Byter blogg . . .





. . . till CarinPersson.blogg.se



Välkommen dit istället

Ikväll blir det utgång!





YEAH!
Vad jag har längtat att få ta på mig min nya partyklänning som hängt i garderoben i över en månad.
MEN NU SÅ!



Only - 399:95 kr



PUSS!

Ännu en utmaning

Denna utmaning kommer från en annan blogg, som jag halkade in på.

- Vilket är det mest pinsamma band du lyssnat på?
Eh, vet inte. Finns nog många, men de är nog för pinsamma att komma ihåg namnet på?


- Hur många timmar har du suttit som mest vid datan?
Hmm, hade en period när jag var yngre och bodde hemma då man satt HELA natten lång. Så ca. åtta timmar kanske?


- Vilken färg har din cykel?
Gul, och den heter B1.


- Blondin eller brunett?
mittemellan, med stänk av rött.


-Vilken färg har du på texten på msn texten?
Svart.


- Vilket stjärntecken är du?
Lejon.


- Rakar du av dig dina ögonbryn?
haha. NO WAY!


- Har du husdjur?
Yes, två katter; Xenna och Lucifer. Snart får vi två till, gamlingar som följer med huset. Sotis och Leo.


- Vilket smeknamn gav din mamma dig
när du var liten?
Grodan och KajsaKavat :)


- Är du kär i någon just nu?
Min pojkvän Robert. Annat vore konstigt.


- Har du brutit på tyska för att imponera på en kille/tjej?
Tyska? Haha, nej verkligen inte.


- Har du sagt "lol" någon gång under ett samtal?
Aldrig och skulle aldrig göra det heller.


- Har du ätit godis för hundra kronor?
Nej, det tror jag inte i alla fall. Vem orkar det?!


- Vad är du beroende av?
Tuggummi


- Vad har du för fobier?
Älgar, grodor, maskar och äckliga småkryp.


- Berätta detaljerat det äckligaste du har ätit?
Det vill jag inte.


- Hur lång är du?
169.


- Om du var ett verktyg, vad skulle du vara då?

Öh, en tång kanske?


- Sover du med gosedjur?

Japp, min nalle Örebro är med mig överallt!


- Vilken mobil har du?

En Sony Ericsson w200i.


- Vem var den senaste du fick mms av?

Annette, min jobbarkompis. Men jag kan inte öppna sånna.


- Vem var den senaste du fick sms av?
Antagligen Lina? :)


- Vem ringde dig senast?
Lina


- När duschade du senast?
Igår.


- Vem tänker du på nu?
TOMTEN! :D


- Om du fick ge 25 miljoner till någon vem skulle du ge det till då?
Mina framtida barn, eller Robert. Så att vi kan renovera huset :D


Jag skickar utmaningen vidare till: Alla som vill :)

Jag skrattar . . .

. . . åt mig själv för att jag är så urkass på att uppdatera min blogg! Det är bara att inse, jag är nog ingen bloggare som kommer kunna tjäna pengar på bloggen eller få många läsare. Haha. Men ibland får jag mina ryck och skriver jättemycket - i perioder. Men just nu har det varit ganska torrt på den fronten. Kanske kan det bero på att det inte händer så mycket just nu. Det är samma gamla vanliga. Vakna på morgonen, kaffe och macka, plugga, tv, dator, träna, telefonsamtal, middag, handla, katterna och så mejla med min handledare.. Kul va? nej, och antagligen inte så roligt att läsa om heller..

Men idag har jag städat vårat gästrum/kontor. Grundligt! Har även målat om fondväggen, men det gjorde jag igår. Varför kanske ni undra, nu när vi ändå skall flytta? Jo, för någon av katterna, Xenna eller Lucifer, har rivit dän vääääärldens största tapetbit från fondväggen. Och som tur är den målad, så det var bara till att dra till Rusta och köpa billig färg. 2,5 liter färg färg 129:- är ju inte särskilt dyrt. Och snyggt vart det! Självklart försökte jag få med mig samma nyans hem som det var innan, men icke. Så nu kan jag lägga till detta på min meritlista, för jag har gjort det riktigt snyggt kan jag lova - åtminstone tycker jag och Robert det :)

Min hemmagjorda gardin - ett stycke tyg som jag slängt upp ... :)

 

Fondväggen - Rustas Noguatfärg

Är det Xenna ...

... eller Lucifer som är tapetmarodören? Det är frågan det.


Ikväll skall jag på teater, eller ja. Teater och teater. Inget i världsklass direkt. Det är min lillasyster som har satt upp en teater med sin särskoleklass. Så jag har lovat att jag skall komma dit och kolla på dem, och sen skall hon hänga med mig hem för att sova här - i det nyrenoverade rummet. Måste även till min farbrors katter idag med, för dem skall vi passa nu då de är i Spanien. Gött för dem.

Nej, nu skall jag göra ordning mig.
Tjillevippen!

Flytten kommer närmare

Snart skall vi flytta, igen. Vi har bott i vår lägenhet i ett år den 1 december. Lägenheten är uppsagd nu i oktober, och den 1 februari flyttar vi in i huset. Roberts barndomshem. Renovering är prio ett, först och främst badrummen då. Spännande! Jag som är född och uppvuxen i hyresrätter, medan Robert är född och uppvuxen i hus. Tur att han bott där i 20 år innan, så han kan ju huset utan och innan :)

Så snart är det dags att meddela adressändring och andra saker. Kul. Detta har vi gjort en gång om året, sedan vi flyttade hemifrån år 2007. Så detta bli tredje gången sen vi flyttade ihop. Tredje gången gilt kanske? Skall vi stanna där tills vi dör? Den som lever får se.

Tjillevippen

Svar på kommentar . . .

Postat av:

är det erat barn:) Kram bella

2009-10-16 @ 22:41:56


 


. . . nej det är inte vårat barn.
Det är Roberts systerdotter som han är gudfar åt. Vi har inga barn, än. År 2011 är det fritt fram :) Men först skall jag gå klart skolan/universitetet och så skall vi flytta in i vårt hus och renovera lite innan. Sen så :)

My man

När han var liten;


I somras tillsammans med sitt gudbarn Sofie;


Fy fan vilken sorg . . .

. . . det hade varit om den 6-månader gamla pojken hade dött!

Är det någon som har sett filmen på aftonbladet? Där en liten pojke i sin vagn blir överkörd av tåget? Allt detta för att mamman släppte greppet i några sekunder för att rätta till sina kläder. Tåget kommer. Vagnen rullar nedför. Tåget stannar. Under ligger spädbarnet i sin vagn. Krossad? Mosad? Nej! Han överlevde med en liten bula som skada.

Om ni inte sett denna film, klicka här!

Ärligt talat, vad hade jag gjort om det där hade hänt mig? Mamman till sonen greps av panik och man kunde tydligt se hur illa hon mådde - SJÄLVKLART! Folk sprang fram till henne och tog tag i henne för att på något sätt lugna ner henne. Men hur skulle hon kunnat reagera annorlunda? Kan man det? Nej, jag tror inte det. Att veta om att barnet blivit överkört av ett tåg är ju sjukt! Där under låg barnet, levande eller död. Men hur skulle hon kunna veta att han överlevde?

Fy fan vilken smärta! Jag önskar inte ens min egen fiende den smärtan, att få se sitt eget barn bli överkört av ett tåg - som man står och väntar på. Allt för att hon släpte greppet och rättade till sina kläder.

Blocket . . .

. . . är min bästa vän just nu. Där sitter jag, dagarna i ända. Nejvars, men jag letar efter både bil och lägenhet åt min bror, andrahands lägenhet. Så om någon har en för uthyrning kring Göteborg. Let me know!

Nej, nu skall jag söka vidare.
Tjenixen.

Väääääldigt dålig uppdatering!

Förlåt! Har inte uppdaterat på fyra dagar :/ Oops! ... I did it again

Hur som helst, lagar mat nu. Skulle egentligen ätit köttfärssås och spagetti, men det blev hamburgare och pommes. Är strax klart, så det skall bli gott. Hoppas det är något bra på tv samtidigt som vi äter med, brukar det inte vara - men man kan ju alltid hoppas.

Har pluggat hela dagen. Först var jag på VFU med Lina och observerade, sen satt vi hemma hos mig och sammanställde det vi sett och vad vi skulle skriva om. Så jag har pluggat hela dagen! Var nere en snabbis hos AnnaPanna och drack en stor MUGG med kaffe. Dock han det bli kallt innan jag druckit upp allt :)

Har inte tränat något, varken igår eller idag. Men det vart en promenad igår och jag lär nog ta en senare också. Om inte jag känner för att skriva mer på projektarbetet vill säga.

Nej, maten kallar!
Puss

Halkan

Gomorron, eller ja. Jag har varit uppe sedan klockan 06:00. Jag har nämligen kört Robert till Stora Holm, utanför Göteborg. Han skall göra halkan idag, och jag är så avundsjuk! För det vill jag med göra igen. Det är så himla kul. Jag har lovat mig själv, att någon gång skall jag åka dit med min egen bil och sladda och greja! :)

Åker och hämtar honom vid klockan 10:40. Han slutar någon gång mellan 11:00 - 11:30, så man får ta det säkra före det osäkra :)

Nu, innan jag skall åka igen, så skall jag plugga lite till. Kolla igenom läroplanen för förskolan, lpfö98 med andra ord. Skall se vad de säger om barn i behov av stöd och sådant. Kanon :)

Nej, nu skall jag dricka upp min yoghurt och kolla lite på bloggar, sen är det plugga som gäller.
/ C

Nu kör vi!

Just i denna sekund värmer jag upp soppa till lunch. Skall äta en fralla till med. Därefter skall jag plugga, hårt och brutalt. Jag hoppas på ett riktigt skönt flow så att det går snabbt, smidigt och smärtfritt. Efter att jag skrivit klart historian kring synen på människor i behov av stöd, så skall jag åka och hämta Robert i Lerum sen skall vi handla. Så det är lite proppat nu, men plugget går före! Tyvärr :/ :)

Pluggtime!
/ C

Te och smörgås

Håller på att äta frukost, te och fralle med minitomater på. Gott! Skall strax dra på mig mina jeans och en tröja, borsta tänderna och göra ordning mig. För idag skall vi till Linas VFU (praktik) och intervjua pedagogerna inför vårt projektarbete. Så det skall nog bli bra. Därefter skall jag hem och skriva lite historia kring synen på barn i behov av stöd. Skall kolla igenom gamla läroplaner och lite så också.

Robert kör idag, men jag tror inte att jag åker och hämtar honom idag, vi får se. Imorgon skall jag köra honom till halkan i alla fall :)

Tjenixen!
/ C

Utmaning

Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)!
Lycka till!


1. Vad heter du? Carin
2. Ett ord på fyra bokstäver: Cool
3. Flicknamn: Cajsa
4. Pojknamn: Ceasar
5. Yrke: Chafför
6. Färg: Chockrosa

7. Klädesplagg: Eh, finns det ens ett klädesplagg på bokstaven C?? :/
8. Mat: Champinjoner
9. Sak i badrummet: [C]ajal
10. Plats/stad: Chigago
11. En orsak att vara sen: Cool
12. Något man skriker: COCACOLA! ??
13. Film: Casper - ni vet den där barnfilmen med spöket?
14. Något man dricker? Cider
16. Djur: Cat
17. Gatunamn: Centralgatan - Alvesta
18. Bil: Cabbe
19. Sång: Cut master C shit - 50 cent



Jag utmanar alla som läser detta!



Förbannat jobbig bokstav jag har i början av mitt namn då. ojoj.

True Blood

Är just hemkommen från BodyVive;en och skall hoppa in i duschen/badkaret strax. Är svettig och trött i kroppen, så det var riktigt skönt att träna idag.

När jag har duschat skall jag fixa mig lite te, och därefter bänka mig framför tv;en. True Blood kommer ikväll, mitt favoritprogram för tillfället. Förra gången var ju lite spännande, så får se vad som händer denna gång. Någon mer än jag som följer detta fantastiska program på svt1?

Nu när jag kom hem så låg Robert utlsagen på soffan. Trött är han, säger han. Men det är han varje dag tycker jag. Imorgon skall han köra bil och på fredag är det halkan för hans del. Det där med hans varsel ser ut att ordna sig bra, han  har nytt jobb på gång, så jag behöver nog inte oroa mig. Skönt det!

Nej, nu kallar duschen!
/ C

BodyVive



Nu drar jag på BodyVive med Anna. Skall bli gör skönt att träna! :)




Min bror och hans vän Jocke var här alldeles nyss, de vill hyra vår lägenhet i andra hand, så de kollade in läget lite. Johan vill väldigt gärna ha den, och Jocke med verkar det som. De har planer och planerar för vem som skall köpa vad osv. Blir nog bra. Får prata med min hyresvärd först och se hur det funkar och om det går.

Nu ska jag dra!
/ C

Dagens middag . . .

. . . blir något så glamoröst som rester. Precis, ni läste rätt, rester. Jag är inget  fan av rester direkt, men det vart så himla mycket över igår när vi ätit mat. Pannbiff och potatis. Så idag skall jag tärna ner potatisen och steka upp den, tillsammans med lök. Jag skall även värma upp några pannbiffar och falafel samt steka ägg. Det är alltså dagens middag. Jag måste sluta slänga så mycket mat som jag gjort under dessa år, då jag och Robert flyttade hemifrån. Det är snart tre år sedan, och jag vågar inte ens tänka ut hur mycket mat jag har slängt, som jag absolut kunnat göra ordning och äta dagen efter. Nu är det hårdhanskar som gäller!

Vi skall äta vid 17-tiden, för klockan 18;30 börjar mitt pass som jag skall gå på - BodyVive, och då vill jag inte vara svullen och tung i magen av middag. Så det är bäst att äta någon timme innan träningen börjar. Visst?

Lyssnar på spotify nu; Jeff Buckley - Hallelujah. En riktig goding!
/ C

Snabbt omdesignad

Yes, nu har jag gjort om min blogg lite snabbt, jag gillar mer detta än det jag hade innan!

Vad tycks? Det funkar för stunden va?

/ C

 


Trött . . .

. . . på min bloggdesign. Att jag aldrig kan bli nöjd! Usch. Vad skall jag göra? vad skall jag ha för färger? BLÄ! Tips tack. Är själv inte världsbäst på bloggdesign, men jag har i alla fall gjort alla mina själv :)

Skall försöka hitta på något nytt, men som sagt, jag har brist på fantasi och kunskap.
/ C

Attackerad . . .

. . . av tandborstarna. De flög på mig, helt utan anledning. Tandkrämen låg långt bort, på ett onödigt ställe. Tandborstarna och tungskraporna hamnade, som tur var, i handfatet. Men ändå, det är typiskt mig att sådant händer. Men men. Det var bara till att plocka upp dem och säga till dem på skarpen att stå stilla, annars skulle de minsann få se/känna på behandling.. :)

Nu ska jag dra.
/ C

Morrn, Morrn

Vaknade och gick upp vid 8;30, trots att jag sagt att jag skulle upp vid klockan 7 :) Typiskt mig. Har dammsugit lite och diskat lite, samt plockat undan och satt på en tvättmaskin. Lina skall ju komma hit, och det såg ut som hej-kom-och-hjälp-mig här hemma. Även om jag inte är helt klar så ser det bra mycket bättre ut nu! Men städa är så fruktansvärt tråkigt, jag önskar att jag hade en städerska!

Lina och jag pratade förut, hon vill till backaplan för att köpa en jacka som hon har sett där. Visst, då hänger jag med. Inte för att jag ska handla, jag skall bara följa med :) Sen skall vi hem till mig och plugga, plugga, plugga. Och dricka kaffe kanske :)

Nej, nu skall jag borsta tänderna, smörja in händerna och le - sen är jag klar, typ.
/ C


Dålig uppdatering idag...

Imorgon kommer Lina hit, vi skall plugga. Så jag skall upp klockan nio så att jag är i toppskick när hon kommer hit. Med andra ord ätit frukost och hoppat ur pyjamasen och kommit i något annat bekvämt.

BodyVive imorgonkväll också, 18;30 - 19;30. Förra gången vi var med på det, så hade jag sådant fruktansvärd träningsvärk efter det, i flera dagar! Men OH, så skönt det var att känna att man levde! :)

Pernilla och Daniel ligger inne på sjukhuset med lille Kevin också. Imorgon skall han opereras för han tappar vikt och det är inte bra för en bebis. Det var något med att magmunnen var för trång och då får man inte i sig maten och så kräks han. Så jag "passar" Pernillas blogg, uppdaterar när de behövs och hon säger till.

Idag hackade en viss person min brors facebook också, det var inte särskillt trevligt kan jag säga. Gud vad arg jag blev. Men nu är det över, äntligen! Ingen hoppar på min bror på det sättet, trots att han själv inte är guds ängel, men ingen är elak mot min bror i min närvaro! Thats it!

Nej, nu skall jag slänga mig på min man!
Puss ♥


Middagen är bestämd

Vaknade med ett ryck idag, av att mobilen ringde. Fick ganska snabbt huvudvärk på grund av denna ohyffsade väckning - ROBERT! :) Men det var upp och hoppa vid 9:30 tiden, mycket att göra tänkte jag. Och vart hamnade jag, om inte vid datorn och tv;en. Ibland blir jag riktigt frustrerad på mig själv. Mina planer för dagen var plugg och städning. Men jag har inte ens börjat, jo, jag har börjat med tanken, men inte kommit så mycket längre. Kanske borde göra det nu?

Har bestämt middag nu i alla fall, det blir hemmagjorda pannbiffar (falafel till mig), potatis, stektlök, sås och goda grönsaker. Det skall bli riktigt smarrigt och gott, längtar redan tills vi skall äta middag. Haha. Men måste först gå och handla lite, saknas lite ingredienser.

Men som sagt, städning var det ja.
/ C

Gymmat

Var iväg och gymmade förut. Gör skönt. Tog ut lite ilska när jag körde armarna, ojoj vad jag tog i. När jag kom hem så talade jag en stund med min bror och därefter gick jag och Robert och handlade lite att äta. Jag köpte en soppa som jag skulle äta till middag/kvällsmat.

Imorgon skall jag upp ganska tidigt, eller ja. Jag är ju "ledig" men bör inte ligga och sova hela dagen. Kanske kan få för mig att städa lägenheten eller dylikt. Om inte annat skall jag plugga :)

Vad har ni för planer för morgondagen?
/ C

Om oss

Vad heter ni? Carin och Robert
Hur träffades ni? När vi började klass 1 år 1994, första gången.
Hur länge har ni varit tillsammans? 060525, med andra ord drygt 3½ år.
Är ni förlovade? Ja, det är vi. Sen 070525, på vår ettårs-dag.
Bor ni ihop? Ja, det gör vi. Och har gjort sen 070301
Har båda körkort? Jag har det sen 090901 och Robert håller på.
Kommer du ihåg er första kyss? Inte vår allra första puss, för då var vi så små, men starten till förhållandet.
Vem sa "Jag älskar dig" först? Jadu, ingen aning. Jag tror jag? Eller var det Robert?
Vem är äldst? Robert, 870325 och jag 870822. Han är drygt ½ år äldre.
Vilka stjärntecken är ni? Jag är lejon och jag tror Robert är vädur.
Har ni barn? Nej, det har vi inte.
Vem fyller först på året? Robert
Vem sjunger bäst? Ingen aning faktiskt.. :/
Håller ni i handen på stan? Oftast, men inte alltid.
Kände ni varann innan ni blev ihop? Ja, det gjorde vi.
Vad har ni gemensamt? Barndomen, vissa vänner och åsikter. Syn på uppfostran och drömmar.
Blev du kär i första ögonkastet? Nja, jag tror inte det.
Har ni stora framtidsplaner? Barn och hus, ja hela paketet!
Har ni gråtit i varandras armar? Ja, det har vi.
Har ni varit utomlands tillammans? Räknas Danmark?
Vilket är erat bästa minne? För mig är det då vi förlovade oss, även om jag i princip förstorde allt för hans del..
Vem lagar bäst mat? Antagligen jag, då det är jag som lagar maten.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Kollar på tv/film, badar och pratar.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Ja, det gör vi la.
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Nej, det gjorde vi inte.
Blir du lätt svartsjuk? Tråkigt nog, Ja.
Brukar ni bråka? Bråka och bråka, tjivas skulle jag nog vilja säga.
Ringer eller smsar ni mest? Det blir nog mest att vi ringer.
Vilken är hans finaste kroppsdel? När han tränade var det helt klart hans armar!
Vad använder ni för preventivmedel? Jag åt p-piller i lite mer än 7 år. Nu är det endast kondom.
Pratar någon av er i sömnen? Ja, Robert. Han sa senast inatt; "Jag varnar dig, jag varnar dig sa jag!"

. . .


Varslad/uppsagd

Dagen började bra och humöret var på topp - tills jag pratade med Robert i telefon... han är varslad, han och tre killar till. Det är så typiskt att detta händer nu när vi skall köpa hus och flytta. TYPISKT! Men Robert, han är glad ändå, för han vill ändå byta jobb. Men frågan är ju bara om han får ett nytt jobb. Dessutom, så var han den siste av de fyra killarna som vart varslade, så behöver företaget folk igen måste de fråga Robert först om han vill jobba hos dem igen, så det känns ju ändå ganska bra.

Grejen är den att det inte handlar om att det går dåligt för företaget, utan att de inte får betalt från dem de gör jobbet åt. De lurar dem alltså. Robert sa något om det eventuellt skulle kunna bli en rättegång och sådant.. men ja. Vi får la se hur livet slutar för oss, men det känns lite motigt.

Har ni andra haft en bra dag då?

/ C

Redo för en ny dag & skolan


Gomorron

Jag sitter här med en stor mugg te, med smak av sweet citrus och en klick honung. Nu väntar jag bara på att det skall svalna lite, lite. Så att man kan dricka det utan att få blåsor i munnen.

Mina läppar har börjat svida och jag förstår inte varför. Eller jo, antagligen har jag la fått nare, men jag har inte direkt varit ute i kyla och slickat mig runt munnen.... så varför svider mina läppar då? Åh, det värsta av allt var att jag upptäckte det igår när jag inte kunde somna, då man istället ligger och tänker på allt annat, typ "jag tror att mina läppar svider" känner efter "ja, det gör dem - varför?". Får ta och kleta  på lite vaselin och kanske någon annan fet salva. Idominsalva, som alla fjortisar har, det skulle man haft nu. Dock inte i den mängd som de använder. Men kanske använder de den för att de har sån fruktansvärd nare? :)

Nej, life is hard. Nu skall jag ta mig an mitt te.
/ C

Här ligger jag . . .

. . . i min säng. Robert sover och jag har kollat på youtube på filmer när tjejer kör och parkerar. Herregud alltså.. helt otroligt hur vissa manövererar bilar, jag mår ju nästan dåligt av att vara av samma kön som vissa av förarna.

Ni bör absolut gå in på youtube och söka på women drivers, då lär ni få se ett och annat.



 


Gonatt!
/ C

Min svägerska Sofia . . .

. . . har äntligen skaffat sig en blogg också. Duktig tjej! Kolla nu in hennes blogg också.

Puss

Kommisarien och havet

Kollar på den serien, sista delen idag. Nu är det paus för nyheterna. Är dock väldigt, väldigt tråkigt att den är dubbad till svenska, inte alla skådespelare, men de flesta är tyskar. Och det är för mig otroligt konstigt då det är baserat på en svensk författares böcker .... Till och med Peter Haber talade tyska i förra avsnittet, och honom hade de dubbat till svenska efterå, fast då var det han själv som talade, men ändå!

Men eftersom jag började kolla på Kommisarien och havet så måste man också slutföra det, och se alla avsnitten. Handlingen är bra, sådant som jag gillar, men den kunde har varit så himla mycket bättre. Någon som håller med mig?


Vet inte om jag bloggar mer innan jag skall lägga mig, men isåfall så säger jag gonatt nu, så har jag gjort det. Imorgon skall jag ta bussen klockan 9:55 till stan. Är nog hemma runt klockan 13 - 14 tiden.

Tjenixen!
/ C

Bloggtrafik

Det där med bloggtrafik funkar faktiskt. Man får högre statistik och fler läsare, jag är nästan upp i 70 besökare. Kul :) Det är faktiskt rekord. Har fått en del kommentarer också, och då är det ännu roligare. Så ni som vill ha fler besökare till er blogg, tryck på länken nedanför och bli medlem. Det är busenkelt!

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Trolltyg

Gör som jag säger!
/ C

Planering v. 41

Måndag; In till universitetet på handledning av mitt och Linas projektarbete, klockan 11. På eftermiddagen skall jag till gymmet.

Tisdag; Projektarbete hela dagen. Klockan 17 skall jag vara i Floda på Mary Key grej.. ? :/ Ev. gymmet efteråt.

Onsdag; Projektarbete hela dagen. BodyVive klockan 18:30, träna, träna.

Torsdag; Projektarbete hela dagen. Robert har körlektion, ev. hämta honom på kvällen.

Fredag; Köra Robert till halkan på Stora Holm utanför stan, klockan 7:30 skall han vara där. Hämta honom. Projektarbete. Gymma på kvällen.

Lördag; Inget planerat

Söndag; Inget planerat


Det är inte direkt en hård vecka framför, men det är oftast då jag blir trött och seg, när jag inte har mycket på schemat.


Nu är vi hemma igen

Håller på att värma upp ugnen, vi skall äta tacos idag igen. Hade rester kvar sen i fredags, så vi äter upp det idag.

Kom nyss hem ifrån dopet och det var jättetrevligt. Men mysigast av allt var att sitta och kolla på barnen - Jonathan, Isabell och framförallt lilla Sofie. Robert skötte sig jättebra på dopet och stod rakt och sträckte på sig. Han var längst av alla därframme. Och det verkade som om de vart glada för presenterna, kul! Isabell fick liknande när hon döptes.

Här är halsbandet Sofie fick utav mig och sin gudfar Robert

 

Nej, nu skall jag fortsätta med maten.

/ C


Dopdagen

Vi håller på att göra ordning oss för dopet. Jag skall tvätta håret så fort Robert har duschat klart, och därefter är det sminkning som gäller. Måste slå in doppresenterna sen också, kan lägga upp bilder på dem efter dopet - ifall Veronica kollar bloggen. Man vet aldrig :)

Jag har strykt Roberts vita skjorta nu, men det är bara till att konstatera - JAG ÄR VÄRDELÖS PÅ ATT STRYKA! Men det får helt enkelt duga, jag kan inte så mycket bättre.. I värsta fall får vi be Mervi fixa till den, pinsamt nog. Men den duger nog, tror jag.

/ C

Bli medlemar och få fler besökare; http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=trolltyg

Let the feelings go

Dagens humör: Glad men seg
Dagens borde: Städa lägenheten
Dagens frisyr: Uppsatt i en boll/slarvtoffs
Dagens smink: Zero, nada, nothing
Dagens klädsel: Morgon; mjuksbyxor och t-shirt. Eftermiddag; jeans och tjocktröja. Kväll; tajts och linne
Dagens planer: Allum
Dagens saknad: Farmor
Dagens bästa: Trippen med Lina till Allum
Dagens sämsta: Tänker jag inte tala om.. :)
Dagens köp: Tajts, linne, kattströ
Dagens godis: Chips och dip
Dagens låt: Annagrace - Let the feelings go



Mys med tända ljus i badkaret

Jag tappade upp ett varmt bad, tände ett ljus och la mig i badkaret. Efter en stund kom Robert in med två iskalla cider, tände fler ljus och hoppade i tillsammans med mig. Mysigt! det är en sådan grej vi gör ibland, lägger oss i ett varmt bad tillsammans. Det händer inte ofta, men någon gång i månaden.

Nu ligger han återigen i soffan och spelar sitt Need for Speed, och jag sitter bredvid och grejar med datorn. Tänkte slänga mig i sängen strax och kolla lite på webtv eller något.

Gonatt!
/ C

Britney Spears - 3


Har ni inte hört Britneys nya låt "3", så bör ni lyssna på den här. Min åsikt om den var dålig, ibörjan. Men lyssnar man tillräckligt med gånger så tycker man att den blir bättre. Vad tycker du?


Bloggtrafik.nu


Bli medlemar och få fler besökare till din blogg.

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Trolltyg

Tända ljus

Har varit uppe hos min farmor och farfar idag och tänt ljus. Tänkte att det var på tiden då jag hade bilen. Skodan, den ska jag ha tills imorgon, så den skall stå på vår parkeringsplats - första och sista gången som vi har en bil ståendes där, antagligen.

Trodde att gravlycktan stod uppe hos farmor och farfar, men det gjorde den inte. Så först åkte jag till min farbror Roy och kollade om han hade den, det hade han inte. Sen åkte jag till min farbror Christer, han hade den. Så pratade jag lite med dem båda och så bestämdes det att jag skall vara hus-, blom- och kattvakt från och med den 21 oktober till den 6 november. Christer och Maggan skall tydligen åka till Spanien igen :) Skönt för dem.

Nu skall jag dricka lite kaffe, och försöka ta lugna och djupa andetag. För snart blir jag arg på mistern i huset -  han spelar fortfarande, trots sin dåliga egenskap om förlorandet. Han svär och är allmänt irriterad och sur när han spelar bil spel. Need for Speed. Så jag håller mig borta..

/ C

Lina sviker mig och Gråbo

För ett tag sedan gjorde jag ett inlägg här i bloggen om att Lina äntligen skulle bli Gråbobo tillsammans med mig, och jag var jätteglad för att vi då skulle kunna umgås mer och så. MEN! Hon fick ett erbjudande från Olofstorp om en annan lägenhet som hon självklart tackade ja till, så där stod hon med två lägenheter. Lina ringde till dem i Gråbo och sa nej till den, och där var min dröm krossad.

 

Lina, den svikaren, skall alltså bo kvar i Olofstorp och inte här i Gråbo med mig. Men, det gör inget. Jag klarar mig nog ändå, tror jag :)

Puss


Allum gånger två

Efter att ha suttit hemma halva dagen med en spelgalen man med dåligt tålamod och problem med att förlora bestämde jag mig för att låna bilen av Mervi och Reine och hämta mina tajts som Lina hade. Samtidigt tänkte jag åka en sväng till Allum, så jag frågade Lina om hon skulle med, trots att vi var där igår också :) Målet med bilresan; Allum! Först hämtade jag Lina hemma hos henne i Olofstorp/Björsared sen drog vi till Partille och Allum, via vägen mellan Bergsjön och Kortedala. Där har jag aldrig kört, så det är tur att Lina vet hur man kör :)

Detta har jag köpt på Allum igår och idag; Två stycken linnen/tunikor som är likadana fast i olika färger, vit och gammelrosa. Ett par svarta matta tajts och ett par svarta trikå tajts - glänsande material med andra ord. Jättefint. Så det är vad jag skall ha på mig imorgon, tillsammans med min svarta bolero och mina svarta stövlar.

Imorgon är det ju som sagt dop, och jag skall lämna Robert imorgon vid 10-tiden, antingen vid kyrkan eller hemma hos Veronica. Sen skall jag hem och göra ordning mig och vid 13-tiden skall vi vara i kyrkan i Partille för dopet. Mysigt! Får absolut inte glömma min kamera, måste ju ta kort! :)

/ C


Regnet det bara öser ner

Det regnar ute, om ni inte har märkt det. Tydligen skall det göra det hela lördagen och även blåsa halv storm. Kul. Vad skall man då hitta på? Jag som gärna hade sluppit att städa, men eftersom det är så dåligt väder får man la ta sig i kragen.. Måste i alla fall stryka Roberts vita skjorta som han skall ha på dopet imorgon. För det har jag la nämt? Att vi ska på dop. Det är Veronica och Stefans dotter, Sofie. Robert skall bli gudfar och jag skall sno henne så fort jag får och kan ;p Veronica, läser du detta så ställer vi/jag, gärna upp som barnvakt om det skulle behövas! :)

Dop var det ja. På söndag. Men inget annat planerat denna helg, förutom att jag och Lina skall byta tajts. För vi köpte det igår, men självklart tog hon mina och jag hennes. Så vi skall försöka få fem bytta innan imorgon, för då skall jag ha dem.

Ont i axeln har jag också.
/ C

Tandläkaren - avklarad

Nu är jag hemma igen. Hade några små små början till hål, som vanligt. Och ett som var på gränsen. Så nu är det ännu mer skärpning som gäller - tillsammans med mer fleur och tandtråd. Hörde du det nu Carin - TANDTRÅD! men det är så jobbigt med tandtråd, men men. Jag måste ta mig i kragen.

Har lack i käften nu, så jag får varken äta eller dricka på en timma. Lätt för henne och säga när hon själv inte legat och gapat där som en fågelholk och torkat ut munnen. Jag är törstig ju! Och frukost måste jag äta med, ville inte göra det innan tandläkaren. Tycker det är så äckligt om man missat med tandborsten och de hittar matrester. BLÄ!

750kr som bortblåst med vinden, fast så drog de av 300kr eftersom att vi ungdomar har rabatt. Så valde att använda dem nu och betala 450kr istället.




Lina undrar om jag ska med henne till klädkällaren och IKEA. jag har inte bestämt mig än, men så ska jag ju gymma med Anna också, kan inte vara borta hela dagen med andra ord. Så måste nog prata med Lina innan jag bestämmer mig. Hade ju varit jättekul att åka iväg när jag suttit hemma hela veckan, men vi får se :)

Puss

Hjälp, vad kallt det är!

Mina fingrar hackar tänder...... eller inte, men de fryser :)

Skall strax dra på mig skorna och en jacka för att bege mig till tandläkaren, skall vara där klockan 8. Så det är dax att gå nu.

Tjillevippen

Xenna

Eftersom att jag la upp bilder på Lucifer igår, så får jag la lägga upp på Xenna med. Min prinsessa :)


Puss

Hösten har kommit för att stanna

Jag kollar ut genom fönstret, och detta är vad jag ser;


Gula/röda/orange/gröna löv och regn, massa, massa, regn. Kallt, ruggigt och blåsigt. Åh vad jag längtar efter sommaren och värmen! Hatar höst och vinter med alla dessa kalla och kyliga dagar. Blä.

Inatt kunde jag inte somna

Somnade inte förrän sent inatt, vilket är irriterande till tusen. Men, jag kom upp tidigt ändå, tack vare min man som ringde och väckte mig - som jag besällt av honom. Väckning varje morgon, annars kommer jag sova bort alla dagar som jag egentligen bör använda till projektarbetet.

Det regnade som in i BOMBEN inatt. Herregud alltså. Det smattrade och dånade och jag tänkte att snart kommer det säkert ett muller eller två, för det var verkligen som en enorm åskskur. Men det kom aldrig något och tillslut kunde jag somna, kanske runt 2-tiden. Men det är ändå alldeles för sent, och jag förstår inte varför jag inte kunde somna. För jag var ju trött och hade tränat och allt, men ja. Jag är la dum i huvudet eller något. Låg och försökte räkna får, och jag tror att jag kom upp till 100 något, men sen kommer jag inte ihåg mer och antar då att jag somnade någonstans där.  Eller vad tror ni?

Antar att jag bör ställa mig och vika all tvätt som bara ligger och dräller överallt, kanske borde planera middagen också, vad det nu skall bli. Får göra något som vi har hemma. Har kyckling till Robert i alla fall, vilket jag inte gjort på år och dar, så bör kanske göra det. Då blir min man glad :)

Ikväll är det Idol, tjejernas tur. Jag hejar på Tove!
/ C

Projektarbete

Jag och Lina skriver ett projektarbete tillsammans nu - ovanligt att vi gör det tillsammans va? Nej, jag tror inte att ni tycker det :) Det är vi mot alla i skolan. Haha, låter som om vi är dömobbad och inte har några vänner, förutom varandra. Men så är det inte - vi har vänner! Vi väljer dock inte att skaffa fler, eller vad man nu skall säga. Vi håller oss på vår kant om man säger så.

Hur som helst, projektarbetet, eller B-uppsatsen kanske jag skall säga. För det är just vad det är, en B-uppsats. Sen har vi bara C-uppsattsen kvar att skriva, men den gör man inte förrän sista terminen. Vår B-uppsats handlar om barn i behov av stöd och hur de blir bemötta av sina pedagoger och andra kamrater på förskolan. Vi skall ha vår andra handledning på måndag, så nu har både jag och Lina suttit en stund och filat på varsin del. Jag på inledningen och hon på metoden - dock kommer vi att behöva utveckla båda delarna ju längre vi kommer i projektet. Men vi båda är intresserade av området och anser att en lärare bör ha kunskap och utbildning inom ämnet.

Eftersom att vi delat upp det nu i början så har jag skickat min del till henne för kommentar, och hon till mig. Sedan klipper vi ihop det och innan vi skickar in allt så kollar vi igenom allt så att vi har samma språk osv.

Nej, nu skall jag läsa Linas del och klippa ihop.
/ C

RSS 2.0