Fy fan vilken sorg . . .

. . . det hade varit om den 6-månader gamla pojken hade dött!

Är det någon som har sett filmen på aftonbladet? Där en liten pojke i sin vagn blir överkörd av tåget? Allt detta för att mamman släppte greppet i några sekunder för att rätta till sina kläder. Tåget kommer. Vagnen rullar nedför. Tåget stannar. Under ligger spädbarnet i sin vagn. Krossad? Mosad? Nej! Han överlevde med en liten bula som skada.

Om ni inte sett denna film, klicka här!

Ärligt talat, vad hade jag gjort om det där hade hänt mig? Mamman till sonen greps av panik och man kunde tydligt se hur illa hon mådde - SJÄLVKLART! Folk sprang fram till henne och tog tag i henne för att på något sätt lugna ner henne. Men hur skulle hon kunnat reagera annorlunda? Kan man det? Nej, jag tror inte det. Att veta om att barnet blivit överkört av ett tåg är ju sjukt! Där under låg barnet, levande eller död. Men hur skulle hon kunna veta att han överlevde?

Fy fan vilken smärta! Jag önskar inte ens min egen fiende den smärtan, att få se sitt eget barn bli överkört av ett tåg - som man står och väntar på. Allt för att hon släpte greppet och rättade till sina kläder.

Kommentarer
Postat av: sarah

gud så hemskt!!

fin blogg :)

2009-10-16 @ 12:47:27
URL: http://saharasmode.blogg.se/
Postat av: Alexandra de la paz

sv: Jo jag fattar, men hon skryter att hon är så rik och blabla och man kan ju tro att hon tjänar mkt mer. Men jaja det är min åsikt.

2009-10-16 @ 14:50:55
URL: http://alexandralovetokiohotel.blogg.se/
Postat av: Alexandra de la paz

sv:mm

2009-10-16 @ 16:14:37
URL: http://alexandralovetokiohotel.blogg.se/
Postat av: Elsa

herregud va läskigt! tittade på klippet.. shiit.. :S

2009-10-16 @ 16:17:22
URL: http://elsa94.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0