då jag kräktes ner halva 520 bussen hem. Eller nej, det gjorde jag ju inte. Jag kräktes i min påse :) Som jag sedan slängde på Handbollsvägen, för att därefter dra upp till Linas toalett och inviga den med lite mer spya. Herregud säger jag bara! Och stackars Johan som jag jagade upp, mitt inatten, för att hämta hem mig :) haha, som sagt, jag hoppas INTE på en repris från den kvällen. Är vi överens om det Lina? :)

Gonatt!

Gympa med tanterna

Yes, har tränat nu och jag är redan trött i benen. Satan, tyckte inte om att ha träningsvärk i benen. Visserligen är det bra för då vet man att man tränat, men måste det göra så ont?



Sitter i soffan nu. Xenna ligger bredvid mig. Robert sitter i andra änden och har glott på favorit programet; Stargate Atlantis. Usch. Själv sitter jag med datorn i knät, fanta pinaple i ena handen och i andra handen ostbågar.. Måste ju kompensera för att jag har tränat idag. Det sista jag vill är att bli smal, eller? Nejvars :) Men det är gott.

Imorgon är det alla hjärtans dag. Vad skall man göra då? Vi har i alla fall bestämt oss för att äta lasange och sallad. Kanske ta en promenad med, men resten då? Glo på melodifestivalen? Men det gillar ju inte Robert. Hmm. Vilket dilemma.

Yeah yeah - vi glor på spåret nu.
Tjipp och hej.

Herregud!

Idag berättade Lina och Sanna för mig hur man ser att folk läser ens blogg. Dum som jag är har jag aldrig fattat hur det gått till, och att man antagligen måste vara medlem på något. MEN ICKE! Det var tydligen så lätt att gå in på översikt och sedan statistik. Varför har inte jag tänkt på det? :) I alla fall, det var lite spännande att se hur många det var som läst, och jag trodde inte att någon läst, typ. Men, mellan den 8/2 - 10/2 låg den uppe på 41 unika besökare. FRÄCKT! Undra vilka de var? :p Får ju knappt några kommentarer, så man börjar ju fundera. Bara Sanna, Lina, Anna och mormor som kommenterat!

Nejvars. Ikväll ska jag träna, och nu ska jag köpa hundmat åt mamma..
Tjipp!

Längtar ...

... efter den 28 Februari - då är det tjejkväll hos Lina. Skall helt kalrt bli mysigaste på länge! Hade gärna gått ut imorgon, om jag hade haft pengar. Men på 300:- kommer man inte långt.

... också efter min farmor. Farmor, farmor. Tänker på dig minst en gång om dagen, och framförallt när jag är ensam. Om du hade funnits kvar hade jag varit hos dig jämt nu, speciellt med tanke på att jag bor granne med din lägenhet.. Men det bor en annan där nu, och jag gillar inte det. Vill att du ska bo där, finnas där, stötta mig, krama mig, se mig utvecklas, leva tills jag dör. Men så är det inte, och jag hatar det!

Idag längtar jag efter allt och alla,

Tomorrow

äre begravning för Roberts farmor. Ska åka halv tio, börjar elva. Jaaaapp. Men det blir nog bra med det hela, skall träffa hans släkt typ för första gången. Efter detta hoppas jag att det inte blir fler på ett tag!

Annars har jag hittat en barnbok idag, som jag nog tänker använda mig utav på min VFU. "Sunes skolväska" heter den.Kan nog komma till användning. Tänkte mig eventuellt att jag skall läsa upp den för barnen, och därefter skall de få försöka rita samt skriva om deras framtida skolväska, som de vill ha när de börjar klass ett. det blor nog bra. Skall bara maila min kursledare samt min nya handledare kring mina idéer och se vad de tycker? Man vet aldrig.

Nej, nu skall jag blicka vidare, både på tv och nätet.
Hej.

Morgonkaffe

Sitter i köket nu, med lite tända ljus och doften av nybryggt kaffe. Mumma! Snart har sista dropparna droppat ner, och kaffe är klart. Väntar på det nu. Skall bli gott med lite kaffe, såhär på morgonkvisten. På tal om morgonkvist, Lina ringde och väckte mig idag :) Hon undrade om vi började nio eller hur schemat såg ut. Men det gjorde inget att hon ringde, min klockan skulle ändå ringa fem minuter efteråt, halv åtta. Dessutom har jag legat och halvvsovigt sedan Robert gick. Han försov sig som vanligt. Hans pappa ringde och undrade vart han var, 6:25.. Herregud, att karlar aldrig kan hålla tider och gå upp när de ska. Han har ju ändå fått en väckarklocka av mina föräldrar i julklapp, den kan han ju använda - nej, jag vill snooza. Ja se då vad som händer.

Det snöar ute nu. Fint. Bara det inte är kallt, för då stannar jag hemma idag. Avskyr kyla när man är ute, men är man inne är det okey :)

Nejvars, nu skall jag dricka kaffe!
Skål.

Måndagkväll

Gjorde pastasallad till middag förut, och hade köpt en grillad kyckling till Robert. Jag var tvungen till att massakera den, stackarn. Usch vad jag kände mig äcklig och mådde illa. Där satt jag och slet den stackarn i delar, med mina bara fingrar. Fy fan alltså. Men Robert tyckte det var gott, och det är la huvudsaken, tror jag? Men uh vad jag mådde dåligt för kycklingens skull..

Annars har jag inte gjort något särskillt idag. Pratat i telefon, tvättat, lagat mat, handlat och badat. Har nu gjort en inbakad fläta på mig själv. Skall sova med den, så kanske jag får lite vågigt hår imorgon - tummen upp.

På tal om imorgon. Jag skall till skolan imorgon, och skriva en sammanfattning på en diskussion, med hela min basgrupp. Vi skall alltså sitta där, sju stycken och diskutera och formulera fram en sammanfattning. Skall bli mycket intressant till att se hur detta skall gå.. hmm. Nåja, skall vara där 11. Dessutom skall jag leta upp en barnbok som jag skall ha högläsning ur under min VFU, vecka 8 och vecka 9. Har ingen aning om hur alla mina vfu uppgifter skall gå till, för att känns så jävla flummigt och rörigt. Knappt så att man förstår hur schemat är skrivet.. :/ Nåja, det löser sig la.

Onsdag är det begravning i alla fall, för Roberts farmor. Då kommer jag få träffa hela hans släkt, och jag har knappt träffat någon, under snart tre år. Men men, någon gång skall vara första gången.

Tjipp!

Ändringar ...

... har gjort på min blogg. bara färg och textstil. Känns inte så skrikit nu :)

Nu ska jag till boouunööm och shoppa ingredienser till pastasallad.  Mumma!

Uppdatering av renovering

Ja, före nyår började jag/vi att renovera här hemma, kök, vardagsrum samt sovrum. Vi stod för köket, Akelius för de två andra rummen. Har för mig att jag lovar att lägga upp bilder på det när det blivit klart. Därmot lägger jag inte upp på köket nu, eftersom bilder på tapeter redan ligger uppe, dessutom står det ett skåp i köket som inte är mitt, som i framtiden försvinner... Men ja, köket kanske dyker upp när ni minst anar det, eller så får ni helt enkelt komma hit och hälsa på?! :)

En förvarning bara, jag har tagit bilderna med min mobilkamera, och den är kass.. Så rummen och färgerna gör sig inte riktigt rättvisa. Så vill ni få full effekt, får ni absolut komma hit och kolla på riktigt, mycket finare då! :)

Vi börjar med det jag är mest nöjd med, sovrummet! Här har jag valt tapeter;

Fondväggen samt vår säng, Malm från IKEA, och min nalle "Örebo":)

Tavlorna hängde jag upp igår, blommor, blommor, blommor.

Fondtapeten, den är egentligen rostbrun/röd med guldskimmer..

Lucifer gillar sin möbel från IKEA, vi har placerat den helt rätt tycker han.

Xenna älskar att ligga i sängen på våran röda filt, det är hennes plats.

Vardagsrummet, som Robert har valt tapeter till, med mitt godkännande;

Svart/Grå/Silver - randig. Gör sig snygg mot min ekfixering!

Soffan. Tapeten är likadan som den svarta, fast den ljusastemodellen..

Som ni definitift redan märkt, är rummet väldigt tomt. Vi skall köpa Billy-bokhylla från IKEA med glasdörrar till, och ha kring tvmöbeln. Samt så väntar vi på gardiner från Jotex, både till sovrummet och vardagsrummet. Det kommer bli snyggt, när det blir kalrt..  :)

Badrummet har vi inte gjort någonting åt, förutom satt upp hyllor som förvaring samt ett nytt skåp. För det som satt här när vi flyttade in, det var rostigt, flagit samt vitt. Usch. Gammalt som gatan och garanterat suttit här sedan detta byggdes, på 60-talet..


Ekhyllor från IKEA, Järpen tror jag de heter? Passar kanon här.

Nytt skåp, eller ja, pappa hade ett som låg och skrotade i bilen :) Duger.

Badkaret som jag badar i säkert sju dagar i veckan :)





Vad tycks?

Seriöst, Caroline af Ugglas?!

Världens sämsta låt genom tiderna! Hur kunde den ens komma med bland alla dessa melodier? Tur att hon inte kom till globen. Däremot, tycker jag helt klart att Marie Sernholt var bättre än Emilia, men det tyckte tydligen inte resten av Sverige..

Träningen inställd

Var på väg till träningen, hade nästan kommit bort till vår gamla lägenhet. Då ringer mamma, och säger att hon inte ska på träningen för att hon var för trött. Då vände jag på klacken med.. mesig som jag är. Men, jag har faktiskt fruktansvärt jävla ont i kroppen, och det är inte så att jag skadat mig eller ramlat. Nej, det är snarare så att min träningsvärk fortfarande sitter i från i onsdags. När skall detta gå över? Visserligen är det skönt att ha träningsvärk, för då vet jag har kroppen och musklerna har tränats och aktiverats. Dock är det inte lika skönt när man skall sätta sig ner samt ställa sig upp, och inte heller har jag någon motståndskraft när jag går ner för trappor, nej nje. Så jag tar en vilodag i dag.. igen :)

På vägen hem drog jag ett race inne på Netto. Brukar aldrig handla där, vet egentligen inte varför, är ju trots allt bra mycket billigare än vad Bonum är.. Nu var jag ändå där. Köpte en liten creme fraiche, gurka, fetaost samt kattsand - allt detta för endast, och då menar jag verkligen ENDAST (!!!), femtionio riksdaler! Om och om igen, ställde jag mig frågan, Varför handlar jag inte på Netto, varför handlar jag inte på Netto?! Fatta vad billigt! Dags att dra mig själv i kragen och verkligen handla budget på Netto :)

Nu är jag i alla fall hemma, sitter i soffan med Lucifer sovandes på mina fötter. En man utslagen i andra änden, som kollar på Svampbob fyrkant. Jag har slängt in klyftpotatis i ugnen, blandat ner lite feta och gurka i min majs och kikärtssallad som jag åt igår, och blandat ihop en creme fraiche sås. Nu gäller det bara att vänta. Dessutom skall jag se på The Love Guru sedan, samtidigt som jag äter, tänkte jag. Om min man möjligen kan överlåta tven till mig för en timme eller två..? Det återstår att se.

Imorgon är det fullspäckat; Kalas för Robbelibobbans lillasyster, som fyller hela 20 år, och som önskar sig en matta.. EN MATTA?! Om du läser detta Sofia, så får du inte en matta utav oss iaf, det kan jag lova! :) En annan spännande sak som händer imorgon, är att lille Harry flyttar hem till mamma och pappa. Tänkte ta mig en tur upp dit imorgon eftermiddag för att se på lillskiten, som jag döpt! Dessutom, fast på söndag, kommer min lillebror hem från Thailand -  hoppas på att han köpt en finfin väska till mig! :)

Tjipp

Träningsvärk till tusen och trött efter plugg.

Igår, Onsdag, var jag och tränade på kärringgympan igen. Herregud säger jag bara, vad otränade jag är i mina ben! Haha, det trodde jag aldrig, att jag skulle darra och ha känningar av träningsvärk redan innan själva passet var över! Men, idag är det banne mig värst! Ni borde se mig, jag kan knappt sätta mig på toaletten. Jag får liksom hålla emot och sakta närma mig, och vi ska inte prata om att komma upp därefter.. Och inte nog med det, jag ska till skolan imorgon, och Lina kommer dö om hon ser mig i den gångstilen som jag har haft idag... :) Dessutom skall jag träna samma pass imorgonkväll, klockan 18. oops, där var min helg förstörd av träningsvärk. Men men, vill man någon gång bli fin, får man banne mig lida pin!

Idag har jg dessutom dödat mig igenom 100 sidor, ett kapitel.. ur Birgitta Kullbergs bok "Boken om att lära sig läsa och skriva". Den är bra, faktiskt, men den är tjock - närmare 400 sidor.. och jag är en segläsare. Och jag har itne ens läst klart det som jag ska ha läst tills imorgon, men jag orkar faktiskt itne mer, jag gör inte det. Antar att jag läst det viktigaste i alla fall, om LTG-metoden samt ABC-metoden.. Intressant, men jag vet inte om jag förstått, det märker jag nog imorgon.

Igår, dessutom, skrev jag en dikt, men lite hjälp av Lina. Vi skulle göra det i skolan, hade en poesi föreläsning..

Sommar, Sommar
varmt och skönt.
Sola och bada,
piña colada

Vinter, Vinter
kallt och fint
Snöglingor faller,
marken blir vit

Våren, Våren
blommor slår ut
Solen skiner
och myggorna kommer ut

Hösten, Hösten
röd och klar
Vintern kommer faktiskt
snart

Haha, Lina kommer döda mig nu :D, nej, det kommer hon inte :) Kanske skall bli poet, vad tycker ni? haha.

På lördag kommer det en ny familjemedlem, fast hos mamam och pappa då. En ny liten hund som jag har döpt till Harry. Han är en svart toypudel. Liten djävel med andra ord. Skall bli kul och se den lille skiten, och se hur Ludde (vår vita dvärgpudel, farmors förredetta .... ) reagerar. Han kommer garanterat bli gör glad!

Nej, nu skall jag och min träningsvärk gå vidare.
Hej

Ja ja, jag vet ...

... att jag inte skrivit på hundra år. Men jag tappar liksom suget ibland.. Jag är en periodare! :)

Köket är klart, vardagsrummet är klart och sovrummet är klart. Allt är nytapetserat och målat. Nu är det bara hallen kvar, men det blir tids nog. Kanon fint blir det iaf.

Ska snart till skolan, poesiverkstad - hur intressant låter det då? fy fan. Poesi är verkligen inte min grej, inte under några omständigheter! Igår var jag iaf hemma från skolan, från draman. Orkade inte åka buss.. ;p typ. Satt nere hos Anna och Johan hela dagen istället. Givande, nej, men kul! :D

Nej, nu ska jag brygga kaffe, så jag också slipper köpa det på 7-eleven, som Lina. Hon är duktig hon som tar med kaffe så ofta :)

RSS 2.0