Körkortsteorin

Sitter här med en smoothie i handen. Får inte ner så mycket mer. Trots att jag bestämde mig igår för en rejäl och energigivande frukost inför provet. Men icke! Bara tanken på att tugga gör mig äcklad och spyfärdig - jag är alldeles för nervös för det. Okey, nu har jag också erkännt det. Jag är nervös! Jag vill bara gå dit, ta fotot inför körkortet, skriva provet, få ett grattis och sedan gå därifrån. Jag hoppas verkligen att det blir så, men jag vågar inte säga att det kommer bli så.

Däremot kan ingen säga att jag inte pluggat teorin, ingen kan komma och säga det. För jag har pluggat teorin sedan den 3 Augusti, och jag vet vad jag kan och vad mina brister är, och jag har verkligen försökt att vända mina brister till att jag kan dem istället. Men det återstår att se idag, efter provet.

Nej, nu ska jag dricka upp min smoothie och därefter borsta tänderna. Bussen går 7;55 så det är dax att rappa på nu.
/ C

Paus

Idag har jag teoriplugg här hemma, samtidigt som jag tvättar och plockar lite. Sitter och läser min teoribok och det som jag är osäker på skriver jag ner på papper så kan jag plugga på det mer. Jag går igenom varje sida, från början till slut. Skumläser lite, bara för att.

Imorgon är det teoriprovet som skall göras, samtidigt skall man ta foto inför körkortet osv. Detta skall nog gå bra, jag känner mig ganska lugn, men ju mer jag tänker på att jag troligen och förhoppningsvis snart har körkort, ju mer pirrar det till i magen :)

Nej, nu skall jag sätta mig och läsa lite till. Ikväll skall jag och Robertolomeus upp till hans föräldrar och se om de har en antenkabel, för vår är troligen paj, eller så är det vår boxer. Hur som helst så funkar inte tv;en, och lika bra är la det?
/ C

Jag är imponerad av mig själv!

Idag har jag varit i Kungälv och kört, kom hem för en liten stund sedan. Och det gick så himla bra idag, att min lärare sa till mig att jag inte behöver ta lektionen på torsdag om jag inte vill!!! jag kör ju ändå på måndag och på tisdag. Och det ända jag behöver få in bättre, är uppsikten när jag backar runt gatuhörn, den är lite dålig som sagt, men det är också det ända! Allt annat är jättebra sa mi lärare.

Ni anar inte hur gött detta känns! Jag hoppas att jag klarar detta nu, verkligen, verkligen, verkligen! Jag ska ha kortet nästa vecka, det finns inget anant i min värld, jag skall bara ha det!

Puss

Kaffemums

Gomorron!
Vaknade i ett ryck av att jag fick sms, och i min vildaste fantasi fick jag för mig att jag försovit mig och missat min körlektion i Kungälv! Här snackar vi alltså ren och skär panik, och som om det inte vore nog, så hittade jag inte min mobil! Både mitt och Roberts täcke for genom rummet och likaså kuddarna.. Tillslut sneglade jag på Roberts väckarklocka, och den var BARA 7:15, och min klocka skulle ringa 7:30. Med andra ord har jag vaknat i panik helt i onödan.. Så det var bara till att gå upp.

Nu sitter jag här och dricker kaffe
och tar det lugnt, bussen går 8:55 och innan det skall jag hitta något som jag skall ta på mig.. Men frågan är bara vad. Inget för tunt i alla fall, för jag har liiiiiiiiite ont i halsen efter helgen, så det blir jeans och något mer till.

Idag skall jag och Lina dessutom käka lunch ute, och det var länge sedan vi gjorde det, väldigt länge sedan.
/ C

"Det är lugnt, det är bara hjärnan som lagt av"

Herregud, min bror berättade en rolig sak igår, som en kille hade sagt om en gammal klasskompis till mig. Han hade rökt på och typ däckat, och då hade ett par tjejer kommit och frågat hur han mådde osv. Bortanför dem satt en kompis till honom och rökte på och sa; "Det är lugnt, det är bara hjärnan som lagt av!". Att jag inte dog när Johan berättade detta för mig! Robert har dessutom fått in den kommentaren på jobbet idag, för han tyckte det var roligt också :)



Jag och Anna har nu varit på en långsam promenad runt Hörnemosse, vår standard runda. Gött var det, och vi svängde inte till Mervi också, för att jag skulle lämna hennes paraply och lite post som jag hittade i deras brevlåda. Vi pratade lite om bilar och ekonomi och grejer. Finns ju en möjlighet att jag skulle kunna köpa hennes gammla Opel när jag fått mitt kort. Om inte någon annan hinner köpa den före mig vill säga :) Haha. jaja, det löser sig. Men det hade varit gött om jag hade kunnat köpa den, för då vet jag för det första vem som haft den osv.

Nej, nu ska jag ta en smörgås och sen ska jag sova. Imorgon är det körskolan som gäller, och denna gången skall Lina med. Yay!
/ C

Ugnsbakad falukorv

Idag har jag gjort ugnsbakad falukorv! Och i mitten la jag mina falafel,tomater, lök, senap, ketchup och ost.


Såhär såg det ut innan den åkte in i ugnen


Älskling, nu är maten klar!

Är faktiskt ganska stolt över mig själv, vegeterian och allt, och fixar att laga till goda middagar med kött i alla dess former. Förutom med fisk då, för det vägrar jag att peta på!

Nej, nu ska jag springa ner en trappa och plocka upp min vän Anna för en promenad.
/ C

Ny design, kanske?

Är något sugen på att göra en ny design igen.. Är trött på denna nu... Får se vad jag skall hitta på denna gången, nu när jag kan ta nya bilder och sådant :)

090824 - Måndag

Idag är det måndag och jag har varit i Kungälv en sväng. Har kört lite bil och därefter drog jag hem igen. Väl hemma åt jag några frallor, för jag var döhungrig. Sen gick jag och Anna och handlade på Netto. Fullt med poliser var det på torget, först trodde jag att det hade hänt något, för det var flera som stod och kollade. Sen kom vi fram till att det bara handlade om en simpel poliskontroll, med alkoblås osv. Ingen fara på taket alltså. Lerum har ju fått förstärkning med fler poliser, om jag förstått det rätt, så de skulle la börja med lite poliskontroller lite lätt..

Nu skall jag börja med middagen, strax i alla fall. Idag skall jag försöka mig på falukorv i ugn. Inte för att jag äter det, men Robert gör ju :) Fick snacka ihop mig med Anna kring ingredienser osv. Men detta skall nog gå bra! Hon skall med göra det idag, fast hon skall ha mos till, och jag makaroner :)

Ikväll kanske vi tar en promenad också, var fruktansvärt länge sedan. Dax att komma igång med det igen.
/ C

Födelsedagen - 22/8

Måste ju berätta hur min födelsedag var, eller hur?

Hur som helst vaknade jag hyfsat tidigt, runt 8:30 tiden. Då fick jag en present av min lillasyster, en bok av samma författare som skrivit Twilight-sagan. Så den skall jag snart sätta tänderna i, den är lika tjock som Twilight-böckerna var, så förhoppningsvis är den lika bra så att man verkligen fastnar.

Sedan gick jag och duschade och Jenny sparng ner till Bonum och köpte färska frallor och en paprika. Jag ville ha en så hotell-liknande-frukost som möjligt.. När var det, men inte riktigt som en hotellfrukost. Gott var det i alla fall. Efter frukosten åkte Jenny hem till Herrljunga och vi började småstäda här lite. Klockan 16 skulle jag ha lite fika med Roberts familj, så innan det var jag och handlade och sminkade mig osv.

Jag fick jättefina presenter, av alla. Och jag är jätteglad för dem! Men den som jag blev mest glad över var nog digitalkameran som jag fick, en rosa! Fick andra saker också, men den var den bästa. Den kom dessutom väl till användning på kvällen då jag åkte på klassfest ute i skogen. Det var en klassfest med mina gamla högstadiekompanjorer, i princip alla var där. Några saknades dock. Men gud vad kul det var! Visserligen hade vi en förra året också, så det var inte längesedan vi träffades. Men det var verkligen jättekul! Trots vissa incidenter ... Hur som helst var jag nog hemma kring 3 tiden på natten, full och glad i hatten.

Dagen efter, igår alltså, var jag något trött och seg, men inget att gorma över direkt. Var bara hemma och gjorde ingenting.

Jag hade helt enkelt en jättebra födelsedag! Tack ♥
/ C

My b-day imorgon

Vet att jag nämde det tidigare, att jag fyller år imorgon. Skall ha lite fika här på eftermiddagen/kvällen. Och därefter hade jag tänkt dra på klassfest, som jag hade jättebra avstånd till tidigare. Men tydligen är festen flyttad till långt in i skogen, en skog som jag itne alls känner till :) Hur som helst är planen att jag skall dyka upp där senare på kvällen i alla fall, men när var och hur vet jag inte än.

/ C

Potatisgratäng med en smarrig sallad ...

... blir det till middag idag. Gött! Dessutom har jag lyxat till det med en baguett och bregott - extra saltat. Tänkte börja diska här snart, då det behövs, och då jag och Anna har upptäckt att någon har fuskat med att diska glasen, who could it be? Not me i alla fall. Nåja, dax att röra på dököttet.

/ C

Fredamorron

Mamma och Jenny har sovit här inatt, men nu är mamma på jobbet och Jenny i skolan - Robert jobbar såklart, och här sitter jag. Tur att jag har en granne vid namn Anna, som är generös med kaffe, OCH presenter idag. Haha. Roliga grejer från Lagerhaus till mig, för att jag fyller år imorgon. Dessvärre är det ingen ålder att nämna...

Nu på morgonkvisten har jag varit nere hos min andra hälft då, och druckit kaffe som sagt. Det är också massa killar som springer ut och in i våra lägenheter då de fixar något med vatten/värme osv. Killen som var inne i Annas garderob orsakade en liten översvämning i köket, och vi satt bara och garva och han visste inte hur han hade lyckats med detta missöde. Han hade dock en teori och vi med - Gamla lägenheter från 70-talet, behöver man säga mer? :) Hur som helst är de inte klara än, så de lär springa mer här under dagen.

Min bror var här nyss, han lånade mitt busskort och käkade lite frulle. Dessutom lånade han ett par jeans från Robert och även en tshirt. Han är något tjockare än Robert kan jag ju påpeka, lite lönfet har han allt blivit och det sa jag till honom. Han bara flinade :) Tvättar hans Chinos, shorts och skjorta åt honom nu. Kan ju inte åka till stan som en luffare? Nej, så syrran fick allt snygga till honom!

Nu skall jag vänta på Anna så att vi kan smaka på Tentatéet som jag fick av henne idag.
/ C

Fönsterputsning

Nu har jag putsat mina fönster, och fy fan vad skitiga de var! Usch. Men det är ganska jobbigt/svårt att putsa mina fönster, med tanke på att jag får hänga halvt utanför för att nå på utsidan av dem. Så nu är jag svettig och varm som en gris. Skall ta och hoppa in i duschen/badkaret strax. Dax att göra ornding mig inför Ledin, tänkte jag :) Skall ta och äta lite lunch med, magen knurrar. Kanske springer ner till Anna en sväng igen :)

Fick jättefina rosor av min lillasyster nyss, som tack för att hon får vara hos mig, sa hon :) ♥
/ C

Tomas Ledin

Ikväll skall jag, mamma och Jenny gå på Tomas Ledin på Liseberg. Det blir mysigt och roligt. Jag och mamma har varit på konsert med honom förr, men inte Jenny. Så nu tyckte vi att det var dax för henne också.

Mamma jobbat till 16:30, så vi skall möta henne i stan vid 17 - tiden för att därefter gå och äta lite, typ Burger King eller Max, men INTE på McDonalds - NEJ! Gillar inte donken, som alla andra avgudar så fruktansvärt. Hur som helst, därefter går vi vidare till Liseberg och klockan 20:00 drar det igång.

Mamma och Jenny skall sovaöver hos mig och Robert. Jenny har iofs gjort det sedan i söndags, men nu kommer mamma också. Tur att vi har Roberts breda bäddsoffa, där får man plats två stycken. Däremot har jag bara ett täcke, men jag har en filt som någon av dem får använda. Så det blir nog bra. Första gången som någon utav mina föräldrar sover över hos oss. Visserligen har inte det behövts innan, då de bott i Gråbo också. Men nu är det andra bullar, de bor ju utanför Herrljunga nu. Pappa var la inte så lycklig över att få sova däruppe helt själv, men han får allt ta och bita i det sura äpplet :)

Nej, nu ska jag ta och slå en pling till min käraste vän (och närmaste granne) Anna, för en morgonkopp kaffe eller möjligen en mycket kort och långsam promenad, då hon fått muskelinflamation i höften!
/ C

Kattmördaren i Lerum är fast!

Jag vet inte om jag skrivet detta, men i så fall drar jag det en gång till.

Under våren/sommaren har man hittat mördade katter, bl.a. har de varit nedtryckta i brevlådor, upphängda med måttband på tingshuset och nu senast så hängde det en mördad katt på polishuset i Lerum - med ett brev. För cirkus två veckor sedan hittade man en lemlästad hund på en gångbro också, där man bl.a. hade skurit bort svansen på hunden. Många djurägare har varit upprörda och det har men sett även på Lerumstidning bland alla kommentarer kring dessa olika artiklar. Jag har för första gången varit glad över att mina två katter är innekatter för tillfället. För om de hade varit utekatter så hade jag vägrat att släppa ut dem när man är medveten om att det går en såkallad "kattmördare" lös.

Men nu, via brevet han skrev samt en internetsida vid namn Flasback så har man fått fast honom. Allt som allt har han erkännt cirkus 20 kattmord och hunden. Fy fan för honom alltså! Och vet ni vad det värsta är? Jag tycker synd om honom för att han endast är i 20-årsåldern. Han hade hela livet framför sig, nu är det förstört och han kommer för alltid få gå runt med stämpeln "kattmördaren". Alltid! Jag hade persnoligen hellre sett att det var en äldre människa, kanske i 50 - 60 årsåldern, inte för att jag hade velat att detta skulle änt överhuvudtaget, utan mer för att man i den ålderna hade levt livet ett bra tag och kanske gjort sitt? Men detta är en kille i min egen ålder, som knappt kommit någon vart i livet alls! Han kommer ju lev i säkert 60 år till, och för alltid vara stämplad. Att han är psykiskt sjuk är la ingen tvekan. Men man kan ju ställa sig frågan om varför han inte fått hjälp innan? Har ingen märkt något med honom alls? Var han så "duktig" på att dölja sin mörka sida? På Lerumstidning har flera gamla vänner till honom kommenterat den senaste artikeln, där de beskrivit honom som en snäll barndomskompis och att de aldrig kunnat tänka sig att det var han som gjort detta. Han måste alltså ha varit duktig på att dölja sina dåd och att han mår dåligt, eller har jag fel?

Hur som helst hoppas jag att han får rätt vård och blir frisk, men tyvärr kommer han nog få ett helvete resten av livet. Speciellt om han stannar kvar i kommunen där detta är så välkänt.
/ C

Regnet, det bara öser ner

Just när jag satt och skrev inlägget om gårdagen, såg jag hur mörka moln växte fram och därefter öppnades himlen och det började pissregna! Jag som har tvätt ute på balkongen, attans! Dessutom hade jag hört att det skulle vara fint väder ju? Nåja.

Xenna är som sagt över kåt, så jag skall strax springa ner till Gunilla och prata med henne angående operation för lilla Xenna.

Annars gör jag inget speciellt, skall klä på mig lite kläder strax och även fixa lite i köket för det ser ut som ett bombnedslag där. Har även kommit på vad vi ska ha till middag, jag skall göra hemmagjorda köttbullar, och denna gången skall jag inte göra så stora så att de blir råa inuti :D
/ C

Gårdagen, Söndag.

Igår var det söndag, och jag uppdaterade inte bloggen. Vi gjorde ändå inget vettigt, mer än det gamla vanligt, tvätta efter att Xenna pinkat över allt. Egentligen är det synd om katten. Hon är ju så kåt att hon inte vet vart hon skall ta vägen, och Lucifer är ju inte till någon nytta för han är kastrerad. Ändå försöker dem lite granna, eller ja. Han har ställt sig över henne men inte mer än så. Xenna blir lika besviken varje gång han går ifrån henne och börjar låta massa och åma runt för att locka tillbaka honom, utan resultat.

Vi var även uppe hos svärmor och svärfar, Sofia var inte hemma för hon var i stan, som vanligt. Drack kaffe och pratade om hus och bostadsrätter. Vi åt middag hos dem också, potatisgratäng, kryddkorv/falafel och sallad. Det var jättegott!

När vi kom hem, strax efter klockan 19, bakade jag bröd, två limpor. Älskar verkligen nybakat bröd, finns nog inget godare!
/ C

Middag

Nu har jag vart och handlat äggnudlar. Jag skall nämligen laga middag, till mig själv. Robert gillar inte det jag tänker göra, så han får laga sina egna äckliga nudlar som man kryddar med den där äckliga kryddpåsen. Usch, dem spyr jag bara av. Jag skall göra en liten röra, med wookgrönsaker, kryddor, matlagningsgrädde och falafel och till det skall jag ha lite äggnudlar. Det blir kanon, snabbt och lätt. Orkar inte laga värsta lyxmiddagen idag. Tråkigt väder är det också.

Vi har nyss kollat på film, Norbit. Det är en Eddie Murphy film, så självklart spelar han dubbelroller, som vanligt. Norbit är gift med en gör tjock kvinna och hon är the boss, över sina bröder och över Norbit. En dag dyker Norbits barndomskärlek upp i byn, och Norbits fru blir tokig och allt tar hus i helvete. Ganska rolig film, men inte världsbäst, och troligen inte den bästa som Eddie Murphy har gjort. Men den funkar kanon en regnig och grå dag som denna.

Strax skall jag fixa lite mat, och därefter skall jag spela lite sims 3.
/ C

Hemma fru?

No way! Jag skulle aldrig i hela mitt liv vilja bli hemma fru, aldrig, aldrig, aldrig! Tänk alla sysslor som man måste hålla på med, att vara totalt ensam om att vika tvätten, tvätta, städa, rensa kattlådan, laga mat, handla, ta hand om barnen, ja, allt! Jag vill inte vara en sådan människa som har hela ansvaret som medan mannen i huset är och jobbar för att därefter komma hem och slänga upp fötterna på bordet och gorma om en öl. Vem klarar av det? Och vem har denna vardag som en dröm? Visst, man vill väl behaga den man älskar, men det där kallar inte jag att behaga, det där kallar jag slaveri!

Anledningen till tankarna kring slaveri och hemma fru är för att jag ibland kan känna mig som en. Vem är det som lagar maten hemma hos oss? Jag. Vem är det som tvättar och viker? Jo det är jag. Resterande sysslor hjälper Robert till med ibland, och framförallt kattlådan då. Men resten skulle jag nog vilja påstå att det ligger mest på min lott. Sen vill jag inte direkt påstå att Robert kommer hem och slänger upp fötterna på bordet och skriker efter öl, mat, m.m. Det gör han verkligen inte, däremot hamnar han i regel vid datorn/tv;en när han kommit hem. Klart att jag förstår att han är trött när han jobbat och slitit hela dagen, men jag då? Bara för att jag pluggar och inte drar in pengar på samma sätt som han, betyder inte det att jag behöver "jobba" av mitt slit för hushållet, eller? Förstår ni vad jag menar?

Som idag exempelvis. Det har legat en jättestor hög med nytvättad tvätt i vår bäddsoffa, och där har jag bara fyllt på och fyllt på. Och sen ahr det fått ligga. Har han ens påpekat det? Eller ens börjat vika något? Nej. Utan idag fick jag ta mig i kragen och fixa det där. Och är det något som jag verkligen hatar i ett hushåll så är det att vika tvätt och diska. Tråkigt med sant. Så jag ställde mig inne i vårt sovrum, bäddade sängen för att därefter fylla den med tvätt som behövdes vikas och strykas. Och där inne har jag stått i över en timme, säkert. Efter en stund kom Robert in och frågade varför jag hade stängt dörren och då bad jag honom att hjälpa till med att åtminstone para ihop strumporna, underkläderna, sovplagg och annat som inte skulle strykas. Med andra ord allt förutom t-shirtarna och mina kjolar som  jag var tvungen till att stryka då de var skrynkligare än en 100-årings ansikte. Han hjälpte till utan protester och det var tur för honom, för hade han protesterat hade det tagit hus i helvete kan jag meddela. 

Visst killar tänker kanske inte på samma sätt som vi tjejer, men hallå? Vill han bo i en svinstia? Lite eget ansvar kan killar la ta, utan att vi tjejer skall behöva tjata om lite hjälp?! Är det för mycket begärt?

Jag är i alla fall inte någon jävla hemma fru, den saken är klar!
/ C

Blixt, pang och dunder

Idag har det åskat och regnat like hell!! Helt otroligt alltså. Skulle gå upp till Mervi och Sofia förut, och jag kom inte så långt då jag vart pisseblöt. Så det var bara till att vända hem igen :) Sen kom de och hämtade mig vid 14:15 tiden. Så var uppe hos dem och drack lite kaffe, samt flätade Sofias hår, som vanligt. Fint vart det i alla fall. Därefter gick jag hem och tog med min internetdosa till banken, för min började ge sig. Så nu har jag en ny internetdosa, lite annorlunda emot den förra, men det ska nog gå bra det med :)

Imorgon ska jag upp tidigt för att dra till stan, men ni får som sagt gissa vad jag skall göra imorgon!
/ C

Har tagit mig ledigt!

Idag håller jag mig hemma, för igår var sista dagen på min intensivkurs. Dock ska jag ju tillbaka och köra mera, men inte denna vecka. Lina har sin sista intensivkursdag idag, så hon är där och kör medan jag ska vara hemma och plugga lite, tänkte jag. Teorin börjar bli ganska tråkig faktiskt, är det ett tecken på att man kan det mesta? Hoppas kan man ju alltid göra. Imorgon skall jag göra något spännande också, men det berättar jag om imorgonkväll, om jag kommer ihåg. Ni kan ju försöka lista ut vad det kan vara ;)

Har precis ätit frukost, framför tv;en. Två smörgåsar med lokalt odlade minitomater och en stoooooor mugg kaffe. Gött var det kan jag lova! Skall snart hänga upp Roberts täcke också, har tvättat det för att vår lilla primadonna Xenna har kissat på det. Hon är könsmogen och jamar hela tiden. Och sen hon började jama har hon då och då inte nöjt sig med lådan, utan då tycker hon att vår säng är ett bättre alternativ. Jävla katt alltså, blir så arg! Men det är tur att man har en tvättmaskin i lägenheten, annars hade vi varit tvugna till att boka tvättid varje dag, nästan. Nåja. Dags och ringa vetrinären kanske, men det kostar ju pengar också, och det har jag/vi inte råd med just nu, när jag tar körkort.. Så vi får se hur länge Xenna och vi kan stå ut. De får inte vara inne i vårt sovrum längre när vi inte är hemma, och inte nu heller, då jag är hemma. För innan så kissade hon i sängen när vi inte var hemma, men igår gjorde hon det när vi var hemma.. Så stackars Lucifer blir straffad för Xennas påhitt också. Kanske får slänga ut dem på balkongen om en stund, så kan de sitta där och andas?

Skall städa lägenheten lite också, Lucifer fäller jättemycket, så det ligger svarta hår tussar lite här och där - jätteäckligt. Men jag har inte orkat att dammsuga, så det får jag göra idag. Funderar på att dra upp till svärmor och min lilla svägerska sen också, men det beror på hur mycket jag hinner med städningen och så idag.

Nej, nu ska jag hänga upp Robbelibobbans täcke.
/ C

Fastnade vid musiken ...

... så jag kom aldrig ut på promenad. Satt i två timmar med Robert och lyssnade igenom massa musik, sådant som vi lyssnade på förr när vi började träffas och så, ja, för över 3 år sedan. Mysigt värre :) Så jag får nog ta en promenad imorgon istället, när jag har kommit hem från Kungälv. Låter väldigt "latmaskigt" av mig, men för att kompensera min promenad tar jag nog och diskar, för vi har inga, och då menar jag verkligen INGA, rena bestick kvar. Blä! Så jag gör nog det istället.


Så här ser jag ut idag, inte som förra bilden alltså - den är gammal.

/ C

Dagens utmaningar; körfältsbyte och korsningar

Idag har jag kört mot Marstrand, och då skall man byta förfält flera gånger. Det gick jättebra, inga problem alls. Det gäller att planera sin körning bara. Sedan körde vi flera gånger i Kungälvs "svåraste" korsning när du skall göra vänstersvängar. Herregud säger jag bara, där gäller det verkligen att ha uppsikt vart folk tänker köra och om jag kan svänga vänster eller om jag kommer krocka med någon om jag gör det. Maria, min lärare, sa också att denna korsning kommer garanterat komma på uppkörningen, för det är bland de svåraste momenten att klara av. Om jag gör en för vågad vänstersväng och chansar kommer jag bli kuggad direkt där, så det skall jag verkligen tänka på när jag kör där hädanefter.

Imorgon skall jag börja med korsningen igen, för att se så att jag inte tappat över natten, det blir nog bra. Men hon var nöjd med mig i alla fall, hon tyckte jag var duktig! :)
/ C

Ut och vandra

Jag ska gå ut och gå strax, med mig själv och mobilen i högsta hugg. Frågade min lilla svägerska om hon ville följa med, men de hade fått besök, så jag får pallra mig ut själv. Det går bra, har gjort det förr, och klarar det absolut nu också. Skönt att få promenade avklarad innan klockan 20, för då brukar jag bli så trött. Nej, så det blir till att pallra sig ut strax med andra ord. Rober har fått i uppgift att byta min musik på mobilen innan dock. För jag har spelat sönder det albumet som jag hade inlaggt, så det blir till att byta innan - så man får lite power och go i sig när man vandrar!

Vi har nyss ätit middag, jag och Robert. Det blev snabblagat idag, makaroner, köttbullar och veg.sås. Funkade bra, men inte det godaste jag ätit. Är inget större fan av makaroner kan jag meddela folket.




Tack för mig, tjipp och hej!
/ C

Ännu en måndag i mitt liv

Vaknade vid 6-tiden idag, upp och hoppa tänkte jag, men benen och kroppen stretade emot "Bara en liten stund till, snälla?", "Okey" sa snoozen och jag slocknade åter ett par gånger. 6:30 var jag tvungen tll att sparka upp mig själv ur sängen. Jag skulle ju till kungälv och köra.  Tyvärr mådde jag ganska dåligt imorses, ont i magen och fick inte ner någon form av frukost, det var knappt så att ett glas vatten gick ner.

Körningen dag gick bra, inget märkvärdigt alls.
Körde på landsväg och konstaterade att 70km/h på den där minimala vägen skulle jag aldrig köra. Jag höll mig till stadiga 50km/h, bra tycker min körlärare, för hon tyckte själv att den rekomenderade hastigheten var lite för snabb på den där vägen. Körde lite mitt i Kungälv också, rödljus, svänga, stanna för övergångsställen, uppsikt, uppsikt, uppsikt, rondell. Typ så såg det ut för mig och min körning idag :)

När jag kom hem var jag hungrig som ett djur! Åt en smörgås och sedan fixade jag mat till mig och hjärtat. Vi åt nästan samma som igår, för det vart lite rester över och var tvungen att göra något med dem. Så det blev en smarrig sallad, klyftad färskpotatis i ugn, köttbullar till R samt dressing sen igår. Så det var gött. Matlåda fick Robert med sig till imorgon också, bra det.

Annars har jag inte gjort något alls idag, hade velat gå en promenx med anna, men hon hörde inte av sig. Så jag kollade på film med Robert istället, Rocky Balboa (film 6 i serien) och sedan så hängde jag upp lite tvätt för att därefter dyka ner i badkaret med min man. Där låg vi och filurade och pratade och plötsligt hörde vi hur det öste ner från himlen, regn i stora mängder, vad vi kunde höra i alla fall, och så har det mullrat en del runt om kring här också. Det dåliga med att bo i Gråbo är att åskan aldrig kommer hit, och det stör mig fruktansvärt mycket. Det går bara runt, runt och runt. :(

Nej, nu ska jag gnugga gaddarna och sedan nana.
/ C

Ps: Idag har min lillasyster kört in i ladugården två ggr, alltså typ krockat med väggen, så hon har flera blåmärken. Jag hade betalat 1000 spänn för att se denna händelse. Fy fan vad kul det hade varit! Jag hade garvat mig till döds :) .Ds.

Jag hatar mina grannar!!

Våra grannar, som går under alias CurryCurry då vi inte kan uttala deras namn, är så fruktanssvärt störande! Speciellt denna vecka har de varit störande måste jag säga. Det började i tisdagskväll/natt då de förde ett jävla liv i rummet intill mitt och Roberts sovrum. Jag skulle upp klockan 4:45 morgonen därpå, och gissa om jag var förbannad då jag var tvungen till att hämta en kudde och lägga över mitt huvud för att kunna somna, i min egen lägenhet! Detta fortsatte även kvällen efter och jag somnade återigen med en kudde, som jag därefter fått sova med hela veckan! Men nu ikväll brast mitt tålamod, då jag var trött och somnat framför tv;en. Jag vaknar upp strax innan klockan 23:50 och vi skall då gå och lägga oss i sovrummet. Vad möts vi av då tror ni? Jo, ett himlans hallå med musk från tredjevärlden dönande i rummet bredvid. Jag tänkte att det nog skulle stänga av snart och väntade till klockan 24:00, men då de fortsatte att döna på den där fula musiken så kände jag hur min irritation bara växte och växte. Jag har nu bankat i väggen ett flertal gånger utan resultat, tills för en liten stund sedan. De fattade nog att de var dumma i huvudet och jag ville sova, hoppas jag. Sedan springer de gärna sent på kvällar/nätter i svalen och brötar i deras förbannade förråd?! Varför måste de göra det när vanligt och normalt folk sover? Kan de inte sköta det där ärendena på dagen som andra människor?! IDOITER! Mitt tålamog är faktiskt slut med dem, och jag har nu skrivit ett klagomail till vår hyresvärld ihopp om en vräkning, eller vad som helst. Bara de är tysta och slutar föra ett sådant liv.

Jag är faktiskt inte den personen som klagar på mna grannar och säger till högsta hönset, men nu har jag tappat tålamodet med det där dumhövvena! Hoppas de försvinner snabbt.

Och tror ni att jag har ro i kroppen för att kunna sova nu? Svar; NEJ! Vilket irriterar mig ännu mer. De har liksom tagt bort min trötthet och ersatt den med frustation istället. Usch! Men jag måste sova, så jag får la lägga mig ner och försöka räkna får eller något..
/ C

Förvandlingen till en rosa gris

Har som sagt varit ute vid havet idag. Kärradal heter stället där vi brukar vara med Roberts familj. Jätteskönt. Så idag har jag badat ute för första gången i sommar. Och solat. Innan var jag vit som ett spöke, förutom på bröstet, ansiktet och armarna. Men övriga kroppen var vit, och då menar jag verkligen vit. Men nu är den rosa, och om jag skulle ta av mig naken skulle det se ut som om jag fortfarande hade en bikini på mig, så tydligt rosa vart jag! Men det gör inte mig något, det övergår till brunare nyans sedan, hoppas jag :) Robert är ganska röd förresten, på ryggen. Gött för honom sedan när vi ska sova.

Min bror och hans vän Jocke var här förut, de lånade våra busskort för de skulle in till stan och kolla lite på båttvälingen som pågår, fast nu har de varit och lämnat busskorten igen. Men Johan skulle ut på stan snart igen. Lillebror! ♥ Han är allt bra konstig men jag älskar honom ändå, det gäller bara att tass med honom på rätt sätt, faktiskt. Fick en puss på kinden förut som tack för lånet av busskorten samt andra saker som jag hjälpt till med :)

Annars har jag faktiskt suttit nere hos Anna och Johan några timmar. Det var jättelänge sedan vi umgicks, och då har vi ändå haft semester samtidigt. Men de har inte varit hemma och inte vi heller. Men vi satt i alla fall nere hos dem och pratade, kollade på tatueringar och drack vin. Mysigt! Robert däremot har suttit hemma, han har Rocky maraton och ser på alla filmerna. Eller ja, han har inte det nu, för filmerna är slut, men han har haft :) Berättade det för Johan förut, inte min bror utan Annas Johan, han sa "woooow" när han hörde att vi hade Rockyboxen hemma, så jag antar att han vill låna den någon dag :) Dessutom skall han få tillbaka sin Vännerbox som vi har, kanske imorgon, kanske en annan dag? :)

Nej, imorgon är det stranden som gäller igen så skall snart gå och lägga mig. Upp tidigt imorgon. Nu skall Robert dessutom ta sig ett kallt bad för han är så varm, undra varför? Kan det bero på att han har bränt sig kanske? :) KLART!
/ C

Sola & bada

Ska dra och bada nu, till havet ska vi, utanför varberg. Vi skall åka med Reine och Mervi ner. Så det blir bara en kort information från igår, för mer hinner jag inte.

Vi har inga körlektioner på fredagar, ätminstone inte jag och Lina, för vår körlärare är ledig då. Så igår satt vi med pärmarna igen, visserligen var vi redan klara med alla men vi tänkte köra dem igen. Efter att jag gjort tre stycken pärmar kände jag att jag kunde alla frågor utantill, så då gick jag över till datorerna och gjorde dem testen. Det var egentliten inte  svårare än innan, när man gjorde pärmarna. Men frågorna var så olika och det kom sådana som man inte ens läst om förut, så jag klarade inte de första faserna, förutom fas A, som jag gav mig fan på att jag skulle klara av innan  vi skulle sluta för dagen.

Nu ska vi dra! Ha en toppen solig dag.
/ C

Det skadar ju inte med lite kommentarer då och då.

Eller?

Dagens utmaningar; acceleration och tvärnit

Idag tog jag och Lina lite sovmorgon, eller ja. Jag gick upp klockan 6:20, och tog bussen klockan 7:20 från Gråbo. Vid halv nio så var vi i Kungälv. Det är ju sovmorgon om man jämför med gårdagens uppgång :) Visst? Dock var det ingen lång sovmorgon, men det märktes i alla fall att man sov i drygt en timme extra. Skönt!

Idag körde jag med Lars, klockan 10:45. Jag körde bort till en väg där det är återvändsgränd, alltså inget möte om man vet med sig att det inte åkt förbi någon innan. Hur som helst så skulle jag accelera fort upp till ca 60km/h och därefter tvärnita! Hjälp tänkte jag. Skall jag, tvärnita? Läskigt. Första gången jag tvärnitade fick jag en bromssträcka på 11,5 meter, och andra gången ca 8 meter, men tydligen hade jag hoppat till lite andra gången, då Lars sa till mig att tvärnita och inte gjort det på en gång, och hade jag gjort det då han sa till och inte 2 sekunder efter, så hade jag fått en bromssträcka på ca 6 meter. Så ja :) Men huvudsaken är att man vet hur man gör när faran är framme.

Annars så övade jag på hur jag skulle lägga mig i körfältet när jag skulle svänga höger respektive vänster, att vara noga med uppsikt som döda vinkeln och därefter blinka och kolla dödavinkeln igen och i speglarna. Körde lite ecodriving också, gasa upp på 3;ans växel upp till 70km/h och därefter lägga i 5;ans växel. Istället för att hoppa gradvis upp, då de tär på miljön och sådant. Men det var skönt i alla fall, jag kände verkligen hur jag trycktes bakåt när jag gasade för fulla muggar. Kul var det. Lars sa att det är bra att jag verkligen vågar att gasa på fort, och att jag inte är rädd för fart.

Vi åkte in i ett bostadsområde också, eller ja, jag skulle kolla in vart det var högerregel osv. För det är viktigt att hålla koll på, så att man inte krockar. Men det gick hyffsat bra det också, måste jag säga. Lars förklarar bra, så det blir lite lättare än vad man tror.

När vi kom tillbaka till körskolan så gick vi igenom bilens inre, bälte, stol osv. Och utanför så träffade vi på en annan körlärare som Lars pratade med. Hon var tydligen inte världs nöjd med sin elev, han hade inte riktigt koll på  dödavinkeln och lite så. Och då drämde Lars till med; "Carin fixar det där kanon bra, inga problem alls. Det gick jättebra!", och jag kände lite hur jag sken upp som en sol. Haha :) Nej men det känns skönt att man får lite beröm då och då, för då blir man lite mer motiverad och känner att man faktiskt kan fixa detta.

Imorgon är det inga körlektioner, varken för mig eller Lina. Men vi skall till Kungälv ändå och plugga teori. Vi tar bussen klockan 7:20 imorgon också, så då blir det plugg mellan ca, klockan 8:45 - 13:30, för därefter stänger körskolan för dagen. Men det gör inte oss något, då kan vi åka hem och vila!

Jag är kanonnöjd med dagen, så skall ta och sova nu innan jag blir missnöjd :)
/ C

Svar på kommentar

Postat av: Mormor
Bra Carin. Ett tips när det gäller att backa som jag fått av din morfar som är yrkeschaufför. Lita på backspeglarna. Så länge du ser i backspegeln att det är luft (avstånd) mellan din bil och det som finns runt om så går det bra. Du ser i backspegeln om du kommer för nära, spegeln ljuger inte. Det tänker jag på då jag backar. Lycks till, kram
2009-08-05 @ 22:28:22

Svar;
Ja, jag vet mormor. Robert säger också att man måste lita på backspeglarna och att det är bra om man kan backa utan att vrida på kroppen och kolla ut genom bakrutan, eftersom att man ibland kanske kommer köra skåpbil osv. Men min körlärare tycker att jag kollat för mycket i backspeglarna och vill att jag knappt skall kolla, bara fort för att se avstånd och om jag backar rakt osv. Hon täcker faktiskt för mina speglar ibland när hon tycker att jag kollar för mycket! :) Kram

Lista

Har ätit middag, eller ja, för ett antal timmar sedan :) Potatis, brunsås, stekt lök samt falafel/köttbullar. Jättegott! Sen har jag mest legat på soffan och glott på tv;en, har inte orkat så mycket mer idag. Är la förstårligt med tanke på att jag gick upp klockan 4:45 och har varit djupt koncentrerad hela dagen. Men nu är jag i alla fall lite uttråkad, så jag kollade runt på andra bloggar och hittade en lista, och tråkigt som jag har, så ger jag mig på den nu.



Förhållanden
Är du singel?
Nej, verkigen inte. Är förlovad.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Nja, jag vet inte. Kanske inte just kärlek, men jag tror att du garanterat känner vibbar.
Har du varit kär i någon?
Ja, det har jag.
Är du kär just nu?
Ja, självklart. I Robert ♥

Mig själv
Fullständigt namn?
Carin Marie Persson
När fyller du år?
Ganska snart, den 22 Augusti
Vad har du på dig just nu?
Trosor, bh och linne
Vilken årstid är bäst?
Sommaren för värme och fint väder, hösten för oväder och åska.
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig?
Jag får vakna upp av mig själv, ta det lugnt och äta en riktigt god "hotell-frukost"
Vad tycker du mest om hos dig själv?
Jadu, bra fråga. Mina ögon tror jag
Vad är du bra på?
Vad jag är bra på? Eh, mycket och lite till?
Vem älskar du mest på denna jorden?
Robert, mina djur och min familj.
Sover du hellre själv än tillsammans med någon?
Nej, verkligen inte. Jag är för sällskapssjuk för det.
Sov du tillsammans med någon eller ensam i natt?
Ja, jag sov med Robert och mina katter - Lucifer och Xenna.

Mina vänner
Vem vet allt om dig?
Ingen vet allt om mig, men Lina, Anna och Sandra vet nog mest om mig, från olika perioder i mitt liv.
Vem är den roligaste av dina vänner?
Roligaste, alla mina vänner är roliga på ett eller annat sätt.
Vem är snyggast av dina vänner?
Har inte funderat på det där, inget jag lägger särskillt stor vikt vid. Men jag gillar Linas stil.
Vem är mest partyprisse?
LINA! :)
Vem är den du helst har filmkväll med?
Spelar inte någon roll, faktiskt.
Vem av dina vänner är mest "evil"?
Öh, ingen aning?
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig?
Förr, när jag träffade andra, så tog jag med mig Sandra.

Min familj
Vem står dig närmast?
Både mamma och pappa.
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar?
Ja, det har jag.
Vem är farligast i din familj?
Haha, min bror!
Vem ser roligast ut i din familj?
Min lillasyster kan göra riktigt fula/roliga miner.
Vem är coolast?
Coolast? Min bror tror att han är det i alla fall, men ärligt talat så skiter jag i om dem är coola eller inte.
Har ni något husdjur?
Hemma hos mina föräldrar; två katter och två hundar - och numera även några höns.
Hemma hos mig och Robert; två katter, Lucifer och Xenna.
Vem har du mest gemensamt med?
Jag vet faktiskt inte. Vi alla är nog väldigt olika, fast utseendesmässigt är jag mest lik min pappa.
Vem står för underhållningen?
Alla är lika konstiga och underhållande.
Vem sover du oftast med?
Ingen av dem, eftersom att jag inte bor hemma längre. Men Jenny, min lillasyster sover en del hos oss.
Roligaste kvällen med familjemedlem?
Ingen aning, har inte direkt koll på det där.

Idag
Vad har du gjort?
Varit i Kungälv på min intensivkurs för körkortet. Kört bil och deltagit på riskutbildning, del 1.
Har du varit glad idag?
Ja, det har jag.
Har du varit ledsen idag?
Ja, det har jag.
Har du gjort något bra idag?
Ja, för mig i alla fall - övat på körningen och fixade det bra.
Vad ska du göra nu?
Borsta tänderna och sova tror jag.
Har du gjort något dåligt idag?
Nja, beror på hur man ser på saken.
Vad har du ätit idag?
Frukost; Risifrutti - Hallon, omega3 och kaffe. Lunch; Yalla - Yoghurt. Middag; Omega3, färskpotatis, brunsås, stekt lök och falafel.
Har du duschat idag?
Nix, duschar varannan dag, dax imorgon igen.
Är du trött nu?
Ja, och jag har rätt till att vara det, då jag gick upp klockan 4:45!
Vad händer imorgon?
Imorgon tar jag bussen klockan 7:20 till Kungälv och pluggar teori. Klockan 10:45 har jag dubbel-körlektion med Lars. Sen ska jag hem igen.

Skolan
Går du i skolan?
Nja, universitetet går jag på.
Har du varit i skolan idag?
Nix, börjar inte förrän den 1 september.

Annat
Hur mår du just nu?
Bra, men varm och trött.
Har du mer än 2 bh:ar/toppar?
Ja, det är la självklart?
Har du piercat dig?
Har sex hål i öronen.

Telefon/Mobil
Vem ringde dig senast?
Jag tror det var Robert?
Vem ringde du senast?
Robert, innan jag skulle köra.
Vem sms:a till dig senast?
Lina, imorses.
Vem sms:a du till senast?
Det var till Lina, imorses.

Familj
Hur länge sen var det du träffa din mamma?
Ca. en vecka sedan.
Hur länge sen var det du träffa din pappa?
Samma som ovan.
Älskar du din mamma?
Idiotisk fråga, klart att jag gör!
Älskar du din pappa?
Samma svar här, som ovan!



Övrigt
Gillar du punk?

Vet inte, finns säkert någon bra låt. Brukar det göra hos varje genre.
Har du sminkat dig idag?
Ja, det har jag.
Isåfall, vad för smink?
Rouge, mascara, kajal och ögonbrynspenna.
Vad har du på dig för trosor just nu?
Ett par hipsters, vita gamla och väldigt fula.
Vad har du för bh/topp på dig just nu?
En vit som jag köpt på Cubus.
Är du hungrig nu?
Nej, det är jag inte. Borde jag vara det?
Vad är klockan nu just nu?
22:35
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu?
Ingen alls, har loggat ut allt förutom min MSN. Eller jo, blogg.se också!

Musik
Lyssnar du på musik just nu?
Nej, jag kollar på tv;en.
I så fall, vilken låt för tillfället?
 -
Vad gillar du för musik?
Jag är allätare, men just nu är jag nog lite mer inne på rock.

Smink/hår
Använder du mascara?
Ja, det gör jag.
Använder du vax?
Nej, det gör jag inte. Blir så fett och konstigt.
Använder du ögonskugga?
Ja, när jag känner för det, men har inte gjort det på någon vecka nu.
Använder du kajal?
Ja, i princip varje gång jag sminkar mig.
Använder du hårspray?
Ja, det gör jag.
Använder du volymspray?
Ja, ibland. Men jag ser ingen skillnad.
Använder du mousse?
Om jag har duschat och skall iväg och måste fixa frissen, så ja.
Använder du deodorant?
Men herregud, vad är detta för fråga? JA, det gör jag.
Använder du parfym?
Oftast.
Använder du läppglans/läppstift?
Nej, det blir så himla klibbigt på läpparna och håret fastnar på dem när det blåser. Det är bara jobbigt.
Använder du foundation?
Ja, men inte alltid, och speciellt inte på sommaren!
Uppsatt hår eller hängande?
Föredrar uppsatt hår faktiskt, men är det en bra hårdag kan det få vara utsläppt.
Plattar/lockar du håret varje dag?
Aldrig! Vet du hur mycket det sliter på håret? Dessutom är mitt hår redan hyffsat rakt.
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat?
No way! Bara när jag verkligen känner för det.


Det var den listan det. Nu skall jag sova, och klappa mina katter.
Gonatt!


Dagens utmaningar; Backa in mellan två bilar och parkera

Imorses ringde klockan 4:45 och jag var gör trött. Klockan 6 gick bussen mot stan. Vi var tvugna till att åka så tidigt då Lina, som bort i Olofstorp, skulle ta ut pengar till riskutbildningen, men i Olofstorp finns det ingen bankomat. Alltså var vi tugna till att åka lite tidigare, knappt 20 min tidigare, för att hitta en bankomat i Kungälv, vilket vi gjorde ganska snabbt. Klockan 8 började vår riskutbildning, del 1. Och det var egentligen bara sådant som man själv redan vet om. Att man inte skall köra drog- , eller alkoholpåverkad. Inte heller när man är trött. Vi gjorde lite värderingsövningar och kollade på olika filmer, bl.a. en film på hur man kör i asien, och där snackar vi verkligen kaos. Trafikregler, vad är det? Vi kollade på en 4 min lång olycksfilm också, med äkta bilder, för det mesta. Det var riktigt ruskigt alltså!

Klockan 14:15 var det dags för min dagliga dubbellektion i körning. Idag fortsatte jag med vändningar på gatan, och visst jag kunde det, men det var svårt att vända på sen smal väg, vill ju inte backa in i någons häck! Men det tyckte Maria var okey att man gjorde :) sen körde vi till parkeringarna mittemot Göteborgs Kex, där övade jag på parkeringar, som jag gjort förr när jag körde hemma. Men idag fick jag också backa och parkera mellan två bilar. Och det var ju lite läskigt första gången, men fick ett jättebra tips av Maria, som jag verkligen kommer att använda mig utav! Kan inte förklara tipset här, men om ni undrar så kan jag ju visa er när jag skaffat kortet ;)



Målat upp i paint hur jag backat och hur jag gjort/tänkt under tiden

Imorgon skall jag öva på acceleration samt tvärnita. Jag bävar lite för det, för jag vill inte tvärnita, det är läskigt. Men jag har ju gjort det förr, då jag övningskörde och ett pucko absolut skulle köra om mig i en kurva, då fick vi möte och hade jag inte tvärnitat då, så hade det blivit en seriekrock.... Pappa slog nästan pannan i instrumentbrädan då jag tvärnitade. Det var läskigt! Men, imorgon, så skall jag bara känna lite på tvärnitet och våga nypa till på bromsen, stenhårt. Men det ska la gå bra, det tycker jag nog.

Annars tycker jag faktiskt att det går skitbra för mig! Är imponerad av mig själv :)
/ C

Öppnar mina kommentarer igen ...

... för jag orkar inte sitta och godkänna och så. Jobbigt ju :)

Dagens utmaningar; Start i backe m.m.

Idag var jag och Lina på körskolan klockan 8, då de öppnade. Vi var först på plats och snappade åt oss ganska snabbt de pärmar som vi skulle fortsätta med. Nu har jag gjort fem pärmar utav sex, så imorgon skall jag göra den sista. Här går det verkligen undan, kul! Klockan 10:45 startade med körlektion, och då skulle jag köra med Lars, som är ägaren av DittKörkort. Det gick ganska skakigt i början, eftersom han var ny för mig. Men när jag blivit varm i kläderna gick det jättebra. Vi övade på start i backe, med både handbroms samt fotbroms. Min favorit utav dem två är handbromsen. Men som de säger så är det bra om man kan använda sig utav båda. Lars tycker att det går bra för mig, för att ha kört två dagar i rad, men inget mer på minst 2½ år. Så det känns ju lovande. Han sa att han har lite och jämföra med, och på honom lät det som om jag var bättre än andra. Så jag var nöjd med första dubbellektionen.

När jag kört med Lars var det studier med hjälp av pärm fem som gällde. Gick bra, men hann inte lämna in den för rättning då det var dags för lektion två, klockan 14:15. Då körde jag med Maria, som är min huvudlärare. Vi fortsatte lite med start i backe för att senare ge oss på backning kring gatukanter m.m. Jag klarade det jättebra, och hon verkade nöjd med min insats. Påbörjade i slutet det jag skall fortsätta med imorgon, nämligen vändning på gata. Så idag har jag vänt i en t-zon, och även det gick bra.

Så det känns verkligen som om jag skulle kunna fixa detta. Kul och helt underbart!

Imorgon skall vi göra riskdel 1, diskussioner kring alkohol i trafiken m.m. Tror även att vi skall kolla på film med kollisioner och sådant. Vi skall vara där klockan 8, så jag och Lina får åka från Gråbo klockan 6. Kul? Nja. Men det blir ju roligare senare, när man får belöning för all möda.

Puss och Kram


Ps: Ursäkta för dåliga uppdateringar, men jag är/har varit inne i en svacka kring skrivandet. Har heller inte gjort så mycket som är värt att skriva om. Men nu har jag ju det! :) Ds.

Intensivkurs

Idag börjar min och Linas intensivkurs för körkortet. Vi kommer befinna oss i Kungälv. Det kommer gå bra, jag har intalat mig själv det hela natten. Jag har knappt sovit, kanske slumrat till någon gång, men annars har jag varit uppe och "nervös-kissat" ca fem gånger och legat och vridit och vänt på mig hela natten. Så jag är trött, ganska trött. om 50 min går min buss, så nu är det dags att slänga på mascara och dricka starkt kaffe...

Jag kommer klara detta, allt kommer gå bra. Jag fixar det!

RSS 2.0