För mycket

Just nu är det alldeles för mycket kring mig. Flyttar på måndag, har varit jättemycket kring det, vem får jag nycklarna av, när får vi komma in, hur skall jag hinna städa, när skall våran gamla lägenhet besiktigas, när skall den nya besiktigas, vad tänker de återgärda, hur skall vi tapetsera, bla bla bla.
    Som om det inte räcker! Nej, då skall jag läsa två böcker till nästa vecka, skriva en tenta till nästa vecka samt skriva ett protokoll med min basgrupp.. Herregud alltså! Jag kommer att spricka! Sedan skall jag även fundera kring ett ämne till fördjupningsarbetet.., Jippiii..... fan också, fan fan fan. det är för mycket just nu, FÖR MYCKET!

Blä. Skriver på tentan nu, tappade dock motivationen så snelgar på Project runway nu och nätet.. sen skall jag ta mit i kragen en stund till. Packa lite till, laga mat.

Förut gick strömmen, TVÅ gånger. hatar det.. satt här i nästan en timme och blev mer och mer frusterade över att jag inte kunde göra någoning...

/ Carin

ÄNTLIGEN!

Jag älskar mitt nya hår!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Imorgon är det fredag ...

... och då är det fullt upp hela dagen, faktiskt. Först är det skolan mellan 10:00 och 12:00, skall på föreläsning då. Sedan skall jag dra vidare direkt, till korsvägen och möta Frida - jag lovade henne idag att komma och vara hårmodell åt henne. Hon skulle göra en bal/bröllops uppsättning. Det lär ta några timmar. Sen är direkt hem för att byta om, trycka i mig en clementin kanske, och direkt till träningen. Med den snygga håruppsättningen eller ej :) Haha. Om jag har den då, så kommer säkert alla kärringar undra varför jag är så fin i håret .. :) Kan riktigt se bilden framför mig när jag hoppar omkring är träningskläder och värsta uppsättningen - Kul! :)

Men, idag har jag varit på promenad med Anna. Det var jättelänge sedan... men det ändras nog när vi flyttat in, kommer bo i samma uppgång och grejer ju. Hennes tak blir mitt golv, sug på den du :) Annars har jag pluggat, läser en bok om förskolebarn och matematik. Går ganska bra faktiskt, väljer ut de kapitel som verkar intressanta.. tänker inte läsa hela.. inte just nu iaf :) Så lagade jag köttfärssås och Spagetti, och självklart en vegetatisk tomatsås med linser och grejer i till mig.. Började med de olika "såserna"  vid tre, och så åt vi när Robert kom hem, vid sex tiden! :D haha. Snacka om långkok!

Nej, nu skall jag segla vidare.
Byebye

åt detta hållet kanske, som jag hadde förr?









Frida, du får bestämma :)

Jag skall äntligen klippa mig!

Yes, på lördag flyger håret av.. eller ja, delar av det :) Plus att jag skall färga och slinga håret. Längtar redan :D Frida är så gullig som vill göra detta, bra att hon går i skolan till frisör. Tänker hursom helst klippa det en bra bit, faktiskt. Funderar på att klippa av det vid axlarna för engång skull, har varit sugen på det ett tag, men vet inte om jag passar i det, men det återstår ju att se :) Har lite frisyrbilder som jag funderar lite kring:










Har googlat massa för att få lite idéer, men vet inte, vi får se vad resultatet blir när Frida är klar med mig på Lördag :)

Jahopp.

Okey, dagen har gått sisodär snabbt. Började dagen med att kolla på Bröderna lejonhjärta på tv4 film. Sen packade och rensade jag och Robert det som fanns i vår garderob, i princip är det bara köket och möblerna kvar nu, typ. Så det skall nog inte vara några som helst problem med att hinna klart tills den 1 dec :)

Har suttit absolut hela kvällen framför tven och datorn... varför pluggade jag inte? ååh. men men.  Är trött som djävulen.

Gonatt.

Städning, tvättning samt lite pluggning.

Yes, idag har jag varit hemma. Ledig från skolan idag, men hade jag haft boken som vi skall ha läst till nästa vecka någon gång, då hade jag läst den. Men jag har tyvärr inte fått mina böcker än, eller, jag fick ett sms förut som sa att jag hade ett paket på Shell efter klockan 17, det är mina böcker, så får läsa i helgen istället.

Ställde mobilklockan på 8:00, men jag snozade till 9:30, med Xenna bredvid mig. Kul att hon blivit så tam och gosig nu, för när vi fick hem henne i början av september, då var hon väldigt tillbakadragen och inte alls kelig. Nu kan man tom. lyfta henne för några sekunder - framsteg! :)
     
Gick direkt till tvättstugan när jag kommit upp ur sängen, var tvungen att tvätta. Tog tvätt-tiden mellan 11 - 14, kanoners. Vart bara 3 maskiner, så det var inte alls mycket, men däremot de kläder som jag och Robert använder mest. Annars har jag plockat lite här hemma, bäddat sängen, tagit bort alla tidningar och lagt i en påse, måste spara dem inför våran packning! det som är kvar är egentligen dammsugning och diskning, men något måste faktiskt Robert göra. Jag ska ju laga maten och vika tvätten sedan. Rätt skall vara rätt, jag är banne mig ingen hemmafru :)

Pluggade lite med, svarade på några frågor som vi egentligen skulle svarat på i grupp, men vi hann inte det då vi träffades för vi pratade om de kapitel i boken "Miljöer för lärande" som vi läst, i 1½ timma. Så vi bestämde att vi går hem och svarar på frågorna varförsig, men det var svårare än vad jag trott.. tur man har klasskompisar på MSN :) Nu har jag bara en fråga kvar att besvara, och det skall jag göra ikväll och skicka iväg till en tjej som sammanställer allt till ett dokument. Kanoners. Undertiden som jag skrev om mina kapitel och besvarade frågorna kom Lucifer och la sig mellan mig och datorn, som jag har i mitt knäe, som vanligt. Han kommer alltid när jag pluggar med datorn :)





Som jag sa tidigare är inte Xenna ett sådant troll som lägger sig i knäet, däremot är hon väldigt kelig, kollar man på henne blir man inte av med henne på minst 15 minuter :) Dessutom älskar hon våran säng, hon ligger alltid där.



Någon som kan se någon skillnad på mina kissar? Tänkte la det, de ser likadana ut. Fast om Xenna och Lucifer hade haft öppna ögon så hade ni sett skillnad. Men men.

Flyttar snart, blöh, måste packa mer snart - blir till helgen att ragga kartonger :)
Byebye














Förresten, snart är det jul!


Eftersom ...

... jag har fått kommentarer om att jag inte skrivit på min blogg på ett tag, så borde jag kanske ta mig i kragen.

Tentan gick bra, hade examinationen för två veckor sedan. Vi satt och diskuterade och det kändes helt okey. Fick inte så mycket kritik, mer att jag skall tänka på mitt etniska förhållningssätt och att jag inte skall spekulera så mycket - förstårligt. Jag är kung på att spekulera.. tyvärr :) Men iaf, jag vart godkänd. Så det är bra. Ingen komplettering, skönt!

Håller på att packar nu med, eller ja, tre kartonger är packade. Kände nu imorses lite smått panik när jag kollade in i våran garderob.. visserligen är det bara "mjuka" grejer där inne, såsom kläder och några gardiner. De slänger vi ner direkt i sånna dära soppåsar, och märker upp dem.. Men sen har vi ju en tv ståendes där också, får se om robert kan snacka med net on net om den, men det tror jag inte att han kommer göra, och de tänker säkert heller inte göra någonting åt den, så jag överväger att kasta den.. 8000:- åt helskotta, jippie!

Igår var jag på ljusparty hos mamma. Köpte lite ljus och så. 484:- borta där med.. jag är pank :D Linnea var där med, trodde faktiskt inte det, med tanke på att hon nyss blivit mamma. Jättekul och se henne, hon såg jättebra ut och pigg med. Lille Alexander får jag träffa en annan dag, kanske den 10 dec. för då skall jag ev. på ljusparty hemma hos Linnea och Jens. Får dra med mig Robert då så kan han tjöta med Jens. Har the gubbs något att göra.

Skola idag, börjar klockan 13. åker med bussen kl 11:25. Skall ha workshop, får la se vad vi skall göra då.. är det tråkigt så går jag i pausen, har bättre för mig... som att städa min lägenhet och packa :)

Byebye

RSS 2.0